NeroSparda
Asistan
Technopatta sdn hakkında konu açılmış. Koreli moderatör felan vs:
Son düzenleyen moderatör:
Bir ara ayın ikisinde olduğum halde AKK taşınca olan hız ile interneti kullanıyordum. Ama modemi yeniden başlattıktan sonra internet hızı düzelmişti.O konuda bilgim yok. O konuda bilgi verilmedi zaten. Ama mantıken ve kendi düşünceme göre reset atmadan hızlar ayarlanır. Nasıl download yaparken akk geçince modem resetlemeden hız düşüyorsa aynı şekilde olacak diye düşünüyorum. Diğer türlü çok mantıksız bir hareket olur.
1 Mayıs gelsin hepsinin cevabını kendin alacaksın merak etmeBir ara ayın ikisinde olduğum halde AKK taşınca olan hız ile interneti kullanıyordum. Ama modemi yeniden başlattıktan sonra internet hızı düzelmişti.
/QUOTE]
güldüm
hem forumunu sevdiğin(!) için uyar.
sonra git başka forumlardda ağlaş![]()
ilk gün akk'yi aşmayı düşünüyorum1 Mayıs gelsin hepsinin cevabını kendin alacaksın merak etme![]()
Grundig GNB1465 A1 i5grundig mi bu? bizim ki soketli notebook ince ise soket yok...
o soketli u ve hq lar da FCBGA1440 soketliler sökülmüyor onun ki değişir 3.nesl takarsın.Grundig GNB1465 A1 i5
Onu düşünen çok kişi var DH'de. Bende günü değil ilk 3 saat'te kotayı bitireceğim zaten.ilk gün akk'yi aşmayı düşünüyorum![]()
Benmi ağlaşıyorum? Konuyu açan arkadaş mı?güldüm
hem forumunu sevdiğin(!) için uyar.
sonra git başka forumlardda ağlaş![]()
Size laf atılması yakışık kalmaz, öyle değil mi?Herkese laf atmışlar, bana laf atmamışlar, üzüldüm.
Ben bu forumun reyiziyim, bana da laf atsanıza, benim neyim eksik ey Technopat.![]()
Olsun, bana da laf atılsın, ben saksı değilim.Size laf atılması yakışık kalmaz, öyle değil mi?![]()
Size lafım yok. Konuyu açan arkadaş.Benmi ağlaşıyorum? Konuyu açan arkadaş mı?
Konuyu açan arkadaş ta burada baya takıldı ayıp etti kendisi...Size lafım yok. Konuyu açan arkadaş.
Onursal üye olmuş bide. Yazık oldu.Konuyu açan arkadaş ta burada baya takıldı ayıp etti kendisi...
Keşke o arkadaşın arkasından atıp tutmak yerine dm kullanıp arkadaşla yazışsaydınız.
İlgili moderatör şu yazıları silebilir mi baştan sonra şu olayla ilgili başlayan yazışmaları.
Hoş değil.
Ayrıca bahsettiğiniz kişinin bu forumda az mı insana faydası dokunmadı. Şahsen bana olan katkıları saymakla bitmezdi. Bu forum topluluğunda iyi ki varmış diyebileceğim sayılı insanlardan biriydi Seyhoo. Her ne kadar uzun uzadıya bir muhabbetimiz olmamış olsaydı da. Silip atmak nasıl bu kadar kolay oldu birini.
İnsanlıktan aldığımız nasibimiz bu mudur yani? Nankörlük, hor görme, tek bir olumsuzluğu için tümden silme insanı. Cidden ilk üye olduğum zamanki sdn ile uzaktan yakından alakası yok şu anki durumun.
Hem bu forumda ciddi anlamda bir dolmuşluk var. Baksanıza o konuda kaç tane tanıdık yüz var.
Demek ki sıkıntı büyük. İnsanlar içini boşaltmak istedi.
Ayrıca dikkat ettiyseniz de eskilerden kaç tane üye kaldı. Bu forum böyle değildi. Bence herkes şapkasını önüne koyup düşünmeli biz nerede hata yaptık diye. Birçok değerli insanı kaybetti, kaybediyor da.
Bu duruma ister istemez üzülüyorum. Üzülmekte de hakkım vardır yani. Vurdumduymaz olmamın imkanı yok bu olay bu kadar barizken.
İster inanın ister inanmayın kusuruma da bakmayın lütfen. Ama yapılan yanlış burada şu an.
Gerçekten çok üzücü.
Ben de açıkçası bir düzelme sinyali alana kadar özel mesajlar dışında aktif olmayacağımı not düşeyim buraya. Herhangi bir sorusu olan arkadaşım özelden yazabilir vakit bulduğum an dönerim.
Nasıl geçti?Teog için çıkıyorum. Allah'a emanet olun![]()
okumak için? yazmak için?Yeni Konular butonu nerede ?!?
okumak için? yazmak için?
okumak için:
Son Mesajlar | SDN Forum
konu dışı:
https://forum.shiftdelete.net/forums/konu-disi.11/create-thread
Ekli dosyayı görüntüle 21558
o mu ben saklamıştım linki:Hayır yahu
Popüler Konular butonunun sağında Yeni Konular diye bir buton vardı, o gitmiş.
O buton şu linke yönlendiriyordu.
Son Mesajlar | SDN Forum
--- Gönderi Güncellendi ---
Tamam buldum.
Forumlar butonunun sağ tarafına alınmış.
Kolay gelsin. Başarılar dilerim.Çook iyi geçti. Yarın bakalım nasıl olacak![]()
Teşekkür ederimKolay gelsin. Başarılar dilerim.![]()