Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
netflix'e geri döndüm de yine tırt.
alternatif ne yapabilirim acaba?

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Arkadaşlar bırakıyorsa scorpionda banlatmış kendini bizede durmak düşmez kendinize iyi bakın .

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Arkadaşlar bırakıyorsa scorpionda banlatmış kendini bizede durmak düşmez kendinize iyi bakın .
Beraber bırakıyoruz kardeşim. Rawkid gitmiş scorpion gitmiş mazruf gitmiş sende gidersen burada kalmam için bir neden yok demektir.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Gençler kendinize iyi bakın foruma ara vereceğim tapatlkı kaldırıyorum şu an
Edit: e posta adresime bildirim gelmesin isyiyorum mümküne banlayın beni.

Son düzenleme:

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Forumun eski tadı Yok zaten beni de banlayın gitsin eğer gören bir mod varsa.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Burada birbirini gerçek hayatta da tanıyan çok az kişi var. Ancak, yıllar geçtikçe gerek kullanıcı adlarından, gerekse kullandığı avatardan inanıyorum ki bir çoğumuz birbirimizin hayalinde bir karakter olarak canlandı. Hatta yeri geldi bir konu oldu, hemen aklımıza geldi, şimdi x gelse kesin şunu der , bunu söyler diye. İşte o kadar çok benimsedik aslında bir birimizi.

Mesajları okudum arkadaşlar, kişilerin kendince sebepleri olabilir, haklı olduğu durumlar , haksız olduğu durumlar olabilir. Ancak, bir çorap söküğü olmamalı. Bizler burada yeri geldi anılarımızı , hayatımızı paylaştık. bir çoğumuzun sınavdan bile kaç aldığını biler hale geldik. Fark etmesek de bir bütün olduk. Biz olduk.

İnanıyorum ki bu durum da atlatılır. Zaman diyelim. Konuşuruz, tartışırız. Orta yollar buluruz. Neyi yanlış yapıyoruz veya neyi eksik yapıyoruz, konuşuruz. Konuşuyoruz da.

Diğer yönetici arkadaşlara da söyledim. Bir süre üye banlama isteklerinizi yerine getirmeyeceğiz. Çünkü ben yine bir arada olacağımıza inanıyorum.

Sevgiyle...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öğlen bi el cs oynadım bi geldim durum bu.
--- Gönderi Güncellendi ---
Peoples temple tarikatının sonu gibi toplu olarak forumu bıraktılar.
Ben de yoldaydım. Burda olsam acaba engel olabilir miydim bilmiyorum ama hepsiyle güzel muhabbetlerimiz olmuştu, hatrımız sayılırdı belki, hayırlısı olsun diyelim.. Bu forumda en çok da benim emeğim hiçe sayılmıştır belki, sınırsız ban yemeden önce tabi, aftan sonra fazla katkım olmadı foruma, çünkü gönül kırık bir kere..
Forumda çok gereksiz bir tayfa var ve her konuda gereksiz mesaj kasıyorlar, birbirlerinin mesajlarını beğeniyorlar vs vs.. Artık bu forumda, gölgeler büyümeye başladı kısacası..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Buradan fırtına mı geçti?
Foruma 1 gün girmedim olaylar bak, demekki 1 haftta girmesem ne olcak.
Ben de yoldaydım. Burda olsam acaba engel olabilir miydim bilmiyorum ama hepsiyle güzel muhabbetlerimiz olmuştu, hatrımız sayılırdı belki, hayırlısı olsun diyelim.. Bu forumda en çok da benim emeğim hiçe sayılmıştır belki, sınırsız ban yemeden önce tabi, aftan sonra fazla katkım olmadı foruma, çünkü gönül kırık bir kere..
Forumda çok gereksiz bir tayfa var ve her konuda gereksiz mesaj kasıyorlar, birbirlerinin mesajlarını beğeniyorlar vs vs.. Artık bu forumda, gölgeler büyümeye başladı kısacası..
Ben dediydim bunları hep. Daha önce uyardım da dikkate alan olmadı... Konuyu kitlediler kendi ayaklarına sıktılar.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Şimdi bu güzel insanlar atlarına binip gittiler mi?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Giden gencler sakinlestikten bir sure sonra sessizce doneceklerdir merak etmeyin. Bu hep boyle olmustur. Bu tip sosyal ortamlarda kalirsan varsindir, gidersen unutulursun. Bundan dolayi cok da abartmadan takilmakta fayda var.

Son düzenleme:

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Beni seven 1-2 kişi vardı bu forumda onlar da gitti . Artık kalanlara zorla sevdirecez kendimizi .

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
neler neler oldu burada. anlatacak birisi var mı?
Geçen forumda gezerken Uber arkadaşımızın yetkilerini bıraktığını gördüm.Eski ve deneyimli moderatörlerin yetkiyi bırakıp yerlerine egolu ve laftan anlamayan tiplerin gelmesi artık canımı sıktı.Yazdım buraya desteği de alınca konu açtım.Konuyu kilitlediler.
Bana diyorlar ki sorun yaşadıysan herhangi bir moderatörü şikayet edebilirsin,ama ben bir tek bir moderatörden şikayetçi değilim ki.Yeni gelenlerin hepsi ayrı değişik,13-15 yaşlarında ve işini düzgün yapmayan kişilerden oluşuyor çoğunlukla.
Olayın özeti budur.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Bende gitmeyi planlıyorum. 1 derece kaldılar azıcık daha. 1 kere gittim zaten. Bu sefer de giderim ama dönüş kolay olmaz. Forumun tadı tuzu olanlar gitti.hadi getirin memogoreni scorpionu o eski alecontu okinkurtu. Ben eski forumu istiyordum ama olmadı.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
neler neler oldu burada. anlatacak birisi var mı?
Eski moderatörler ve bazı üyeler "böyle gidişatın .." demiş anladığım kadarıyla.

yorum yapmayacağım :)
Üstü çizilenler için bi açıklama yapılacak mı? Kim kendi isteğiyle ayrıldı, kim ceza aldı? Ne cezası aldı, vs vs vs????

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bende gitmeyi planlıyorum. 1 derece kaldılar azıcık daha. 1 kere gittim zaten. Bu sefer de giderim ama dönüş kolay olmaz. Forumun tadı tuzu olanlar gitti.hadi getirin memogoreni scorpionu o eski alecontu okinkurtu. Ben eski forumu istiyordum ama olmadı.

Ben burdayım da (memo) 1 ay girmedim arada takılıyorum öyle malum atıldım yönetimden uzaktan izlemek en iyisi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...