RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,549
Bende üye olmak istiyorumKardeş torpilliyim ben o yüzden.![]()

Bende üye olmak istiyorumKardeş torpilliyim ben o yüzden.![]()
Sen parasını hazırla ayarlarızBende üye olmak istiyorum![]()
Nasıl düşürcez pekigifin dosya boyutu fazla ise sorun o.
Gıf editör bul internetten (program indir demiyorum tarayıcı üzerinden bul bir tane) Gıf'i yükle aradaki bazı Frameleri çıkart ve frame kalitesini düşür. Ama önce bi kaliteyi düşürmeyi dene.Nasıl düşürcez peki
Bende pc yok ama mobilden de oluyor muGıf editör bul internetten (program indir demiyorum tarayıcı üzerinden bul bir tane) Gıf'i yükle aradaki bazı Frameleri çıkart ve frame kalitesini düşür. Ama önce bi kaliteyi düşürmeyi dene.
Tarayıcıdan yaparsın dene.Bende pc yok ama mobilden de oluyor mu
Yaptım yine olmadıTarayıcıdan yaparsın dene.
Videodan kes GIF'ı tekrar düzenleme öyle dene birde.Yaptım yine olmadı![]()
Hiçbir şey olmaz.40 Gb indirmem lazımyani 1.5 gün falan sürer
Müdahale etmeye çalıştığımızda karşımıza çıkan şey;Adam bana ve bir başkasına söveli tam 1 saat 4 dakika oldu 3 moderatör aktif fakat hiçbiri onun alanı olmadığı için müdahele edemiyor.
Moderatörler her konuya müdahele edebilmeli bence.
Ben diyorum. Verin herkese yetkiyi. Moderatörden yetkiyi niye kıstlıyorsun? Mod ne yapacak yetkiyi kötüye mi kullanacak?Müdahale etmeye çalıştığımızda karşımıza çıkan şey;
You cant touch this
Daha önce yapan olmuş. Forumun backup'larından eski haline getirmişler tabi ama hoş değil. Eski yorumları silmiş, konu silmiş vs. birinin eline yetkiyi verirken büyük de bir güç veriyorsun forum dahilinde. Yarın bir gün forumla bir kavgası olduğunda (Tabi olsun istemeyiz ama oluyor bazen) herkesin aynı oldugunlukta davranmayacağı kesin.Ben diyorum. Verin herkese yetkiyi. Moderatörden yetkiyi niye kıstlıyorsun? Mod ne yapacak yetkiyi kötüye mi kullanacak?
Her Mod un kendi bölümü var anca oraya müdehale edebiliyor harici bölümlerde yetkisi olmuyornasıl yani hiç müdahale şansı yok? moderatör omamam için neden...
Bana yetki verin çok Apple fanboyu banlamayacağıma söz veriyorum.Daha önce yapan olmuş. Forumun backup'larından eski haline getirmişler tabi ama hoş değil. Eski yorumları silmiş, konu silmiş vs. birinin eline yetkiyi verirken büyük de bir güç veriyorsun forum dahilinde. Yarın bir gün forumla bir kavgası olduğunda (Tabi olsun istemeyiz ama oluyor bazen) herkesin aynı oldugunlukta davranmayacağı kesin.
Beni de banlar vermeyin sakınVermeyin ilk beni banlayacak![]()
Maaş alıyormuyduk yaa ?okullar da başlıyormoderatörlük için biraz dolgun maaş verirseniz düşünebilirim he
![]()
![]()
Adam bana ve bir başkasına söveli tam 1 saat 4 dakika oldu 3 moderatör aktif fakat hiçbiri onun alanı olmadığı için müdahele edemiyor.
Moderatörler her konuya müdahele edebilmeli bence.