- Reaksiyon puanı
- 12,109
zormu ya dersler o kadarVullah sınavlar dersler lanet olası okul dayanıyoz işte![]()
zormu ya dersler o kadarVullah sınavlar dersler lanet olası okul dayanıyoz işte![]()
Şükür bende iyiyim.Sorunlarına yardımcı olabilirsek ne alaAllah'a çok şükür iyiyim. Sorunlarla karşılaşıyorum ama yine de hayat iyi bence.
Peki hocam siz nasılsınız?
Olur o kadar sendeVullah sınavlar dersler lanet olası okul dayanıyoz işte![]()
Evet desem az kalır hocamzormu ya dersler o kadar
Fizik+Kimya+Mat.zormu ya dersler o kadar
Kimya beynimi yiyor az kaldı gerizekalı olmama vedalaşın bu halimle.Fizik+Kimya+Mat.![]()
Sorun tam olarak bu konudaki üstteki mesajımın birisinde paylaştığım resim.Şükür bende iyiyim.Sorunlarına yardımcı olabilirsek ne ala![]()
8. siniflarin teogu kalkmis. Yemin ederim bizim giciklimiza yapiyorlar.Bizimde bu sene adı her neyse o sınavdan var işte.Hani şu kalkan ygs ve lys varya onun yerine gelen zımbırtı işte.Mühendislik istiyoruz hayırlısı artık.Fizik,kimya,biyoloji,matematik,geometri,türkçe bunlar lazım bana![]()
zor yani
![]()
Formüllerle uğraşıyoruz.Kimya beynimi yiyor az kaldı gerizekalı olmama vedalaşın bu halimle.
14398. sayfada gördüm sorununuzuSorun tam olarak bu konudaki üstteki mesajımın birisinde paylaştığım resim.
Hala sorunun neden olduğunu ve nasıl çözeceğimi anlayamadım.
Galiba internet kablosu zarar görmüş olmalı.
lise bitene kadar bende öyle diyordum lise bitti bir heves sardı ingilizceyi daha sonra sınavlarda hiç sıkıntı çıkarmadı bana daha sonraI hate English.
Ah be matematik çok güzeldi.
İnterneti komşumuzla ortak olarak kullanıyoruz ve modem komşumuzda.14398. sayfada gördüm sorununuzuWan bağlantısı sıkıntı genelde Splitter kullanan arkadaşlarda oluyor siz kullanıyor musunuz? Kablonuz da kırılma,ezilme vb. sebeplerden ötürü deformasyon olabilir.Kabloyu kontrol ettiyseniz modemi sıfırlayarak kontrol etmenizi öneririm.Sıfırladığınızda şifreniz modemin arkasındaki ile anı olacaktır.Can sıkıcı bir problem geçmiş olsun
![]()
Üniversite hazırlık İngilizcesi bu lise değil.lise bitene kadar bende öyle diyordum lise bitti bir heves sardı ingilizceyi daha sonra sınavlarda hiç sıkıntı çıkarmadı bana daha sonra
Kesin gerizekalı olacağım kesin.Formüllerle uğraşıyoruz.Sizde de mi öyle?
Sanada pm attimi?Ooof of
@Fragger ben ing kullanmak istedim ne var bunda yani?
Forumda bozuk yazımı ile güzel Türkçemizi katleden, umursamaz bir şekilde dil kurallarının, kelime yazılışları düzgün olmayan arkadaşlara karşı aynı hassasiyeti göstermenizi sizden rica ediyorum.Başka bir şey söylememe gerek var mı?
- Yazım ve paylaşım dili Türkçedir. Sadece Cafe SDN [English] bölümünde ingilizce kullanılabilir diğer bölümlerde Türkçe haricinde bir dil kullanmak yasaktır.
FORUM KURALLARI
Forumda bozuk yazımı ile güzel Türkçemizi katleden, umursamaz bir şekilde dil kurallarının, kelime yazılışları düzgün olmayan arkadaşlara karşı aynı hassasiyeti göstermenizi sizden rica ediyorum.
O zaman bu kuralı silin. Gerçek anlamda uygulanmıyorsa yazmasına ne gerek var.O duruma müdahale etmemekteyiz. Mobilden giren var pc'den giren var, herkes düzgün yazamayabilir o durumda bir kısıtlamamız yok anlaşılmadığı durumda düzeltilir. Türkçe haricinde farklı dil kullanımının yasak olduğunu belirtiyoruz bu farklı bir durumdur.
Bazen birine metroda yada yolda yürürken, rahat yazamayacağın zamanda da yazman gerekebiliyor. Mobilden yazmaktan kastımız bu. Biz teknoloji forumuyuz. Yardım etmeye çalışan adamı engeller, TDK havasında her cevaba aşırıcı eleştirel yaklaşıp tek bir dil hatası yapan adama ban atmaya yada uyarmaya kalkarsak forum olarak yardım yeri olarak kendimizi nasıl çağıralım bunu sen cevapla ? Forumda bilgi verici mesaj bizim için önemli. Anlaşılırlığı bozacak birşey olmadığı sürece bir kaç tane yazım hatasından ben sorun görmüyorum ?O zaman bu kuralı silin. Gerçek anlamda uygulanmıyorsa yazmasına ne gerek var.
Ben bu mesajı mobilden yazıyorum. Mobilden yazmak bahane değil.
O zaman bu kuralı silin. Gerçek anlamda uygulanmıyorsa yazmasına ne gerek var.
Ben bu mesajı mobilden yazıyorum. Mobilden yazmak bahane değil.
Ekli dosyayı görüntüle 28206