- Reaksiyon puanı
- 3,278
O bize kalsın şuanBu nasıl iş ya? Şu forumda bile huzur vermedi şu hırsız lakaplı çocuk.
--- Gönderi Güncellendi ---
Forumda dimi? Nick falan belli yani?

O bize kalsın şuanBu nasıl iş ya? Şu forumda bile huzur vermedi şu hırsız lakaplı çocuk.
kara murat benimŞizofrenin neden bizimle uğraştığını bir anlayabilsek zaten..
Yazdığı hesaplar kapanıyor, mesajlarından biri Facebook Kullanıcısı olarak görünüyor, yani hesabı ya dondurmuş ya da silmiş, diğeri sahte hesap olduğu için kapatılmış.. Yakında yine yazar.. Çok sıkı şekilde takip ediyor, gizli hayranımız..![]()
Forumda ama nick belli değil, aslında aklıma bir şizofren geliyor ama bilmiyorum, emin olmadan suçlayamam.Bu nasıl iş ya? Şu forumda bile huzur vermedi şu hırsız lakaplı çocuk.
Eyvallah,tema dediğin nasıl oluyor yani ben androidde tema kullanırım ama windowsta hiç görmedimArkadaşlar. Windows 7 kullananlara duyurulur.
Win(5).zip
Size özel tema yaptım. Adımları uygulayarak sizde bu temayı kullanabilirsiniz.
Yok artıkEyvallah,tema dediğin nasıl oluyor yani ben androidde tema kullanırım ama windowsta hiç görmedim![]()
Kaliteli güldümHaydi yazsana artık şizofren çocuk, facebooktan mesajını bekliyoruz.. Bak sayende yine prim yaptım(!).. Haydi çocuk, haydi..
Not: Daha önce bu konuda yine bahsini yapmıştım, kendisi bana şöyle başlayan bir mesaj atmış:
Ekli dosyayı görüntüle 16301
Peşinde olduğumuz kişi, işte böyle bir şizofren..![]()
Bu sefer savcılığa verin bence,kafanız rahat olsun.Haydi yazsana artık şizofren çocuk, facebooktan mesajını bekliyoruz.. Bak sayende yine prim yaptım(!).. Haydi çocuk, haydi..
Not: Daha önce bu konuda yine bahsini yapmıştım, kendisi bana şöyle başlayan bir mesaj atmış:
BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM YİGİDİM..MUTLAKA ARA BENİ...Haydi yazsana artık şizofren çocuk, facebooktan mesajını bekliyoruz.. Bak sayende yine prim yaptım(!).. Haydi çocuk, haydi..
İndirdim,bu sürüm temaları desteklemez dedi.Yok artıkVar tabi
![]()
İnsan fotoğraf da eklerdi ...Arkadaşlar. Windows 7 kullananlara duyurulur.
Win(5).zip
Size özel tema yaptım. Adımları uygulayarak sizde bu temayı kullanabilirsiniz.
Edit: zipdeki dosyalardan biri waw olmamış:
Windows_XP_Effects_mp3cut.wav
Whatsapp masaüstü mü çıkmış?Whatsapp masaüstü uygulamasını yeni keşfetmiş biri olarak, kendim ile gurur mu duysam acaba yoksa utansam mı anlamadım..![]()
NasılWhatsapp masaüstü uygulamasını yeni keşfetmiş biri olarak, kendim ile gurur mu duysam acaba yoksa utansam mı anlamadım..![]()
Çok oldu kullanıyorum . Çıktığı gün indirmiştim. Gayet güzelWhatsapp masaüstü uygulamasını yeni keşfetmiş biri olarak, kendim ile gurur mu duysam acaba yoksa utansam mı anlamadım..![]()
Gereksiz bir uygulama. Zaten internet tarayıcısı üzerinden aynı işlev çalışıyor. Masaüstü uygulaması telefona bağlı olmadan çalışabilse o zaman iş görürdü.Whatsapp masaüstü uygulamasını yeni keşfetmiş biri olarak, kendim ile gurur mu duysam acaba yoksa utansam mı anlamadım..![]()
Tamam, şimdi hatırladım şu gereksiz programı..Gereksiz bir uygulama. Zaten internet tarayıcısı üzerinden aynı işlev çalışıyor. Masaüstü uygulaması telefona bağlı olmadan çalışabilse o zaman iş görürdü.
İş yerinde gayet güzel oluyor..Tamam, şimdi hatırladım şu gereksiz programı..
chrome --app="https://web.whatsapp.com"
Keşke bizim gibi Telegram kullansanız..İş yerinde gayet güzel oluyor..![]()
Mantık aynı zaten hocam.Keşke bizim gibi Telegram kullansanız..![]()