- Reaksiyon puanı
- 13,240
Kesin bana küstü..murat burç nıye gitmiş moderatör olamadıgı içinmi![]()
Kesin bana küstü..murat burç nıye gitmiş moderatör olamadıgı içinmi![]()
Hayır. Ayrılma sebebi o değildi.Kesin bana küstü..
Neden reklam engelleyen tarayıcı arıyorsunuz ki? Reklam engelleme eklentilerine de bakabilirsiniz.Reklam engelleyen tarayıcı tavsiyeniz var mı bu arada yetti bu kadarı da![]()
Evet Mod olamadığım için 10 yaşındaki velet gibi kenarda ağlıyorum büyük oyunu bozdun kardeş helalmurat burç nıye gitmiş moderatör olamadıgı içinmi![]()
AllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhEvet Mod olamadığım için 10 yaşındaki velet gibi kenarda ağlıyorum büyük oyunu bozdun kardeş helal
Sanane kardeşim benim niye gidip geldiğimden ?
Bakiyorum mod adaylari cogalmis. Dikkat edelimde sonu bu olmasin.
Ekli dosyayı görüntüle 28270
O kadar baskın bir moderatör yok bu moderatörlerin arasındaBakiyorum mod adaylari cogalmis. Dikkat edelimde sonu bu olmasin.
Ekli dosyayı görüntüle 28270
Takip ediyorum ama o puh bu bu puh :Dashie Games mi izliyorsun acaba? Yoksa bu Puh düşündüğüm Puh değil mi?![]()
Keyif olur. Başta alışmak zor gelir sonra win kullananın kafasını hedeyim dersin. Ben öyle derdim çünkü@eronis @Forumun Ağası Finix
2 gün önce bilgisayar satın almıştım HB kendinden beklenmedik bir şekilde bugün sabah getirmiş. Cuma günü memleketimden cihazı alıp ubuntu ile aranıza katılıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 28289
Demesem iyi olur çünkü mecburen Windows'a geçeceğim.Keyif olur. Başta alışmak zor gelir sonra win kullananın kafasını hedeyim dersin. Ben öyle derdim çünkü![]()
Dual boot yaparsınDemesem iyi olur çünkü mecburen Windows'a geçeceğim.![]()
@eronis @Forumun Ağası Finix
2 gün önce bilgisayar satın almıştım HB kendinden beklenmedik bir şekilde bugün sabah getirmiş. Cuma günü memleketimden cihazı alıp ubuntu ile aranıza katılıyorum.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.@eronis @Forumun Ağası Finix
Ubuntu yüklü geliyor değiştirmeye niyetim yok ama önerileriniz için teşekkür ederimHayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Bu arada başlangıç olarak Linux Mint'i öneririm. Daha sonra Fedora, Manjaro gibi Linux dağıtımlarını deneyebilirsiniz.
Evet FreedosHayırlı Olsun iyi günlerde kullan freedos galiba laptop win 10 olmaması iyi galiba senin için .s
128 GB SSD 1 TB HDD var@Murat Burç SSD var mı? Ne de olsa SSD sistem açılışında, program ve oyun açılışında bayağı hızlı oluyor.![]()