Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeroSparda

Asistan
Reaksiyon puanı
90
Technopatta sdn hakkında konu açılmış. Koreli moderatör felan vs:

Son düzenleyen moderatör:

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
O konuda bilgim yok. O konuda bilgi verilmedi zaten. Ama mantıken ve kendi düşünceme göre reset atmadan hızlar ayarlanır. Nasıl download yaparken akk geçince modem resetlemeden hız düşüyorsa aynı şekilde olacak diye düşünüyorum. Diğer türlü çok mantıksız bir hareket olur.
Bir ara ayın ikisinde olduğum halde AKK taşınca olan hız ile interneti kullanıyordum. Ama modemi yeniden başlattıktan sonra internet hızı düzelmişti.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Technopatta sdn hakkında konu açılmış. Koreli moderatör felan vs:

Herkese laf atmışlar, bana laf atmamışlar, üzüldüm.
Ben bu forumun reyiziyim, bana da laf atsanıza, benim neyim eksik ey Technopat. :D

Son düzenleyen moderatör:

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Ben SDN'nin en büyük reyizim.
Ben SDN'de reyizliği ilk kuran adamım.
Niye kimse bana laf atmıyor.
Saksı değilim ben.
En çok bana laf atacaksınız ey TechnoPat, en çok bana. :D

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Keşke o arkadaşın arkasından atıp tutmak yerine dm kullanıp arkadaşla yazışsaydınız.

İlgili moderatör şu yazıları silebilir mi baştan sonra şu olayla ilgili başlayan yazışmaları.

Hoş değil.

Ayrıca bahsettiğiniz kişinin bu forumda az mı insana faydası dokunmadı. Şahsen bana olan katkıları saymakla bitmezdi. Bu forum topluluğunda iyi ki varmış diyebileceğim sayılı insanlardan biriydi Seyhoo. Her ne kadar uzun uzadıya bir muhabbetimiz olmamış olsaydı da. Silip atmak nasıl bu kadar kolay oldu birini.

İnsanlıktan aldığımız nasibimiz bu mudur yani? Nankörlük, hor görme, tek bir olumsuzluğu için tümden silme insanı. Cidden ilk üye olduğum zamanki sdn ile uzaktan yakından alakası yok şu anki durumun.

Hem bu forumda ciddi anlamda bir dolmuşluk var. Baksanıza o konuda kaç tane tanıdık yüz var.

Demek ki sıkıntı büyük. İnsanlar içini boşaltmak istedi.

Ayrıca dikkat ettiyseniz de eskilerden kaç tane üye kaldı. Bu forum böyle değildi. Bence herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli biz nerede hata yaptık diye. Birçok değerli insanı kaybetti, kaybediyor da.

Bu duruma ister istemez üzülüyorum. Üzülmekte de hakkım vardır yani. Vurdumduymaz olmamın imkanı yok bu olay bu kadar barizken.

İster inanın ister inanmayın kusuruma da bakmayın lütfen. Ama yapılan yanlış burada şu an.

Gerçekten çok üzücü.

Ben de açıkçası bir düzelme sinyali alana kadar özel mesajlar dışında aktif olmayacağımı not düşeyim buraya. Herhangi bir sorusu olan arkadaşım özelden yazabilir vakit bulduğum an dönerim.

Son düzenleme:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Aylardır foruma girmiyorum neler olmuş.
2 tarafında yanlışı var ama birbirinizi kırmaya değecek konular değil. Hayırlısı olsun diyelim olan olmuş ama işin kötü yanı hakkaten emek veren bilgili insanlar tek tek kayıp gidiyor yazık ediyor sdn kendine. İçerik olarak eskiye göre çok çok zayıf inşallah daha iyi olur hayırlı geceler.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Keşke o arkadaşın arkasından atıp tutmak yerine dm kullanıp arkadaşla yazışsaydınız.

İlgili moderatör şu yazıları silebilir mi baştan sonra şu olayla ilgili başlayan yazışmaları.

Hoş değil.

Ayrıca bahsettiğiniz kişinin bu forumda az mı insana faydası dokunmadı. Şahsen bana olan katkıları saymakla bitmezdi. Bu forum topluluğunda iyi ki varmış diyebileceğim sayılı insanlardan biriydi Seyhoo. Her ne kadar uzun uzadıya bir muhabbetimiz olmamış olsaydı da. Silip atmak nasıl bu kadar kolay oldu birini.

İnsanlıktan aldığımız nasibimiz bu mudur yani? Nankörlük, hor görme, tek bir olumsuzluğu için tümden silme insanı. Cidden ilk üye olduğum zamanki sdn ile uzaktan yakından alakası yok şu anki durumun.

Hem bu forumda ciddi anlamda bir dolmuşluk var. Baksanıza o konuda kaç tane tanıdık yüz var.

Demek ki sıkıntı büyük. İnsanlar içini boşaltmak istedi.

Ayrıca dikkat ettiyseniz de eskilerden kaç tane üye kaldı. Bu forum böyle değildi. Bence herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli biz nerede hata yaptık diye. Birçok değerli insanı kaybetti, kaybediyor da.

Bu duruma ister istemez üzülüyorum. Üzülmekte de hakkım vardır yani. Vurdumduymaz olmamın imkanı yok bu olay bu kadar barizken.

İster inanın ister inanmayın kusuruma da bakmayın lütfen. Ama yapılan yanlış burada şu an.

Gerçekten çok üzücü.

Ben de açıkçası bir düzelme sinyali alana kadar özel mesajlar dışında aktif olmayacağımı not düşeyim buraya. Herhangi bir sorusu olan arkadaşım özelden yazabilir vakit bulduğum an dönerim.

Merhabalar, öncelikle uzlaştırıcı mesajınız için teşekkür ederim. Göreve başladığım bu günden itibaren daha uzlaştırıcı ve daha anlayışlı bir yönetim ekibiyle karşı karşıya olmanız için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Küstürdüğümüz, kırdığımız insanlar var ise geri dönmeleri için ve gönüllerini kırdıysak telafi edebilmek adına elimizden geleni yapacağız.

Diğer forumun linkinin verildiği mesajı ve o mesajdan alıntı yapılan mesajları yazan dostlarımızın hoşgörülerine sığınarak düzenledim. Reklamın iyisinin, kötüsünün olmayacağına inanıyorum. Bahsi geçen forumun burada konuşulmaması daha doğru olur gibi düşünüyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Yeni Konular butonu nerede ?!?
okumak için? yazmak için?
okumak için:
Son Mesajlar | SDN Forum
konu dışı:
https://forum.shiftdelete.net/forums/konu-disi.11/create-thread
Ekran Görüntüsü 2017-04-26 15-52-05.png

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Hayır yahu
Popüler Konular butonunun sağında Yeni Konular diye bir buton vardı, o gitmiş.
O buton şu linke yönlendiriyordu.
Son Mesajlar | SDN Forum
--- Gönderi Güncellendi ---
Tamam buldum.
Forumlar butonunun sağ tarafına alınmış.
o mu ben saklamıştım linki:
Son Mesajlar | SDN Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...