Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
La benim yorum neyree gitti.
Neyse adını yazamadığım arkdaş beni trollüyor sanırım.
Söyleyip de rahatlayamadığım tek yer burası olsa gerek.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ha burdaymış tamam tamam sıkıntı yok.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aşk bodrumda yaşanıyor güzelim. Bülent abiye selamlar.

7Fold

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Şu an sıkıntıdan patlayabilirim; ne para var ne bilgisayar ne de bir arkadaş. Buzdolabı da boş, yitip stres atamiyorum. Çok yakın patlıcam.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
05e17de906722e2491024a9289e59cba.jpg

Geldi sonunda

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yalnız ben UEFİ kurulum işini bilmiyorum bilgisi olan var mı? Legacy kurulum yaptım direk.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
@syfsn ekipteki herkesin kendi bölümü ile ilgili gerekli bilgisi var, bundan emin olabilirsin. Daha önce 20 kere cevaplanmış soruyu cevaplamamış olmamız sence NİTELİKSİZ olduğumuzu mu gösteriyor ? Yoksa sadece arama butonu da aynı işi görür mü ? Ben bu konulara bile cevap yazmaya çalışıyorum ama kendi bölümlerim var ve oralara öncelikle bakıyorum. Raporlara bakıyorum. Gözümüzden kaçtıysa sadece 6-7 kişiyiz, forumdaki her konuya yetişmemizi beklemeniz biraz fazla değil mi ? Mod alımını zaten konuşuyoruz ama senin de dediğin gibi NİTELİKLİ ve daha önemlisi ÜSLUBU DÜZGÜN adam bulmak zor. Forumda tartışma yaratacak adamı ekibe alırsak biz de dağılırız o yüzden mod olacak adamın kişiliği de önemli.

Reaksiyon puanı
5,171
@syfsn ekipteki herkesin kendi bölümü ile ilgili gerekli bilgisi var, bundan emin olabilirsin. Daha önce 20 kere cevaplanmış soruyu cevaplamamış olmamız sence NİTELİKSİZ olduğumuzu mu gösteriyor ? Yoksa sadece arama butonu da aynı işi görür mü ? Ben bu konulara bile cevap yazmaya çalışıyorum ama kendi bölümlerim var ve oralara öncelikle bakıyorum. Raporlara bakıyorum. Gözümüzden kaçtıysa sadece 6-7 kişiyiz, forumdaki her konuya yetişmemizi beklemeniz biraz fazla değil mi ?
Ben orda adminlerin niteliksiz olduğunu deyil sadece iş sebebi ile bir çoğunum forumla ilgilenememesi ve yeni NİTELİKLİ admin alınması gerektiğini söyledim hocam dost acı söyler

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Ben orda adminlerin niteliksiz olduğunu deyil sadece iş sebebi ile bir çoğunum forumla ilgilenememesi ve yeni NİTELİKLİ admin alınması gerektiğini söyledim hocam dost acı söyler
Tamam özür dilerim o zaman :sweatsmile: Söylediğinizden bazen bilmediğim bir şeyle karşılaştıysam cevap yazmıyorum kısmını yerdiniz sandım bir an :D Orası doğru ama dediğim gibi forumda "Şekil -A-ronis" den de görüldüğü gibi insan ister istemez geriliyor. Şimdi sadece nitelikli değil, biraz da tanıdığımız, kişiliğini bildiğimiz, uyumlu adam istiyoruz. Forumda hem katkısı olan, hem de sevilen, arkadaşı bol kişileri mod yapmak istiyoruz :) Çünkü biz telegramda haberleşiyoruz forum yönetimi ile, hafta sonu toplantılarımız var sesli toplantı vs. Yani anlayacağın misal çok küfür eden yada uyumsuz bir adam büyük ihtimalle bizi bozar :)

Reaksiyon puanı
5,171
Tamam özür dilerim o zaman :sweatsmile: Söylediğinizden bazen bilmediğim bir şeyle karşılaştıysam cevap yazmıyorum kısmını yerdiniz sandım bir an :D Orası doğru ama dediğim gibi forumda "Şekil -A-ronis" den de görüldüğü gibi insan ister istemez geriliyor. Şimdi sadece nitelikli değil, biraz da tanıdığımız, kişiliğini bildiğimiz, uyumlu adam istiyoruz. Forumda hem katkısı olan, hem de sevilen, arkadaşı bol kişileri mod yapmak istiyoruz :) Çünkü biz telegramda haberleşiyoruz forum yönetimi ile, hafta sonu toplantılarımız var sesli toplantı vs. Yani anlayacağın misal çok küfür eden yada uyumsuz bir adam büyük ihtimalle bizi bozar :)
O zaman size kolay gelsin:)

Reaksiyon puanı
5,171
Aslında türkiye gibi bir yerde telegram gibi bir mesajlaşma ortamını kullanmanız çok iyi bir şey.

Telegramda linux gibi wp den çok gelişmiş ama fark eden insan yok...

Özellikle grupları kanalları ile.

Bende sdn adminlerinin bir çoğu ile telegramdan tanıştım özellikle by efsane ile flame wind ile ve eronis(daha önce tanışmıştık ama olsun)

Uzun lafın kısası bence tüm herkes telegram kullanmalı:)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Aslında türkiye gibi bir yerde telegram gibi bir mesajlaşma ortamını kullanmanız çok iyi bir şey.

Telegramda linux gibi wp den çok gelişmiş ama fark eden insan yok...

Özellikle grupları kanalları ile.

Bende sdn adminlerinin bir çoğu ile telegramdan tanıştım özellikle by efsane ile flame wind ile ve eronis(daha önce tanışmıştık ama olsun)

Uzun lafın kısası bence tüm herkes telegram kullanmalı:)
Benimle de tanisabilirsin :) isim yine aynı

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Gtx 1050
16 Gb RAM
İ7 7700HQ
1 TB+128 GB
Hayırlı olsun. Nvidianın son sürücüsünde sıkıntılar var. 2 ay önceki sürüm daha işine yarar. Bilgisayarın gayet iyi. Buradan kıskandım vallaha neyse benim canavar küsecek bana şimdi ne kıskanıyon diye :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Hayırlı olsun. Nvidianın son sürücüsünde sıkıntılar var. 2 ay önceki sürüm daha işine yarar. Bilgisayarın gayet iyi. Buradan kıskandım vallaha neyse benim canavar küsecek bana şimdi ne kıskanıyon diye :D

Bunu daha önceden niye söylemedin [emoji23] Yükledim son sürümü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Allaaaahh Hard diskimi buldum acayippp derecede mutluyum havaya uçacam sevincten , her şeyim 2010 dan beri geri geldi, bir sürü şey mutluyum . 4 aydır arıyordum .

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Laptobun HDD kısmını kullanıma sokmayı unutmuşum [emoji23]

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yanlarda üstte altta çizgi gibi çerçeve var fakat iPhone 8'de çerçeve yok yan taraflarında hiç çerçeve olmayan Note 8'de çerçeve var.
Tarafsız saydığımız sitede editörler görüş bildirir olmuş neymiş efendim iPhone 8 çok daha şıkmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...