Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
asrock 775i945gz chip seti 33 derece şuan askıya almadan 14 saat...
dışarsı -3...
Ekli dosyayı görüntüle 15751

Bende durum bu :

yW3J.png

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Sabah evden tıkırtılar geldi. Bildiğimiz salonun oradan açık açık ses geliyor. Hırsız olduğunu düşündüm. Anneanneme haber vermek için sessizce odasına gittim. Ve anneannem odada yoktu. Herşey anlaşılmıştı ve rahatladım.

Bu arada ders planı demişken. Ben kdonometremi 29 dkya ayarlıtordum. Bitene kadar oyun bitince bir test çözüyordum. Böyle böyle 500soru çözmüştüm.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İlk defa deli gibi kar yağıyor burda

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
asrock 775i945gz chip seti 33 derece şuan askıya almadan 14 saat...
dışarsı -3...
Ekli dosyayı görüntüle 15751
Linux Mint'te alt tarafı nasıl öyle yaptınız?
--- Gönderi Güncellendi ---
Sabah evden tıkırtılar geldi. Bildiğimiz salonun oradan açık açık ses geliyor. Hırsız olduğunu düşündüm. Anneanneme haber vermek için sessizce odasına gittim. Ve anneannem odada yoktu. Herşey anlaşılmıştı ve rahatladım.

Bu arada ders planı demişken. Ben kdonometremi 29 dkya ayarlıtordum. Bitene kadar oyun bitince bir test çözüyordum. Böyle böyle 500soru çözmüştüm.
Kronometre ile nasıl yapıyordunuz?Aslında güzel fikirmiş.Ben bilgisayar başında ders yapınca(zaten genelde pc başında ders yapıyorum) aklım pc'ye kayıyor.Daha doğrusu düzgün ders çalışmıyorum.Bu konuda bana tavsiye verebilir misiniz?
torun iyimiş benim kinin psu dandik o anakartı ısıtıyor olmalı pentium d 820 2,80ghz de 50 altına düşmez yağa atmak gerek o zaman soğur belki...
Bu da benim laptoptan:
Adsız.jpg

Maşallah benim laptobumun işlemci sıcaklığının 40'ın altına düştüğünü hatırlamıyorum. :)
@okinkurt

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240

Kronometre ile nasıl yapıyordunuz?Aslında güzel fikirmiş.Ben bilgisayar başında ders yapınca(zaten genelde pc başında ders yapıyorum) aklım pc'ye kayıyor.Daha doğrusu düzgün ders çalışmıyorum.Bu konuda bana tavsiye verebilir misiniz?

Bu da benim laptoptan:
Ekli dosyayı görüntüle 15762
Maşallah benim laptobumun işlemci sıcaklığının 40'ın altına düştüğünü hatırlamıyorum. :)
@okinkurt
Pc iyi. Neden dert yanıyorsunuz anlamadım :D

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Pc iyi. Neden dert yanıyorsunuz anlamadım :D
Dert yanmak derken.Nasıl yani?İşlemci sıcaklığını görmediniz mi?Acaba İntel'in Sandy Bridge işlemcilerinde ısınma problemi mi var?32nm olduğundan da olabilir.
Paladins denen oyunu indiriyorum.Bu gidişle yarına oynarım. :) Niye mi?İndirme hızı çok düşük. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Fanı rada mı bağlıcaksın
radyatör olayını yaparsam egzost fanı kullanıcam...
panel'e sağ tıkla panel ekle sonra panel tercihlerinden ayarla ve panele ekle ile istediğini ekle...

Bu da benim laptoptan:
@okinkurt
Ekran Görüntüsü 2017-01-08 15-40-35.png

hep 50c olurdu şimdi 44 derece...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Yarın okullar tatilmiş Tokatta bu sene ilk defa oldu [emoji23][emoji23]

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233

Bu da benim laptoptan:
@okinkurt

Laptoplar zaten sıcak çalışır çok dert etme masaüstü gibi olmaz.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Huawei mate 9 pd ön incelemesini neden izledim ben şimdi o akıllı telefonsa diğerleri ne kafalar bir milyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...