Çünkü dündü[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Şaka maka 19'da olduk ya la 18 yaşında olduğum zamanlar dün gibi aklımda...
Çünkü dündü[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Şaka maka 19'da olduk ya la 18 yaşında olduğum zamanlar dün gibi aklımda...
Özgürlüğün yaşıdır 19. Tadını çıkar. İlk fırsatta Türkiye'ye saçma sapan bir şehre git, başka dünyaları öğren. Saplanıp kalmayın tek bir yere.Şaka maka 19'da olduk ya la 18 yaşında olduğum zamanlar dün gibi aklımda...
Geçmiş olsun. Bu aralar herkes hasta.
Geçmiş olsun herkes aynı dertten muzdarip[emoji20] [emoji40]
Star City'de kar tatili var mı bari?[emoji28]Teşekkürler arkadaşlar . Boğazım çok feci. Burun tıkalı . Başım çatlıyor...
Belediye Başkanı Oliver Quenn olarak, YOK !Star City'de kar tatili var mı bari?[emoji28]
Yok ya. Okul yolundayım bildirim geldikçe bakıyorum[emoji1]Belediye Başkanı Oliver Quenn olarak, YOK !Bu arada sen pusuda mı bekliyorsun mesajımı
![]()
En son gönderimi niye sildiniz ? Konu söyle rahat la değil mi? Anlık olarak mutluluğumu paylaşmışım, konu ile alakasız birşey değil. Bu kadarına da pes.
Resim koydum birde o anla ilgili bir cümle yazdım.Ne yazdin ki?
Resim koydum birde o anla ilgili bir cümle yazdım.
Aynen öyleydiİtinayla yarışı kazandım yazmıştınız sanırım. Ekran görüntüsünü koymuştunuz.
Bizim 1 hafta[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]Aynen haa telafi var. Allah'tan 1 gün[emoji16]
Değişen birşey olmayacak. 1 hafta şimdiden zaten yaptınız[emoji6]Bizim 1 hafta[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24]
Resim koydum birde o anla ilgili bir cümle yazdım.
Aynen öyle ama bakış açısı işte. Görseli silmesem paylaşırıdım da o görsel için bir daha ps4'ü açamam şuantekrar paylaşın merak ettik küfür hakaret vs olmadıkça silinecek birşey göremiyorum sonuçta söyleyip rahatlamışsınız![]()
Aynen öyle ama bakış açısı işte. Görseli silmesem paylaşırıdım da o görsel için bir daha ps4'ü açamam şuan![]()
Aynen 6.'yı açtımplatin mi açtın![]()
Aynen 6.'yı açtım![]()
Biraz iddalaştık o yüzden zorladım zatenh.o. ps4 varken bende takmıştım kafayı şimdi xbox da çabalıyorum![]()
Mesajı geri aldım dostlar . Yazıyı görmemişim bir anda oyun fotoğrafı görünce silmiştim . Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın