- Reaksiyon puanı
- 16,126
bunu mutlaka dinle...Abi sana sözüm vardı. Söz dinleyeceğim. Link atar mısın![]()
assolist...
--- Gönderi Güncellendi ---
onu bunu bırakın Dr.Bull mac kullanıyor?
bunu mutlaka dinle...Abi sana sözüm vardı. Söz dinleyeceğim. Link atar mısın![]()
yanlışı takınca düşüyor orta boyu dene.
jbl bu ses işinde dinazorudur herkesten önce hoparlör,hoparlör kasası, kulaklık yapıyordu.
kardeşim de philips she1353'ü beğenmez onun kulağından düşüyormuş diye beğenmiyor.Ben de ona güvenerekten aldım zaten de yanlış takınca işte[emoji16]
Allah kolaylık ve bereket versin.Söyle rahatla da şunu söylemek istiyorum bugun çok yogundu bi kafede çalışıyorum müşteriler hiç durmadınargile semaver coştu biz 40 tl aldık paron 4000 tl
![]()
Ne yapıyorsa güzel yapıyorEkli dosyayı görüntüle 23917
ne yapıyor bu?
Aynı soruyu gündem dahil herkese sormanız size iftar vakti acil cevap verilmeyeceği gerçeğini değiştirmez bir konu yeterlidir forumlardaArkadaşlar acil yardım bilgisayarında oyun actigimda fan hızlanıyor ve ekran kapanıyor bi süre sonra da ses gidiyor tekrardan açmam için ya komple kapamam yada reset atmam gerekiyor. Bilgisayarım i5 işlemci 8 RAM nvidia geforce gt420 ekran kartı. RAM yerlerini temizledim fanlar temiz işlemci termal silikon yeni sürdüm. Driverlar güncel ve virüs falan da yok. Ne yapmam gerek acil yardımlarınızı bekliyorum.
Ne zaman yeni bir güncelleme mi var?iOS bildirim çubuğuna hücresel veriyi açıp kapatma gelmiş sonunda![]()
iOS bildirim çubuğuna hücresel veriyi açıp kapatma gelmiş sonunda![]()
iOS 11 ile gelecek iOS 11büyük ihtimal son baharda gelirNe zaman yeni bir güncelleme mi var?
şimdi androidciler ne bahane bulacak bakalım ?iOS bildirim çubuğuna hücresel veriyi açıp kapatma gelmiş sonunda![]()