Yeşil Okçu
Profesör
Forumda argo kelime ne zamandan beri serbest ? 

Nerede edildi ?Forumda argo kelime ne zamandan beri serbest ?![]()
Nerede ? Link atar mısın? Kendim raporlayacağım mesajıKendi mesajında ettin dostum.
Sıçıp sıvamak genelde işi batırmak anlamında kullanılan bir kelime ama raporladim ne kadar mantıksız gelse de
O zaman o kelimenin yerine batırmış kelimesini kullanabilirdiniz. Bbu iş sı..ak ile başlar daha da ileri gider. Argo argodur."Sıçıp sıvamak genelde işi batırmak anlamında kullanılan bir kelime ama raporladim ne kadar mantıksız gelse de
Kim kimi koparıyor anlamadım ki3 gündür arıyorum, bulamadım.
Bir kung-fu, bir karate veya bir aikido dövüşçüsünün bir boxcu, kickboxcu, bir sokak dövüşçüsü veya geleneksel martial arts kategorisinde olmayan bir daldaki herhangi birini yendiği bir video ?
Yok
Sen de yalan çıktın IP usta.![]()
Firefox Nightly isimli bir tarayıcı da var. Ve internette okuduğuma göre normal Firefox'a göre daha hızlı deniliyor.
Firefox nightly = Firefox betaFirefox Nightly isimli bir tarayıcı da var. Ve internette okuduğuma göre normal Firefox'a göre daha hızlı deniliyor.
Tabi benim sistemimde açılış hızı olarak Opera'yı geçemedi.![]()
Yani deneysel sürüm anlamında söylüyorum. İlk güncellemeleri nightly sürüm alır. Hadi alfa diyelim o zaman.Şu linkteki sayfada hem Firefox Developer, hem Firefox Nightly, hem de Firefox Beta yer alıyor.
Eğerki Firefox Nightly=Firefox Beta ise neden sitede farklı olarak sunulmuş. Yoksa ben bir şeyi gözden mi kaçırıyorum?
Yeni tarayıcı özelliklerini henüz bitmemiş sürümlerde deneyin | Firefox
@eronis
Tamamdır. Şimdi oldu. Nihayet adını koyduk.Hadi alfa diyelim o zaman.
Zaten o yüzden beta'ya benzettim çünkü firefox'un yuvarlanan sürümü diyebiliriz nightly'e. Her gün güncelleme alır neredeyseGaliba günlük güncelleme geliyor olabilir.
yaşlandık olum yaşlandık
Bence İngilizce altyazı izlemek daha çok işe yarar.Beyler ingilizce öğrenmek için ingilizce dizi izlemek lazım deniyor ya peki ingilizce altyazı mı izlemek daha iyi yoksa türkçe altyazı mı?
Ingilizce alt yazı izleyipde anlayamadıktan sonra anlamı var mıBeyler ingilizce öğrenmek için ingilizce dizi izlemek lazım deniyor ya peki ingilizce altyazı mı izlemek daha iyi yoksa türkçe altyazı mı?
Bende öyle düşünmüştüm ama doğru mu düşündüm acaba diye sorayım dedim bu konuda bilgili insanlar vardı forumda bir zamanlar.Ingilizce alt yazı izleyipde anlayamadıktan sonra anlamı var mı