Yeşil Okçu
Profesör
Sabah 6 gibi forumu botlar(giyilecek olan değil) basmıştı. Ben de onu kastetmiştim yoksa siz gerçek bot(giyilecek) mi sanmıştınızNasıl yani?

Sabah 6 gibi forumu botlar(giyilecek olan değil) basmıştı. Ben de onu kastetmiştim yoksa siz gerçek bot(giyilecek) mi sanmıştınızNasıl yani?
Sanırım şaka olduğunu belirtmem gerekirdi.Sabah 6 gibi forumu botlar(giyilecek olan değil) basmıştı. Ben de onu kastetmiştim yoksa siz gerçek bot(giyilecek) mi sanmıştınız![]()
Şaka yaptığını biliyorumSanırım şaka olduğunu belirtmem gerekirdi.![]()
Yeni konu aç seçeneğini bulamadım sağ üstte
Herhangi bir bölüme girince görebilirsin. Örneğin Android ya da Windows bölümüne gir ve sağ üst köşeye bak.Yeni konu aç seçeneğini bulamadım sağ üstte
Nasıl bir dizi?Vatanım sensin keyfi[emoji7]
Harika bir bölüm
Yunan işgali altındaki İzmir'i anlatıyor. Oradaki özveri ve mücadeleyi anlatıyor.Nasıl bir dizi?![]()
Herhangi bir bölüme girince görebilirsin. Örneğin Android ya da Windows bölümüne gir ve sağ üst köşeye bak.
--- Gönderi Güncellendi ---Herhangi bir bölüme girince görebilirsin. Örneğin Android ya da Windows bölümüne gir ve sağ üst köşeye bak.
Tamam buldum çok teşekkür ederim peki silme seçeneği var mı mesela bu yazdigmzi silebiliyo muyuzHerhangi bir bölüme girince görebilirsin. Örneğin Android ya da Windows bölümüne gir ve sağ üst köşeye bak.
hayır silemezsin--- Gönderi Güncellendi ---
Tamam buldum çok teşekkür ederim peki silme seçeneği var mı mesela bu yazdigmzi silebiliyo muyuz
--- Gönderi Güncellendi ---
Tamam buldum çok teşekkür ederim peki silme seçeneği var mı mesela bu yazdigmzi silebiliyo muyuz
@friendly Ben kenobi neden banlanmış, bilginiz var mı?
Tuyap in oraya düştü. Tarif yoğunlaştı burda.![]()
Doğruymuş
Geçmiş olsun. Allah oradaki herkese kolaylık versin.Tuyap in oraya düştü. Tarif yoğunlaştı burda.
Burasi göle ve denize çok yakın olduğu için her sabah yoğun sis var. Göz gözü girmez. Sis yüzünden büyük ihtimal.
Yakınlarda işlek bir metro hattı varmış sanırım. (İstanbulu tam olarak bilmiyorum)Burasi göle ve denize çok yakın olduğu için her sabah yoğun sis var. Göz gözü girmez. Sis yüzünden büyük ihtimal.
Metro değil metrobus son durağı var. Az yukarıda kalıyor.Yakınlarda işlek bir metro hattı varmış sanırım. (İstanbulu tam olarak bilmiyorum)
Tamam buldum çok teşekkür ederim peki silmeHerhangi bir bölüme girince görebilirsin. Örneğin Android ya da Windows bölümüne gir ve sağ üst köşeye bak.
Geçmişi silebilyrzhayır silemezsin
Merhaba, açtığınız konuyu silemezsiniz.[/QUO geçmiş silinince silinmiyor mu
Silinmez. O yetki üst yetkililere ait.Tamam buldum çok teşekkür ederim peki silme
Geçmişi silebilyrz
--- Gönderi Güncellendi ---
Merhaba, açtığınız konuyu silemezsiniz.[/QUO
Silinmez. O yetki üst yetkililere ait.[/QUO yöneticilere nasıl ulaşabilirim