Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
Bahsettigin kisi yonetimse; derhal mudahele eder birebir iletisim kurarak cozmeye calisirdim.

Eger ayrilma karari alanlardan bahsediyorsan; o durum herkesin karakter yapisina gore degiskenlik gosterir.

Biraz mola verip sakinlestikten sonra kararlarini tekrar degerlendirmelerini tavsiye ederim. Sonucta ucunda olum yok, herseyin hayirlisi olsun.
Bu spamlar yapılırken üyelik açılmasının bile bir süre kapatılmasını önerdim. sam üzerine spam yaptılar tepki gelmedi. iletişim fazlasıyla kuruldu.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Şuan tek derdim arkamızdan hikaye uyduran arkadaşın bi zahmet yetkilerini bırakması öyle insanları karalamak kolay ben uyarı verdiğim üyeye bile üzülüp özel mesaj ile açıklama yapan adamım bana ikiyüzlü muamelesi yapamaz kimse kolay değil öyle bak biz yazmadan atıp tutan sözde delikanlılar yok piyasada

Ulan insana huzurla çekip gitmeyi bile çok gördünüz şimdi yoksunuz piyasada

Bekliycem hatasını kabul etmezse Ssleri de eklicem görecek herkez ama ben diyorum kendi hatasını kendi kabul etsin o erdeme sahip olsun ki biz gidince de diğer kalan 2 3 üyeyide kaçırmasın

@Tys23

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bahsettigin kisi yonetimse; derhal mudahele eder birebir iletisim kurarak cozmeye calisirdim.
Bunu Hakkı Alkan'a bir dilekçe ile iletebilirsiniz. Ben aylardır mail atıyorum. Birde siz deneyin.

Fikirlerinizi yazmaktan çekinmeyin arkadaşlar. Bizim tek amacımız bu işin çözülmesi.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
Seyhoo. şu hesabı kapatma mesajımı silmenizi rica ediyorum. Anladım ki söyleyeceklerim bitmemiş.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
@Seyhoo, Hakki Alkan'a kaldiysa o isin yas oldugunu bilecek kadar forumda tecrube sahibiyim. Sizlerin bir seyler yapmasi umuduyla yazmistim ben. En azindan ortamda ayrilma karari alan arkadaslari sakinlestirmek gibi seyler...

Neyse, hayirlisi olsun diyelim. Zaman herseyi cozer.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Forumun bu halde olmasının sebebi içimizdeki paralel yapı.

Sürekli ilgi beklemek saçma bende yıllardır buraya emek verenlerdenim gerekli ilgi verildi yer yer ama sabır olacak

daha üye olalı 1 ay olmamış maşallah haklıyı haksızı çok iyi biliyorsun. bravo sana. aferin toroman...

Bu 8-10 mesajlı arkadaşların kim olduğunu cidden merak ediyorum. gelip, ortalığı karıştırıp gittiler

evet gençler hepinizle yüzleşmeye geldim hadi arkadan laf diyenler buyrun kim paralel kim haklıyı haksızı görmüş kim nereyi karıştırmış hadi buyrun

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Dur dur daha kimin ne olduğunu çıkarıcaz @Hakkı Alkan yakıştırdın mi bize laf diyenlere biz sustukça arkamızdan hikaye uydurdular forumun tadı kaçtı tek tek o giden adamlara gerekirse telefon açıp göreve davet etmeniz gerekirken arkalarından laf diyenleri izliyorsunuz forum kurmak la olmaz yönetmek gerek o kadar olay oldu forum da üye kalmayacak tolga beye haber verin

@Tys23 seni bekliyorum ne oldu bizim arka plan he
Arka planı öğrenmen için telefonlara bakman gerek

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
evet gençler hepinizle yüzleşmeye geldim hadi arkadan laf diyenler buyrun kim paralel kim haklıyı haksızı görmüş kim nereyi karıştırmış hadi buyrun
ben giden arkadaşların hakkında daha fazla konuşulmamasını söyledim exar nickli arkadaş saçma sapan seyler söyledi bende daha 1aylık üyesin olayda ki haklıyı haksızı nereden biliyorsun diye sordum olay bu!

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arka planı öğrenmen için telefonlara bakman gerek

kıvırma kıvırma ben sorunu nerede yazdım mod odasında demi sen nereden söz ettin mod odasından o kadar saat bunu mu düşündün he bumu telefona bakman gerek bumu cevabın ne yazıyordun cs go oynayalım diye mi mesaj attın he

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Daha fazla uzatmamak için uzaktan izliyecem işli dışlı olunca böyle oluyor...

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Sıkıntılı mısın sen ?

bu mu senin moderatör uslubun he cevap veremeyince he desene sen arka planda ki skınıntılardan oldu diyordun ben moderatör odasında yazmadım mı o sorunu başka yerde yazdım da haberim mi yok yada farklı birşey yazdımda bilmiyormuyum

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
kıvırma kıvırma ben sorunu nerede yazdım mod odasında demi sen nereden söz ettin mod odasından o kadar saat bunu mu düşündün he bumu telefona bakman gerek bumu cevabın ne yazıyordun cs go oynayalım diye mi mesaj attın he
Sana uzun uzun yazmaya gerek yok olgunlaş azcık olgun ol . Huzur bozuyorsun kardeşim huzur. Gitmek istersen git istemiyorsan dur neyi ispat etmemi istiyorsun ?

Son düzenleyen moderatör:

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Daha fazla uzatmamak için uzaktan izliyecem işli dışlı olunca böyle oluyor...

kaçma :D kendin madem haklısın o arka planda arka oda da yazdığım şeyleri at bakalım burada yazdıklarım ile arasında fark varmı

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,242
Telefonmus. Ahahahahah hic gulecegim yoktu. Arkamizdan konusup yag gibi uste cikmaya calismak...

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Sana uzun uzun yazmaya gerek yok olgunlaş lan azcık olgun ol . Huzur bozuyorsun kardeşim huzur. Gitmek istersen git istemiyorsan dur neyi ispat etmemi istiyorsun ?

sen kimsin benle lan konuşuyorsun ben senin egonu tatmin ettiğim çocuklardan değilim lafının arkasıda dur camur atıp sıvışma estekleyip döndün eyvallah dedik sonra yok arka odada dönenlerden haberleriniz yok diyip bizi niye kötülüyorsun sen he hayırdır bizim bilmediğimiz mesajımız mı var varsa ss at görelim

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
bu mu senin moderatör uslubun he cevap veremeyince he desene sen arka planda ki skınıntılardan oldu diyordun ben moderatör odasında yazmadım mı o sorunu başka yerde yazdım da haberim mi yok yada farklı birşey yazdımda bilmiyormuyum
Mod ile uslubun ne alakası var ? Arka planda ne sıkıntı oldu ilgi ilgi istedin bak herkes ilgileniyor sorunun ne olduğunu bende biliyorum hergün de sosyal.medyadan yazıyorum.burdan değil. Sen buraya çok yazdığın için dağıldı forum...
--- Gönderi Güncellendi ---
sen kimsin benle lan konuşuyorsun ben senin egonu tatmin ettiğim çocuklardan değilim lafının arkasıda dur camur atıp sıvışma estekleyip döndün eyvallah dedik sonra yok arka odada dönenlerden haberleriniz yok diyip bizi niye kötülüyorsun sen he hayırdır bizim bilmediğimiz mesajımız mı var varsa ss at görelim
Sen harbi sıkıntılısın...

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
@Seyhoo @Creative @eSa mod arkadaşınıza önce bi konuşmayı sonra da lafının arkasında durmayı anlatın kuralları okumasını es geçiyorum

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Sen kuralları bilmediğin için böyle oldu dostum uzatmıyorum olgunlaş gel..

sen arkada laflar dönüyor demedin mi hadi sıkıntılıyım ben göster arkada ne demişiz de buraya nasıl yazmışız hadi :D çok komiksin he kuralları kimin bilip bilmediği belli

dönek olmamak doğruyu demek deli kanlı gibi yüzüne demek olgun olmama ise almayım sen cs go oynamaya devam et

ama tekrar diyorum lafının arkasında dur delikanlı gibi koy ssleri arka planda ne demişiz ne dönüyormuş görsün herkez

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Tartışma oluşturmamak ve gereksiz şeylere son vermek adına gerekli.kişilere açıklama yaptım uzatmıyorum. Uzarsa olan 10-11 senelik foruma siteye değil bize olur. Sorunun ne olduğu herkes biliyor ama elden bişey gelmiyor.

Kolay Gelsin herkese

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
sen arkada laflar dönüyor demedin mi hadi sıkıntılıyım ben göster arkada ne demişiz de buraya nasıl yazmışız hadi :D çok komiksin he kuralları kimin bilip bilmediği belli

dönek olmamak doğruyu demek deli kanlı gibi yüzüne demek olgun olmama ise almayım sen cs go oynamaya devam et

ama tekrar diyorum lafının arkasında dur delikanlı gibi koy ssleri arka planda ne demişiz ne dönüyormuş görsün herkez
Arka planda senin olmadığın bişeyi neden buraya atayım ? Sen ilgi istiyordun gelmedi diye gittin facebook falan olaylar dedin sonra çıktın görevden anlamadığım bir olaydı ne uzatıyorsun güzellikle takıl forumda

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Arka planda senin olmadığın bişeyi neden buraya atayım ? Sen ilgi istiyordun gelmedi diye gittin facebook falan olaylar dedin sonra çıktın görevden anlamadığım bir olaydı ne uzatıyorsun güzellikle takıl forumda

adamı çıldırtırsın sen moderasyon bölümünde kim konu açtı bu olaylarla ilgili yukarıda allahvar daha konu duruyor

ben orada senden fazla oldugum kesin ben ne ilgi isteyecem senden gelecek ilgi allahdan gelsin çocuk değilim ben facebook olaylarını da aç hade benimle alakası ne la sen nasıl birşeysin de her haltı bana yıkmaya çalışıyorsun didinme smod oldugun yerde üye olmaz senin senin anlamadığın çok çok belli görevden ayrılma nedeni ma modların ana konuda yazmadım mı @Yeşil Okçu allahın için de uzun uzun burada ne yazdıysam yazmadım mı ?

face mevzusu bundan haftalar önce geçen ve bizim dahil olmadığımız sadece ilgilenmemiz gereken bir konuydu. bunu katıp da çarptırma gir altta özel mod odası var bi ana konuyu oku he becerebilirsen

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
adamı çıldırtırsın sen moderasyon bölümünde kim konu açtı bu olaylarla ilgili yukarıda allahvar daha konu duruyor

ben orada senden fazla oldugum kesin ben ne ilgi isteyecem senden gelecek ilgi allahdan gelsin çocuk değilim ben facebook olaylarını da aç hade benimle alakası ne la sen nasıl birşeysin de her haltı bana yıkmaya çalışıyorsun didinme smod oldugun yerde üye olmaz senin senin anlamadığın çok çok belli görevden ayrılma nedeni ma modların ana konuda yazmadım mı @Yeşil Okçu allahın için de uzun uzun burada ne yazdıysam yazmadım mı ?

face mevzusu bundan haftalar önce geçen ve bizim dahil olmadığımız sadece ilgilenmemiz gereken bir konuydu. bunu katıp da çarptırma gir altta özel mod odası var bi ana konuyu oku he becerebilirsen
Sen nerenle okuyorsun bilmiyorum ama ironiyede anlamıyorsun !! Konuşmak için anlamak gerek sende anlamaya kafanı yorsan zaten uzatmassın gelip burda bana patlama laf atma laf atanlarda var onlar zaten yazmıyor uzatma yeter... Bişey söyleyecekseniz özelden yazın

Entürkteynment

Doçent
Reaksiyon puanı
186
Tartışmalar artık maksadını aştı ve forumla alakası olmayan bir konuma geldi. Şikayetçi olan üyelerin hepsi foruma renk katan,canlılık getiren kisilerdi. Dile getirdikleri sorunlar bir an önce halledilip forum güzel bir şekilde devam ettirilmeliydi. Bu konuşmalarla bir yere varılamayacak. Olan her gün burada yaptığımız güzel tartışma ve sohbetlere olacak.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Sen mod arkadaşlar keyifler nasılda yazdığım koca sayfa yazıyı bile okumadan kafanda yok arka planda farklı birşeyler oluyor yoksöyle yok böyle

konu açtım hakkı alkan da söz vermişti hani hatta saniyesinde sende isteklerim diye açtın ya konu aha o konuda da aynı şeyleri yazdım ben senin gibi ne konuları çarptırdım nede insanların demediği yazmadığı şeyleri yaptılar dedim moderasyon ile ilgili karar forumda alınır whatsappda değil kaldı ki onları bile kullanmak zorunda değilim sana burada zor katlanıyorum orada da mı katlanacaktım hoşlanmıyorum senden gözün hep üstlerde açık açık diyorum yüzüne hakkı alkan nick değişti onun nicke bile göz koydun daha konunun sonunda mesajın duruyor

bi allahın kulu da zahmet edip ssleri atarsa görsün millet kim ne kim ne değil

al formunla mutlu mutlu yaşa
neden özelden yazıp da haklıykenhaksız mı olalım daha sen önce ironi nedir nasıl yapılır onu öğren seni mod diye tutana şaşarım @Creative @eSa @Seyhoo @Hakkı Alkan @pesimist bakın sevgili değişken modunuz üyelere konuları neresiyle okuduğunu soruyor cevabımı vereyim mi he ?

buradan bi halt olmaz banlayın artık şu hesabı yoksa ağzımı bozacam arkamdan da laf diyen olmasın
Tartışmalar artık maksadını aştı ve forumla alakası olmayan bir konuma geldi. Şikayetçi olan üyelerin hepsi foruma renk katan,canlılık getiren kisilerdi. Dile getirdikleri sorunlar bir an önce halledilip forum güzel bir şekilde devam ettirilmeliydi. Bu konuşmalarla biy yere varılamayacak. Olan her gün burada yaptığımız güzel tartışma ve sohbetlere olacak.

öyle ise kağan bu konular ile alakalı moderasyon bölümüne ne yazdım ben yazdıklarım burada yazanlardan farksızmıydı he konu da açıp 1 ay önce söz almadım mı ? bu tsy mi hayal aleminde ben mi

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Sen mod arkadaşlar keyifler nasılda yazdığım koca sayfa yazıyı bile okumadan kafanda yok arka planda farklı birşeyler oluyor yoksöyle yok böyle

konu açtım hakkı alkan da söz vermişti hani hatta saniyesinde sende isteklerim diye açtın ya konu aha o konuda da aynı şeyleri yazdım ben senin gibi ne konuları çarptırdım nede insanların demediği yazmadığı şeyleri yaptılar dedim moderasyon ile ilgili karar forumda alınır whatsappda değil kaldı ki onları bile kullanmak zorunda değilim sana burada zor katlanıyorum orada da mı katlanacaktım hoşlanmıyorum senden gözün hep üstlerde açık açık diyorum yüzüne hakkı alkan nick değişti onun nicke bile göz koydun daha konunun sonunda mesajın duruyor

bi allahın kulu da zahmet edip ssleri atarsa görsün millet kim ne kim ne değil

al formunla mutlu mutlu yaşa
neden özelden yazıp da haklıykenhaksız mı olalım daha sen önce ironi nedir nasıl yapılır onu öğren seni mod diye tutana şaşarım @Creative @eSa @Seyhoo @Hakkı Alkan @pesimist bakın sevgili değişken modunuz üyelere konuları neresiyle okuduğunu soruyor cevabımı vereyim mi he ?

buradan bi halt olmaz banlayın artık şu hesabı yoksa ağzımı bozacam arkamdan da laf diyen olmasın

öyle ise kağan bu konular ile alakalı moderasyon bölümüne ne yazdım ben yazdıklarım burada yazanlardan farksızmıydı he konu da açıp 1 ay önce söz almadım mı ? bu tsy mi hayal aleminde ben mi
Üyeler ile bu kadar içli dışlı olmamak gerek işte ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...