İşte o gaza getirme olmuyor mu?Hocam anladığım kadarıyla bir kaç kişi önceden foruma kızıp gitmişti. Diğeri ise bu sorunu konu altında topladı ve birkaç üye aynı sorunu yaşadığını anlayınca foruma kızıp gittiler.
İşte o gaza getirme olmuyor mu?Hocam anladığım kadarıyla bir kaç kişi önceden foruma kızıp gitmişti. Diğeri ise bu sorunu konu altında topladı ve birkaç üye aynı sorunu yaşadığını anlayınca foruma kızıp gittiler.
Sen ne diyon ya. Forumu o kurdu[emoji1]Arkadaşlar bu forumun asıl katili @Hakkı Alkan dır. SDN yönetimi bu konu hakkında elinden geleni yaptı ama herkes bir yere kadar. Forum yavaş yavaş eriyor. Hakkı Alkan böyle yapmaya devam ederse kimse kalmayacak. Moderatörler, Süper Moderatörler ve Adminler (Hakkı Alkan hariç) forum adına gönüllü olarak büyük işler başarmıştır ve bu kişilerin hakkı asla ödenemez. Hakkını ödeyemedin ama bedelini ödeyeceksin Hakkı bey.
İşte sen olayları bilmiyorsun kardeşim. Bilmeden etmeden yorum yapma. Forum yönetimine destek çıkmayan baş şahıs Hakkı Alkan'dır. Hakkı bey yönetimin mesajlarını bile cevaplamayan kişidir. Sor forum yönetimine aksini iddia ederlerse kafamı kesicem.Sen ne diyon ya. Forumu o kurdu[emoji1]
Forumun bu halde olmasının sebebi içimizdeki paralel yapı.İşte sen olayları bilmiyorsun kardeşim. Bilmeden etmeden yorum yapma. Forum yönetimine destek çıkmayan baş şahıs Hakkı Alkan'dır. Hakkı bey yönetimin mesajlarını bile cevaplamayan kişidir. Sor forum yönetimine aksini iddia ederlerse kafamı kesicem.
Sen çok yanlış anlamışsın ama konuşmaya gerek yok arka planı bilmediğiniz için saygı duyuyorumYok da arkasından attığı adamlarla o kadar takıldınız yeri geldi sizlere yardım ettiler kaç kişi gitti sayabildiniz mi
Scorpion
Rawkid
Uber
Mazruf
Meridian
Okinkurt
Mr.smoke
Alecont
--Profsitriker
Bunları çoğunun mod geçmişliği var bildiğim kadarıyla hiçbirisi de boş değil
Şimdi onlar eksiği görüp gidiyor 2-3kişi yüzlerine abi çekenler buradayken birşey demeyenler arkalarından atıp tutuyor.
Bu mu ya daha s.modlar yapıcı ama kendini süper sanan bi mod kurduğu cümle ile eski arkadaşlarımdan çok mafya filiminde replik veriyor gibi konuşuyor
İşinize geldiğini anlayın forum pembe dizi gibi ofis desen reklam aldı gu cihaZları över yapmayın be yapmayın ayıp o giden insanlara
Yönetim parayla mı olsun yani?Paralel yapıyla alakası yok. Tüm moderatörler işini hakkıyla yaptı ve asla içlerinden darbeci çıkmadı. Olayın tek sorumlusu ofistir. Ofis eğer böyle kaliteli adamlara sahip çıksaydı bunların hiçbiri olmayacaktı. Herkes bedava bir yere kadar.
Parayla demiyorum kardeşim. Ofis yönetime birazcık değer verseydi bu çocuklar gitmezdi. Aptal saptal yerlere para haranıyor foruma en ufak para harcanmıyor. Bide koskoca foruma 5 para etmez sunucu koyuyorlar.Yönetim parayla mı olsun yani?
İşte @Uber'in ayrılma sebebi buydu . Para değil yanlış anlaşılmasın. Adam diyor ki ''Biz o kadar çalışıyoruz burada, bir yılbaşı maili bile gelmedi'' diyor. Adam haklı bu konuda . Ben yeniyim ama Uber hocam ne zamandır moddu.Yönetim parayla mı olsun yani?
Sürekli ilgi beklemek saçma bende yıllardır buraya emek verenlerdenim gerekli ilgi verildi yer yer ama sabır olacakİşte @Uber'in ayrılma sebebi buydu . Para değil yanlış anlaşılmasın. Adam diyor ki ''Biz o kadar çalışıyoruz burada, bir yılbaşı maili bile gelmedi'' diyor. Adam haklı bu konuda . Ben yeniyim ama Uber hocam ne zamandır moddu.
Sen çok yanlış anlamışsın ama konuşmaya gerek yok arka planı bilmediğiniz için saygı duyuyorum
Sürekli ilgi beklemek saçma bende yıllardır buraya emek verenlerdenim gerekli ilgi verildi yer yer ama sabır olacak
Ben o yazanlardan daha eskiyim. Haklı oldukları yerlerde var uzatmanın ne manası var bu ne hırs sizdeki anlamadım haksızlık yok bişey yok. Anlaşılan sizde Galeyana gelmişsiniz.Bırak ya burada şov yapma adamların hepsi açık açık yazı yüzünüze söyledi o konuda sizler niye yazamadınız sesiniz çıkamadı şimdi yoklar diye konuşun onlar yok ama burada kardeş yerine koydukları birsürü üye var merak etme hiçbirisine laf değdirmeyiz.
Adamlar herşeyi açık açık yazı hakkı alkan görmez gelmez dediler yalan mı hani nerede he
Laflarını açık açık yazdılar o konuda sen neden yok arkadaş arka yerde dediğini burada söylemiyorsun çarptırıyorsun demedin kimin ne olduğu belli al arka da dedikleri başka ss leri koy deki o adam arkada farklı konuştu burada farklı tamam sen doğruymuşsun derim hadi
Boşa atıp tutma cici mod havasında takılma
Scorpion ta aylar önce gitti kendi isteği ile ayrıldı arka plan ne geçiriyor bilmiyor ve ortaya sallıyorsunuz.Bırak ya burada şov yapma adamların hepsi açık açık yazı yüzünüze söyledi o konuda sizler niye yazamadınız sesiniz çıkamadı şimdi yoklar diye konuşun onlar yok ama burada kardeş yerine koydukları birsürü üye var merak etme hiçbirisine laf değdirmeyiz.
Adamlar herşeyi açık açık yazı hakkı alkan görmez gelmez dediler yalan mı hani nerede he
Laflarını açık açık yazdılar o konuda sen neden yok arkadaş arka yerde dediğini burada söylemiyorsun çarptırıyorsun demedin kimin ne olduğu belli al arka da dedikleri başka ss leri koy deki o adam arkada farklı konuştu burada farklı tamam sen doğruymuşsun derim hadi
Boşa atıp tutma cici mod havasında takılma
--- Gönderi Güncellendi ---
Adamlar kucağına alıp sallasınlar bizi demedi scorpion bişe gitti adam smoddu
Hakkı alkan bu mesajları bile okumuyor ne konuşuyon boşa yağ çekme
Hocam sen bu forumdaki haksızlığı göremiyorsan gerçekten kör olmuşsun. Bide moderatörsün.Ben o yazanlardan daha eskiyim. Haklı oldukları yerlerde var uzatmanın ne manası var bu ne hırs sizdeki anlamadım haksızlık yok bişey yok. Anlaşılan sizde Galeyana gelmişsiniz.
Kardeşim her şey ortada allah aşkına gizli saklı dönen bir şey yok. Sor şu giden moderatörlere sana cevabını verip olayı özetlesinler. Görmek mi istemiyorsunuz ben anlamıyorum sizi.Koy arkaplanda haksızlarsa görelim gerçek yüzlerini biz dışarıdan rahat takip ediyoruz merak etme herkesin aklı var galeyana gelmez
Ama sen arka planda dönenleri bilmiyorsunuz diyip durursan o adamlar orada çok büyük hakaret etmiş gibi konuşuyorsun gerçi eleştiriden çekinen adamlara şeffaf ol diyoruz sen yaz anca yav hehe
baba siz şaka mısınız? neden bu konuyu bu kadar uzatıyorsunuz?
Kardeşim her şey ortada allah aşkına gizli saklı dönen bir şey yok. Sor şu giden moderatörlere sana cevabını verip olayı özetlesinler. Görmek mi istemiyorsunuz ben anlamıyorum sizi.
daha üye olalı 1 ay olmamış maşallah haklıyı haksızı çok iyi biliyorsun. bravo sana. aferin toroman...Niye kapansın da giden o kadar adam yokmuş gibi davranın demi hiç mi yardımları olmadı sana gerçeklerden rahatsız oldun @Yeşil Okçu kadar olmadınız adam dürüst doğruyu da yazıyor yaranmak için başkalarını korumuyor
daha üye olalı 1 ay olmamış maşallah haklıyı haksızı çok iyi biliyorsun. bravo sana. aferin toroman...
teşekkür ederimAllaha şükür okuduğumuz anlayabiliyoruz
Yeni mod adayı hayırlı olsun.
Dostum cidden sen nerden atladın bu olayaŞu kimselerin bilmediği aslında her olayın farklı geçtiği arka plan ssleri de gelmedi.
Demek ki neymiş çocuk kandırır gibi üye kandırmaya arkadaşları haksız göstermeye çalışmayacakmışız desteksiz konuşmayacakmışız.
Bu konuda farklı düşünenlerin yarısı da bize modluk için fırsat geldi diye bekleyenlerdir.