- Reaksiyon puanı
- 2,135
@by efsane bence reklamlara bir şey yapılabilir sen ne dersin?
Ekran görüntüsü varsa @Fatih Toprak 'a iletebiliriz, yapılabilecek bir şey varsa yaparız..
@by efsane bence reklamlara bir şey yapılabilir sen ne dersin?
Peki bu insanoğulları nereden para kazanacak...Sayfanın büyük bir kısmının reklamla kaplı olması sizce rahatsız edici değil mi?![]()
Kendi adıma konuşuyorum reklamlara itirazım yok olmadığı ve birileri reklamlardan para kazandığı için reklam engelliyiciyi hiçbir sitede kullanmıyorum. Birilerine saygım olmasaydı kurar geçerdim. Sadece sayfanın tamamını kaplayan reklama karşıyım.Peki bu insanoğulları nereden para kazanacak...
Açıkcası bizlerin görüşlerini çok önemsiyor mesela youtube politikasını beğenmedik değiştirdiler.
Sunucuyu beğenmedik yükselttiler
Adminler az dedik değerlendiriyoruz dediler.
Ben açıkcası bu yüzden reklamlara takılmıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 26851
Maşallah Maşallah.
İşte ekran görüntüsü burdaEkran görüntüsü varsa @Fatih Toprak 'a iletebiliriz, yapılabilecek bir şey varsa yaparız..
Sanırım youtubeda hız kısıtlıyorlar sağlam bir VPN gerekebilir. (Hoş ben Vpnsiz izleyebiliyorum internet hızınız ne kadar?ttnet ile 4k video izlemek için ne yapmak gerekli
16 lık paket kullanıyoruz ama şu kısıtlama yüzünden adam gibi birşey izleyemiyoruzSanırım youtubeda hız kısıtlıyorlar sağlam bir VPN gerekebilir. (Hoş ben Vpnsiz izleyebiliyorum internet hızınız ne kadar?
Hız 16ya yakın geliyorsa 4K izleyebilirsiniz aslında ben izleyebiliyorum. Olmuyorsa VPN deneyeceksiniz başka çare yok.16 lık paket kullanıyoruz ama şu kısıtlama yüzünden adam gibi birşey izleyemiyoruz
Valla acısını bir tek yaşayan bilir , geçmiş olsunBenim 210da aldığım harddiskLERin hiçbiri hayatte değil![]()
Bir yazarın ne kadar word dosyası yedeği modülleri hazırlanmış soruları varsa doooooru penguen resimli çöp kutusuna. Allahtan bilgisayarın çürümeye terk edilmiş klasörleron en derinliklerinden çıktılarda bir nefes alabildik.Valla acısını bir tek yaşayan bilir , geçmiş olsunİnşallah çok verin yoktur içLERinde.
Başka servise geçmekttnet ile 4k video izlemek için ne yapmak gerekli
Yedek almak ya da yapılacak değişiklikleri ilk önce sanal makinede(örneğin VirtualBox'ta) kurulu Windows'a yapmak ve eğer sorun çıkmazsa ana makinede yapmak sorun çıkmasına engel olacaktır.Sakın regerit ile uğraşmayın. Sonra yeni aldığınız makinaya tekrar format atmak zorunda kalıyorusunuz.
Yedek almak ya da yapılacak değişiklikleri ilk önce sanal makinede(örneğin VirtualBox'ta) kurulu Windows'a yapmak ve eğer sorun çıkmazsa ana makinede yapmak sorun çıkmasına engel olacaktır.
Yeri geliyor mobil SDN'nin sitesini reklam kapladığı için sayfayı kaydıramıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 26895
Birinin profiline bakacaktım karşılaştığım şey bu oldu. Altında bir bukadar daha vardı çekemedim sayfa gitti.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bunlarda sadece 1 sayfa icindeydi.Ekli dosyayı görüntüle 26896 Ekli dosyayı görüntüle 26897 Ekli dosyayı görüntüle 26898
Altta 1 adet daha gozukuyor oda sunucu tarafindan islenemiyormus.
Su reklam isini azicik kucultmelisiniz. Eskisine bile raziyim.
YinemiEkli dosyayı görüntüle 26912
aç gözlü nalet turkcell
Ekli dosyayı görüntüle 26912
aç gözlü nalet turkcell