M
Murat Burç
SDN Okuru
Allah hiçbirimizin kalbinden merhameti eksik etmesin .
Sorun yok şuan.youtube'u kesmişler...
Kesin yok aksine hız yukarı yönde dalgalanıyor. 25 mbps lik pakette 100 leri görüyor şuan.superonline kesmiş...
Ohhh iyi olmuş koreli reyizOkulu kapattım. Perşembeye kadar rapor aldım yess be![]()
Reyiz adamın okul ayağına gelecek. Ben gitmemOhhh iyi olmuş koreli reyiz![]()
bizim ki sürünüyor kararsız düşüyor ...Kesin yok aksine hız yukarı yönde dalgalanıyor. 25 mbps lik pakette 100 leri görüyor şuan.
Ben vodafone fiber e geçeceğim superonline fiber alt yapısından fiber sunuyor. 100 mbps 100gb akk 60 tl ye geliyor...bizim ki sürünüyor kararsız düşüyor ...
modemin ayağı çukurda...
galiba pcde sorun var...Ben vodafone fiber e geçeceğim superonline fiber alt yapısından fiber sunuyor. 100 mbps 100gb akk 60 tl ye geliyor...
Nasa mı orası o ne hız
Civic al 2. El bulabilirsen executive 2011 yada executive 2014-565 liraya bile araba bulamadık be arkadaş!
Akk bitirelim diye yaparlar.Ayın ilk gününden oyuna 36 gb güncelleme gelirmi ?
Daha ay bitmeden nicesine gelir kota meftaAkk bitirelim diye yaparlar.
Bu saatlerde yapacağız download'ları artıkDaha ay bitmeden nicesine gelir kota mefta
tercihim dizel bakalım olursa radyoloğumuzun aracı alıcaz, 70 civarınaCivic al 2. El bulabilirsen executive 2011 yada executive 2014-5
Abi sana sözüm vardı. Söz dinleyeceğim. Link atar mısınEkli dosyayı görüntüle 23797
Ozzy Osbourne dinle keyfin yerine gelsin.