Ukt çekemiyorlar da detaylı incelemeler var yurti dışında, yurticide de var da boşver yazarsam silerler simdiBaşka çeken de yok sorun o . Dediklerinizde haklısınız ama izlemem gerek.
Yanlış alıntı?

Ukt çekemiyorlar da detaylı incelemeler var yurti dışında, yurticide de var da boşver yazarsam silerler simdiBaşka çeken de yok sorun o . Dediklerinizde haklısınız ama izlemem gerek.
Yanlış alıntı?
adamlar Linux Mint'in patentli markası araklamış ondan oldu...Başka çeken de yok sorun o . Dediklerinizde haklısınız ama izlemem gerek.
Yanlış alıntı?
Detaylı inceleme alabilirim . Özelden atarsanız memnun olurumUkt çekemiyorlar da detaylı incelemeler var yurti dışında, yurticide de var da boşver yazarsam silerler simdi![]()
Mecbur kalındı artık kapatılmaya siteWindows Phone Haber kapanacakmış . Ulan microsoft şu adamların wp verdiği değeri verseydin var ya... Neyse çok üzüldüm. Hüzünlü bir yazı yazmışlar . İlk aldığım 6 ay içerisinde çıkmazdım oralardan ...
Aynen . Şu adamların verdiği değeri microsoft verseydi var ya :/Mecbur kalındı artık kapatılmaya site
biz fazlası ile destekledik halende desteğimiz var ama durumlarıda Özkan açıkladı artıkAynen . Şu adamların verdiği değeri microsoft verseydi var ya :/
Beni emekliye ayır yenisini al diyor.destekleyemedik ...
çünkü lumia alıcak yer bulamadık...
--- Gönderi Güncellendi ---
![]()
![]()
bu ne diyor? anlayan var mı? tarihi eser Samsung HD160JJ Seagate olarak da geçiyor acaba işi bitmek üzere? e bilir bilmeyen kişiler noriyi?
Bu işlerden anlamayan biri olarak bence git yenisi al bıktım ben diyir.destekleyemedik ...
çünkü lumia alıcak yer bulamadık...
![]()
![]()
bu ne diyor? anlayan var mı? tarihi eser Samsung HD160JJ Seagate olarak da geçiyor acaba işi bitmek üzere? e bilir bilmeyen kişiler noriyi?
çok zor ölmeden hayatta onu emekli etmem zaten bütçe yok ( Low level format hdd'yi fabrika ayarına getirme... ) bunu yaparım gene kullanırım onu nalet anakartımın 400Gb üstüne fransız kaldığını tespit etmiştim asrock 775i945gz işte bu o:Beni emekliye ayır yenisini al diyor.
ölmeden bıkamaz bıkma lüksü yok.Bu işlerden anlamayan biri olarak bence git yenisi al bıktım ben diyir.
onlar kurtlanmıştır içilmezler...Heyt be 45-50 yıllık daha hiç açılmamış sigaralar....
(Not içici değilim
![]()
Yok birşey, tertemiz. Zamanında koleksiyonları daha eski sigaraları bizimkiler içmişler birşey olmamış...onlar kurtlanmıştır içilmezler...
ilginç tütün böceği diye nalet bir böcek var yumurtaları o kadar küçük ki görülmüyor onlarla ilgili x files bölümü vardı...Yok birşey, tertemiz. Zamanında koleksiyonları daha eski sigaraları bizimkiler içmişler birşey olmamış...
Dikkatli kullanırsan pek gerek yok. Kafam rahat etsin dersen Avast'ı tavsiye ederim.Arkadaşlar mobil için virüs koruma kullanan var mı ?
Bende onu kurdumda virüs programlarından korkuyorum artık. Geçen sene cm security kurdum telefon 1 haftada çöktü.Dikkatli kullanırsan pek gerek yok. Kafam rahat etsin dersen Avast'ı tavsiye ederim.
CM'i sevmem pek ben de.Bende onu kurdumda virüs programlarından korkuyorum artık. Geçen sene cm security kurdum telefon 1 haftada çöktü.
Bi sorum olacaktı. Bu avastın cleanup, anti-thef gibi uygulamaların hepsini kurayım mı ? Kurarsam telefonu zorlar mı?CM'i sevmem pek ben de.
Jailbreak yapmak için restore yaptım. Çok problemli çıktı gene yapıyorum![]()
Cm kadar berbat bir uygulama yapımcı görmedim...CM'i sevmem pek ben de.
Jailbreak yapmak için restore yaptım. Çok problemli çıktı gene yapıyorum![]()
biz fazlası ile destekledik halende desteğimiz var ama durumlarıda Özkan açıkladı artık
Evet maalesef üyesi olarak bende çok üzüldüm. WP' nin yeri nazarımda ayrıdır. Ama Microsoft kendi yarattığı sisteme değer vermedi. Sebebini dahi bilmiyoruz. Yazık ettiler. Ben takipte kalmaya devam edeceğim.Windows Phone Haber kapanacakmış . Ulan microsoft şu adamların wp verdiği değeri verseydin var ya... Neyse çok üzüldüm. Hüzünlü bir yazı yazmışlar . İlk aldığım 6 ay içerisinde çıkmazdım oralardan ...
Millet de birşey varmış gibi indiriyor. Herhalde ikide bir telefonu temizlemiş gibi gösterip telefonun hızlandığını sanıyorlar. Gerçi bende geç anlamadım.Cm kadar berbat bir uygulama yapımcı görmedim...
Çok döküntüleri var
Virus programı olarak size tavsiyem avl(pro deyil) olacaktır.Millet de birşey varmış gibi indiriyor. Herhalde ikide bir telefonu temizlemiş gibi gösterip telefonun hızlandığını sanıyorlar. Gerçi bende geç anlamadım.
Anti-theft çalınırsa diye. Cleanup'a da pek gerek yok. Kastırması telefona bağlı biraz.Bi sorum olacaktı. Bu avastın cleanup, anti-thef gibi uygulamaların hepsini kurayım mı ? Kurarsam telefonu zorlar mı?