Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Şükür bende iyiyim.Sorunlarına yardımcı olabilirsek ne ala :)
Sorun tam olarak bu konudaki üstteki mesajımın birisinde paylaştığım resim. :)
Hala sorunun neden olduğunu ve nasıl çözeceğimi anlayamadım.
Galiba internet kablosu zarar görmüş olmalı.

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Bizimde bu sene adı her neyse o sınavdan var işte.Hani şu kalkan ygs ve lys varya onun yerine gelen zımbırtı işte.Mühendislik istiyoruz hayırlısı artık.Fizik,kimya,biyoloji,matematik,geometri,türkçe bunlar lazım bana :D :D zor yani :(

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Bizimde bu sene adı her neyse o sınavdan var işte.Hani şu kalkan ygs ve lys varya onun yerine gelen zımbırtı işte.Mühendislik istiyoruz hayırlısı artık.Fizik,kimya,biyoloji,matematik,geometri,türkçe bunlar lazım bana :D :D zor yani :(
8. siniflarin teogu kalkmis. Yemin ederim bizim giciklimiza yapiyorlar.

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Sorun tam olarak bu konudaki üstteki mesajımın birisinde paylaştığım resim. :)
Hala sorunun neden olduğunu ve nasıl çözeceğimi anlayamadım.
Galiba internet kablosu zarar görmüş olmalı.
14398. sayfada gördüm sorununuzu :) Wan bağlantısı sıkıntı genelde Splitter kullanan arkadaşlarda oluyor siz kullanıyor musunuz? Kablonuz da kırılma,ezilme vb. sebeplerden ötürü deformasyon olabilir.Kabloyu kontrol ettiyseniz modemi sıfırlayarak kontrol etmenizi öneririm.Sıfırladığınızda şifreniz modemin arkasındaki ile anı olacaktır.Can sıkıcı bir problem geçmiş olsun :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
14398. sayfada gördüm sorununuzu :) Wan bağlantısı sıkıntı genelde Splitter kullanan arkadaşlarda oluyor siz kullanıyor musunuz? Kablonuz da kırılma,ezilme vb. sebeplerden ötürü deformasyon olabilir.Kabloyu kontrol ettiyseniz modemi sıfırlayarak kontrol etmenizi öneririm.Sıfırladığınızda şifreniz modemin arkasındaki ile anı olacaktır.Can sıkıcı bir problem geçmiş olsun :)
İnterneti komşumuzla ortak olarak kullanıyoruz ve modem komşumuzda.
Malesef bir kaç gündür evde değiller. Bu sebepten sorunu çözemedik.

M

Murat Burç

SDN Okuru
lise bitene kadar bende öyle diyordum lise bitti bir heves sardı ingilizceyi daha sonra sınavlarda hiç sıkıntı çıkarmadı bana daha sonra
Üniversite hazırlık İngilizcesi bu lise değil.
Kendimi bildim bileli nefret ettim İngilizceden asla ogrenemeyecekmisim gibi geliyor.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
işte bende o kadar nefret ediyordum lisede iken ingilizce den dediğim gibi bir heves geldi çalıştım cabaladım daha sonra ünide hiç sıkıntı çıkarmadı bana ama dersen ki matematik hep baş belam idi

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Şu sıralar bende de ingilizce öğrenme hevesi var ama çok zor hiç öğrenemeyecekmişim gibi geliyor :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Hava durumuna göre evden hafif giyip çıktıktan 10 dk sonra sağanak yağması... Trabzona hoşgeldiniz

Son düzenleyen moderatör:

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
  • Yazım ve paylaşım dili Türkçedir. Sadece Cafe SDN [English] bölümünde ingilizce kullanılabilir diğer bölümlerde Türkçe haricinde bir dil kullanmak yasaktır.
Başka bir şey söylememe gerek var mı?

FORUM KURALLARI
Forumda bozuk yazımı ile güzel Türkçemizi katleden, umursamaz bir şekilde dil kurallarının, kelime yazılışları düzgün olmayan arkadaşlara karşı aynı hassasiyeti göstermenizi sizden rica ediyorum.

Son düzenleyen moderatör:

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Forumda bozuk yazımı ile güzel Türkçemizi katleden, umursamaz bir şekilde dil kurallarının, kelime yazılışları düzgün olmayan arkadaşlara karşı aynı hassasiyeti göstermenizi sizden rica ediyorum.

O duruma müdahale etmemekteyiz. Mobilden giren var pc'den giren var, herkes düzgün yazamayabilir o durumda bir kısıtlamamız yok anlaşılmadığı durumda düzeltilir. Türkçe haricinde farklı dil kullanımının yasak olduğunu belirtiyoruz bu farklı bir durumdur.

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
O duruma müdahale etmemekteyiz. Mobilden giren var pc'den giren var, herkes düzgün yazamayabilir o durumda bir kısıtlamamız yok anlaşılmadığı durumda düzeltilir. Türkçe haricinde farklı dil kullanımının yasak olduğunu belirtiyoruz bu farklı bir durumdur.
O zaman bu kuralı silin. Gerçek anlamda uygulanmıyorsa yazmasına ne gerek var.
Ben bu mesajı mobilden yazıyorum. Mobilden yazmak bahane değil.
Screenshot_2017-10-03-14-10-11.jpg

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Reklama denk gelmeyeyim diye otomatik makina gibi basıyorum artık ne hale geldik.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bazen birine metroda yada yolda yürürken, rahat yazamayacağın zamanda da yazman gerekebiliyor. Mobilden yazmaktan kastımız bu. Biz teknoloji forumuyuz. Yardım etmeye çalışan adamı engeller, TDK havasında her cevaba aşırıcı eleştirel yaklaşıp tek bir dil hatası yapan adama ban atmaya yada uyarmaya kalkarsak forum olarak yardım yeri olarak kendimizi nasıl çağıralım bunu sen cevapla ? Forumda bilgi verici mesaj bizim için önemli. Anlaşılırlığı bozacak birşey olmadığı sürece bir kaç tane yazım hatasından ben sorun görmüyorum ?

Bizim görmek istemediğimiz şey "Bnm pc calismyr, ndn ?" gibi okumaya üşeneceğin troll sayıp cevap vermeyeceğin, gereksiz fazla kısaltmalı kelimeler yada sorunu anlatmayan başlık ve postlar. Bunlar olmadığı sürece, herşey anlaşılır olduğu sürece işimizi olması gerektiği gibi yapıyoruz demektir. Bunun için bir ücret de almıyoruz. Ne biz ne yardım eden üyeler. Burada yazı yazan, başkalarının sorunlarına yardımcı olan herkes kendince birşeylerden fedakarlık yapıyor. Özellikle vaktinden. Eğer profesyonellik istiyorsan bunun servisini bir kaç yüz liraya satın alabilirsin profesyollerden. Bizi ararsan buradayız :)

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Ekli dosyayı görüntüle 28206

Sanırım Anlatamadım tekrar yazayım, FORUM KURALLARI' gereğince İngilizce bölümü hariç diğer bölümlerde Türkçe harici dil kullanılması yasak. ' bir srnm ve ' dediğin zaman böyle yazma yasak edemiyoruz sadece daha anlaşılır bir halde yazabilirsen eğer daha iyi yardımcı olunabilir bilgisini veririz. Kurallara uymayanın forumda ne yazık ki yeri yoktur. Kurallar gayet açık ve herkesin anlayacağı biçimde yazılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...