okinkurt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,233
asrock 775i945gz chip seti 33 derece şuan askıya almadan 14 saat...
dışarsı -3...
Ekli dosyayı görüntüle 15751
Bende durum bu :

asrock 775i945gz chip seti 33 derece şuan askıya almadan 14 saat...
dışarsı -3...
torun iyimiş benim kinin psu dandik o anakartı ısıtıyor olmalı pentium d 820 2,80ghz de 50 altına düşmez yağa atmak gerek o zaman soğur belki...Bende durum bu :
![]()
torun iyimiş benim kinin psu dandik o anakartı ısıtıyor olmalı pentium d 820 2,80ghz de 50 altına düşmez yağa atmak gerek o zaman soğur belki...
stok fanı sıvı soğutmaya modlayasım var...Pentium D ler zaten en ateşli cpu lardan sağlam soğutmada lazım .
stok fanı sıvı soğutmaya modlayasım var...
üşeniyorum...
Şişirseler iyiEkli dosyayı görüntüle 15576
İşte istediğimiz liseye gidemememizin sebebi.
Linux Mint'te alt tarafı nasıl öyle yaptınız?asrock 775i945gz chip seti 33 derece şuan askıya almadan 14 saat...
dışarsı -3...
Kronometre ile nasıl yapıyordunuz?Aslında güzel fikirmiş.Ben bilgisayar başında ders yapınca(zaten genelde pc başında ders yapıyorum) aklım pc'ye kayıyor.Daha doğrusu düzgün ders çalışmıyorum.Bu konuda bana tavsiye verebilir misiniz?Sabah evden tıkırtılar geldi. Bildiğimiz salonun oradan açık açık ses geliyor. Hırsız olduğunu düşündüm. Anneanneme haber vermek için sessizce odasına gittim. Ve anneannem odada yoktu. Herşey anlaşılmıştı ve rahatladım.
Bu arada ders planı demişken. Ben kdonometremi 29 dkya ayarlıtordum. Bitene kadar oyun bitince bir test çözüyordum. Böyle böyle 500soru çözmüştüm.
Bu da benim laptoptan:torun iyimiş benim kinin psu dandik o anakartı ısıtıyor olmalı pentium d 820 2,80ghz de 50 altına düşmez yağa atmak gerek o zaman soğur belki...
Pc iyi. Neden dert yanıyorsunuz anlamadımLinux Mint'te alt tarafı nasıl öyle yaptınız?
--- Gönderi Güncellendi ---
Kronometre ile nasıl yapıyordunuz?Aslında güzel fikirmiş.Ben bilgisayar başında ders yapınca(zaten genelde pc başında ders yapıyorum) aklım pc'ye kayıyor.Daha doğrusu düzgün ders çalışmıyorum.Bu konuda bana tavsiye verebilir misiniz?
Bu da benim laptoptan:
Ekli dosyayı görüntüle 15762
Maşallah benim laptobumun işlemci sıcaklığının 40'ın altına düştüğünü hatırlamıyorum.
@okinkurt
Dert yanmak derken.Nasıl yani?İşlemci sıcaklığını görmediniz mi?Acaba İntel'in Sandy Bridge işlemcilerinde ısınma problemi mi var?32nm olduğundan da olabilir.Pc iyi. Neden dert yanıyorsunuz anlamadım![]()
radyatör olayını yaparsam egzost fanı kullanıcam...Fanı rada mı bağlıcaksın
Linux Mint'te alt tarafı nasıl öyle yaptınız?
panel'e sağ tıkla panel ekle sonra panel tercihlerinden ayarla ve panele ekle ile istediğini ekle...
Kronometre ile nasıl yapıyordunuz?Aslında güzel fikirmiş.Ben bilgisayar başında ders yapınca(zaten genelde pc başında ders yapıyorum) aklım pc'ye kayıyor.Daha doğrusu düzgün ders çalışmıyorum.Bu konuda bana tavsiye verebilir misiniz?
Bu da benim laptoptan:
Maşallah benim laptobumun işlemci sıcaklığının 40'ın altına düştüğünü hatırlamıyorum.
@okinkurt
pc ile açık forum tel sadece spotify ,whatsapp için ve yedek internet sağlayıcı numara görünüyor? bir tane numaram var...@ConfickerBelasi bişeyi merak ediyorum niye tüm hesaplarını aynı telefona kaydettiniz![]()
Hocam siz sdn hesapları aynı telefon numarasına bağladığınızdan ban yemediniz mipc ile açık forum tel sadece spotify ,whatsapp için ve yedek internet sağlayıcı numara görünüyor? bir tane numaram var...
onlarda numara girmedim zenmate satmış olabilir yada modem ve superonline neden olmuş olabilir turkcell 3gde sorun yoktu...Hocam siz sdn hesapları aynı telefon numarasına bağladığınızdan ban yemediniz mi
Neyse kafayı yemeden önce hoşgeldiniz diyorum ve kaçıyorumonlarda numara girmedim zenmate satmış olabilir yada modem ve superonline neden olmuş olabilir turkcell 3gde sorun yoktu...
Hocam siz sdn hesapları aynı telefon numarasına bağladığınızdan ban yemediniz mi
iyi kar tatilleri daha çok tatil olacak donacaksınız...Yarın okullar tatilmiş Tokatta bu sene ilk defa oldu [emoji23][emoji23]
Linux Mint'te alt tarafı nasıl öyle yaptınız?
Bu da benim laptoptan:
@okinkurt
Yarın okullar tatilmiş Tokatta bu sene ilk defa oldu [emoji23][emoji23]
adam erzurumdan geliyor normalAnkaraya tatil yokmuş