Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exar kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ulan ne zamandır takip ediyorum ilk mesajımın bu olacağını hiç hiç düşünmezdim

İyi ki fazla dahil olmamışım sadece öneri konularını okumakla yetinmişim.

O kapanan konuya da baktım da @Tys23 yüzlerine birşey diyemeyip şimdi arkaların dan atıyor yoklar diye

O gidenlerin hepsi asil bir davranış sergiledi laflarının arkasında durdu sizin gibi yaranmak için bi öyle bi böyle yapmadı

O kadar takip ettim hiçbirisini tanımam

Ama scorpion da rawkid de Uber de üyeleri insan yerine koyan modlardı öyle ayaklarına sıktılar muhabbetlerine girmeyen insanlardı.

Asıl ayağına sıkan varsa o sdn oldu eleştiriyi bile kabullenmediniz yürekli olanlar yazdı yemeyenler suların durulmasını bekledi

@Yeşil Okçu sanada helal kardeşim o kadar lafa rağmen bozmadın kendini

Bu forum serüvenim de başlamadan bitti diğer yerlerden kaçtım ama en Azından orada arkadaş gibi görünüp arkadan atanlar yok

Bura da benim gibi yeni üyelerin telfon önerisin istemesinden öteye gitmez ban yetmezsem bi öneri konusu açar cevabını alır giderim

Simsizz1905

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
334
Hocam anlatmaktan sıkıldım. Madem anlamak istemiyorsanız anlamayın. Bir daha bu konu hakkında yorum yapmayacağım.

exar kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Yok da arkasından attığı adamlarla o kadar takıldınız yeri geldi sizlere yardım ettiler kaç kişi gitti sayabildiniz mi

Scorpion
Rawkid
Uber
Mazruf
Meridian
Okinkurt
Mr.smoke
Alecont
--Profsitriker

Bunları çoğunun mod geçmişliği var bildiğim kadarıyla hiçbirisi de boş değil

Şimdi onlar eksiği görüp gidiyor 2-3kişi yüzlerine abi çekenler buradayken birşey demeyenler arkalarından atıp tutuyor.

Bu mu ya daha s.modlar yapıcı ama kendini süper sanan bi mod kurduğu cümle ile eski arkadaşlarımdan çok mafya filiminde replik veriyor gibi konuşuyor

İşinize geldiğini anlayın forum pembe dizi gibi ofis desen reklam aldı gu cihaZları över yapmayın be yapmayın ayıp o giden insanlara

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bu forumun asıl katili @Hakkı Alkan dır. SDN yönetimi bu konu hakkında elinden geleni yaptı ama herkes bir yere kadar. Forum yavaş yavaş eriyor. Hakkı Alkan böyle yapmaya devam ederse kimse kalmayacak. Moderatörler, Süper Moderatörler ve Adminler (Hakkı Alkan hariç) forum adına gönüllü olarak büyük işler başarmıştır ve bu kişilerin hakkı asla ödenemez. Hakkını ödeyemedin ama bedelini ödeyeceksin Hakkı bey.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Arkadaşlar bu forumun asıl katili @Hakkı Alkan dır. SDN yönetimi bu konu hakkında elinden geleni yaptı ama herkes bir yere kadar. Forum yavaş yavaş eriyor. Hakkı Alkan böyle yapmaya devam ederse kimse kalmayacak. Moderatörler, Süper Moderatörler ve Adminler (Hakkı Alkan hariç) forum adına gönüllü olarak büyük işler başarmıştır ve bu kişilerin hakkı asla ödenemez. Hakkını ödeyemedin ama bedelini ödeyeceksin Hakkı bey.
Sen ne diyon ya. Forumu o kurdu[emoji1]

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sen ne diyon ya. Forumu o kurdu[emoji1]
İşte sen olayları bilmiyorsun kardeşim. Bilmeden etmeden yorum yapma. Forum yönetimine destek çıkmayan baş şahıs Hakkı Alkan'dır. Hakkı bey yönetimin mesajlarını bile cevaplamayan kişidir. Sor forum yönetimine aksini iddia ederlerse kafamı kesicem.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İşte sen olayları bilmiyorsun kardeşim. Bilmeden etmeden yorum yapma. Forum yönetimine destek çıkmayan baş şahıs Hakkı Alkan'dır. Hakkı bey yönetimin mesajlarını bile cevaplamayan kişidir. Sor forum yönetimine aksini iddia ederlerse kafamı kesicem.
Forumun bu halde olmasının sebebi içimizdeki paralel yapı.

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hakkı bey zeytin burnu konserinden bursaya iskender yemeye giderken vloglar çekerken forum burada can çekişiyordu ve adamın en ufak umrunda olmadı. Hatta şuan olanlardan haberi bile yok.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Yok da arkasından attığı adamlarla o kadar takıldınız yeri geldi sizlere yardım ettiler kaç kişi gitti sayabildiniz mi

Scorpion
Rawkid
Uber
Mazruf
Meridian
Okinkurt
Mr.smoke
Alecont
--Profsitriker

Bunları çoğunun mod geçmişliği var bildiğim kadarıyla hiçbirisi de boş değil

Şimdi onlar eksiği görüp gidiyor 2-3kişi yüzlerine abi çekenler buradayken birşey demeyenler arkalarından atıp tutuyor.

Bu mu ya daha s.modlar yapıcı ama kendini süper sanan bi mod kurduğu cümle ile eski arkadaşlarımdan çok mafya filiminde replik veriyor gibi konuşuyor

İşinize geldiğini anlayın forum pembe dizi gibi ofis desen reklam aldı gu cihaZları över yapmayın be yapmayın ayıp o giden insanlara
Sen çok yanlış anlamışsın ama konuşmaya gerek yok arka planı bilmediğiniz için saygı duyuyorum

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Paralel yapıyla alakası yok. Tüm moderatörler işini hakkıyla yaptı ve asla içlerinden darbeci çıkmadı. Olayın tek sorumlusu ofistir. Ofis eğer böyle kaliteli adamlara sahip çıksaydı bunların hiçbiri olmayacaktı. Herkes bedava bir yere kadar iş yapar. Bu çocukların hakkını asla ödeyemeyeceksin ve öğle vaktinde bu çocukları mumla arayacaksın sayın @Hakkı Alkan .

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Paralel yapıyla alakası yok. Tüm moderatörler işini hakkıyla yaptı ve asla içlerinden darbeci çıkmadı. Olayın tek sorumlusu ofistir. Ofis eğer böyle kaliteli adamlara sahip çıksaydı bunların hiçbiri olmayacaktı. Herkes bedava bir yere kadar.
Yönetim parayla mı olsun yani?

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Yönetim parayla mı olsun yani?
Parayla demiyorum kardeşim. Ofis yönetime birazcık değer verseydi bu çocuklar gitmezdi. Aptal saptal yerlere para haranıyor foruma en ufak para harcanmıyor. Bide koskoca foruma 5 para etmez sunucu koyuyorlar.
--- Gönderi Güncellendi ---
Sayın forum moderatörleri lütfen kendinizi daha fazla kullandırmayın. Hepinizi ıslak mendil gibi kullanacaklar. Ta ki suyunuz bitince atılacaksınız. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Şu güzel forumu ne hale getirdiniz acıyorum...

Son düzenleme:

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
İşte @Uber'in ayrılma sebebi buydu . Para değil yanlış anlaşılmasın. Adam diyor ki ''Biz o kadar çalışıyoruz burada, bir yılbaşı maili bile gelmedi'' diyor. Adam haklı bu konuda . Ben yeniyim ama Uber hocam ne zamandır moddu.
Sürekli ilgi beklemek saçma bende yıllardır buraya emek verenlerdenim gerekli ilgi verildi yer yer ama sabır olacak

exar kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Sen çok yanlış anlamışsın ama konuşmaya gerek yok arka planı bilmediğiniz için saygı duyuyorum

Bırak ya burada şov yapma adamların hepsi açık açık yazı yüzünüze söyledi o konuda sizler niye yazamadınız sesiniz çıkamadı şimdi yoklar diye konuşun onlar yok ama burada kardeş yerine koydukları birsürü üye var merak etme hiçbirisine laf değdirmeyiz.

Adamlar herşeyi açık açık yazı hakkı alkan görmez gelmez dediler yalan mı hani nerede he

Laflarını açık açık yazdılar o konuda sen neden yok arkadaş arka yerde dediğini burada söylemiyorsun çarptırıyorsun demedin kimin ne olduğu belli al arka da dedikleri başka ss leri koy deki o adam arkada farklı konuştu burada farklı tamam sen doğruymuşsun derim hadi

Boşa atıp tutma cici mod havasında takılma
Sürekli ilgi beklemek saçma bende yıllardır buraya emek verenlerdenim gerekli ilgi verildi yer yer ama sabır olacak

Adamlar kucağına alıp sallasınlar bizi demedi scorpion bişe gitti adam smoddu

Hakkı alkan bu mesajları bile okumuyor ne konuşuyon boşa yağ çekme

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Bırak ya burada şov yapma adamların hepsi açık açık yazı yüzünüze söyledi o konuda sizler niye yazamadınız sesiniz çıkamadı şimdi yoklar diye konuşun onlar yok ama burada kardeş yerine koydukları birsürü üye var merak etme hiçbirisine laf değdirmeyiz.

Adamlar herşeyi açık açık yazı hakkı alkan görmez gelmez dediler yalan mı hani nerede he

Laflarını açık açık yazdılar o konuda sen neden yok arkadaş arka yerde dediğini burada söylemiyorsun çarptırıyorsun demedin kimin ne olduğu belli al arka da dedikleri başka ss leri koy deki o adam arkada farklı konuştu burada farklı tamam sen doğruymuşsun derim hadi

Ben o yazanlardan daha eskiyim. Haklı oldukları yerlerde var uzatmanın ne manası var bu ne hırs sizdeki anlamadım haksızlık yok bişey yok. Anlaşılan sizde Galeyana gelmişsiniz.

Adamlar kucağına alıp sallasınlar bizi demedi scorpion bişe gitti adam smoddu

Hakkı alkan bu mesajları bile okumuyor ne konuşuyon boşa yağ çekme
Scorpion ta aylar önce gitti kendi isteği ile ayrıldı arka plan ne geçiriyor bilmiyor ve ortaya sallıyorsunuz.

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben o yazanlardan daha eskiyim. Haklı oldukları yerlerde var uzatmanın ne manası var bu ne hırs sizdeki anlamadım haksızlık yok bişey yok. Anlaşılan sizde Galeyana gelmişsiniz.
Hocam sen bu forumdaki haksızlığı göremiyorsan gerçekten kör olmuşsun. Bide moderatörsün.

exar kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Koy arkaplanda haksızlarsa görelim gerçek yüzlerini biz dışarıdan rahat takip ediyoruz merak etme herkesin aklı var galeyana gelmez

Ama sen arka planda dönenleri bilmiyorsunuz diyip durursan o adamlar orada çok büyük hakaret etmiş gibi konuşuyorsun gerçi eleştiriden çekinen adamlara şeffaf ol diyoruz sen yaz anca yav hehe

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Koy arkaplanda haksızlarsa görelim gerçek yüzlerini biz dışarıdan rahat takip ediyoruz merak etme herkesin aklı var galeyana gelmez

Ama sen arka planda dönenleri bilmiyorsunuz diyip durursan o adamlar orada çok büyük hakaret etmiş gibi konuşuyorsun gerçi eleştiriden çekinen adamlara şeffaf ol diyoruz sen yaz anca yav hehe
Kardeşim her şey ortada allah aşkına gizli saklı dönen bir şey yok. Sor şu giden moderatörlere sana cevabını verip olayı özetlesinler. Görmek mi istemiyorsunuz ben anlamıyorum sizi.

exar kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
baba siz şaka mısınız? neden bu konuyu bu kadar uzatıyorsunuz?

Niye kapansın da giden o kadar adam yokmuş gibi davranın demi hiç mi yardımları olmadı sana gerçeklerden rahatsız oldun @Yeşil Okçu kadar olmadınız adam dürüst doğruyu da yazıyor yaranmak için başkalarını korumuyor
Kardeşim her şey ortada allah aşkına gizli saklı dönen bir şey yok. Sor şu giden moderatörlere sana cevabını verip olayı özetlesinler. Görmek mi istemiyorsunuz ben anlamıyorum sizi.

Bunlar akıllarınca gidenleri kötü gösterip devam edecek yok öyle
Bana bu kin niye diyen adam yüzlerine laf diyemediklerinin arkasından laf diyor

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Niye kapansın da giden o kadar adam yokmuş gibi davranın demi hiç mi yardımları olmadı sana gerçeklerden rahatsız oldun @Yeşil Okçu kadar olmadınız adam dürüst doğruyu da yazıyor yaranmak için başkalarını korumuyor
daha üye olalı 1 ay olmamış maşallah haklıyı haksızı çok iyi biliyorsun. bravo sana. aferin toroman...

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
@Hakkı Alkan

Artık herkes gerçeği biliyor. Sen bu çocukların kıymetini bilmediğin sürece yanında kimse olmayacak. Bu iş artık böyle gitmeyecek.

exar kun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Şu kimselerin bilmediği aslında her olayın farklı geçtiği arka plan ssleri de gelmedi.

Demek ki neymiş çocuk kandırır gibi üye kandırmaya arkadaşları haksız göstermeye çalışmayacakmışız desteksiz konuşmayacakmışız.

Bu konuda farklı düşünenlerin yarısı da bize modluk için fırsat geldi diye bekleyenlerdir.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Şu kimselerin bilmediği aslında her olayın farklı geçtiği arka plan ssleri de gelmedi.

Demek ki neymiş çocuk kandırır gibi üye kandırmaya arkadaşları haksız göstermeye çalışmayacakmışız desteksiz konuşmayacakmışız.

Bu konuda farklı düşünenlerin yarısı da bize modluk için fırsat geldi diye bekleyenlerdir.
Dostum cidden sen nerden atladın bu olaya :D
Hakkı alkan açtığım konuya bir cevap verdi.Konu kapanmıştır.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Bu 8-10 mesajlı arkadaşların kim olduğunu cidden merak ediyorum. gelip, ortalığı karıştırıp gittiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...