Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Adana'da ki kitap fuarına daha önce katılan var mı ?
Hazırlık yapmak istiyorum da daha katılacak yayım evlerine bile ulaşamadım.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
20170105_162631.jpg

Allah topunun belasını versin.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Şimdi haberlerde gördüm 4 yaşındaki Suriyeli bir çocuk kimliği olmadığından 4 hastane gezmiş, hiçbiri tedavi etmediğinden maalesef ölmüş. Sadece Suriyeli olduğu için ölmeyi mi hak ediyor bu insanlar? Bu insanlara hayvan gibi davranılmasından nefret ediyorum.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
@bt38 Turnitin de eş anlamlı kelimeler sıkıntı yaratıyor mu?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
@bt38 Turnitin de eş anlamlı kelimeler sıkıntı yaratıyor mu?
Bilmiyorum ama cümle yapısı değişmeden sadece kelimeler eş anlamlılarıyla değişirse yakalar diye düşünüyorum. Referans göstererek tırnak işareti içinde yazarsan hiç sorun olmaz, ama referans formatına dikkat etmek gerek. Genelde APA kullanılıyo.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Opera VPN'de sorun yaşayan var mı?
--- Gönderi Güncellendi ---
Bilmiyorum ama cümle yapısı değişmeden sadece kelimeler eş anlamlılarıyla değişirse yakalar diye düşünüyorum. Referans göstererek tırnak işareti içinde yazarsan hiç sorun olmaz, ama referans formatına dikkat etmek gerek. Genelde APA kullanılıyo.
Şimdi Plagiarisma diye bir site buldum. Oradan kontrol yapıyorum. Baktıklarımın hepsi %100 benzersiz çıktı :D

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Şu an yaşadığım duygu karmaşasını ne daha önce yaşamışımdır ne de daha sonra yaşarım. 20 saattir uyumadım. Sabah ki sınav için 2 saatten fazladır kitaplarla masanın başındayım. Ancak 15-20 dakika ancak çalışmışımdır. Yatsam içim rahat değil uyuyamıyorum. Bunun tedirginliği ve üzüntüsüyle birlikte yarın kar yağacak diye bir mutluluk ve uzun süredir olmayan ümitlenme duygusu var. Aynı anda ikisini birden yaşamak yetmiyormuş gibi birde kız meselesi çıktı başıma. Özgüvensizliğime soksunlar. Bu kafayla platoniklere devam. 2 ay sonra ygs var değil mi? Ben şuan köklü işlemlerde bile takılıyorum ve sayısal okuyup mühendislik istiyorum işe bak! Evet sabah organik kimyadan sınavım var doğru. Onca bilgiyi toparlamak imkansız gibi. Ama toplamazsam kötü not gelecek. Evet saat 2 olmuş. Eğer biraz daha ayakta durursam 24 saat uykusuz kalmaya doğru gideceğim. 17 yaşında biri için ne kadar da sağlıklı. Ayakta durmak için psikolojik ilaç kullanıyorum ve bütün sistemimi bozmuş ve etkisi şuan bittiği için hayat son derece renksiz gelmeye başlamış. Evet yan etkisinde bu süre dahilinde intihara meyillenme yazıyor. İhtimali de düşük değil. Hayır hayır o kadar manyaklaşmadım sadece aşırı umutsuz ve ne yapacağını bilmez bir kafadayım. Neyse gidip biraz daha kimyaya bakıyım. Sonra yatağa geçip 1 saat gözümü kırpmadan tavana bakıyım. 2 saat uyuyacağım için kendime gelmek adına tekrar ilaç içeyim. Sonra da bir cümle kuramayacak kadar uykusuz ama ilaçla gözleri kapanmayan bir manyağa dönüşeyim. Neyse..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Şu an yaşadığım duygu karmaşasını ne daha önce yaşamışımdır ne de daha sonra yaşarım. 20 saattir uyumadım. Sabah ki sınav için 2 saatten fazladır kitaplarla masanın başındayım. Ancak 15-20 dakika ancak çalışmışımdır. Yatsam içim rahat değil uyuyamıyorum. Bunun tedirginliği ve üzüntüsüyle birlikte yarın kar yağacak diye bir mutluluk ve uzun süredir olmayan ümitlenme duygusu var. Aynı anda ikisini birden yaşamak yetmiyormuş gibi birde kız meselesi çıktı başıma. Özgüvensizliğime soksunlar. Bu kafayla platoniklere devam. 2 ay sonra ygs var değil mi? Ben şuan köklü işlemlerde bile takılıyorum ve sayısal okuyup mühendislik istiyorum işe bak! Evet sabah organik kimyadan sınavım var doğru. Onca bilgiyi toparlamak imkansız gibi. Ama toplamazsam kötü not gelecek. Evet saat 2 olmuş. Eğer biraz daha ayakta durursam 24 saat uykusuz kalmaya doğru gideceğim. 17 yaşında biri için ne kadar da sağlıklı. Ayakta durmak için psikolojik ilaç kullanıyorum ve bütün sistemimi bozmuş ve etkisi şuan bittiği için hayat son derece renksiz gelmeye başlamış. Evet yan etkisinde bu süre dahilinde intihara meyillenme yazıyor. İhtimali de düşük değil. Hayır hayır o kadar manyaklaşmadım sadece aşırı umutsuz ve ne yapacağını bilmez bir kafadayım. Neyse gidip biraz daha kimyaya bakıyım. Sonra yatağa geçip 1 saat gözümü kırpmadan tavana bakıyım. 2 saat uyuyacağım için kendime gelmek adına tekrar ilaç içeyim. Sonra da bir cümle kuramayacak kadar uykusuz ama ilaçla gözleri kapanmayan bir manyağa dönüşeyim. Neyse..

Dertleşmek istersen özelden konuşabiliriz whatsapp messenger falan? Akşam müsaitim.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bi ara umut erdem vardı hayatın elindeki telefondan ibaret olduğunu sanan rahat buralar şuan sanki :D

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Bazen diyorum ki ; iyi ki şu motosikleti sürüyorum...

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Bu gün federaller den kaçarken nalet olası ayakkabım kaydı ve az kalsın yere düşüyordum tanrı bizi korudu mike !

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bi ara umut erdem vardı hayatın elindeki telefondan ibaret olduğunu sanan rahat buralar şuan sanki :D
Bi ara yine gelmişti. Kar yakınken o fotosu felan geliyor aklıma. Ne badireler atlattı bu forum onun etkisinden yeni yeni kurtuluyor. :D

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Puhahaha. Dh de onunla bayağı uğraşıyorum bende. En son yine fake nickle girmeye çalıştı sonrası malum banlattım onu. Hayat kesinlikle elindeki telefondan ibaret değil. Bende de 6s var ama asla kimseye hava atmadım. Yani bu tür üstün görmelere gerek yok. Bunun öbür dünyası var. Ki 6s im olduğu halde aşırı mutsuzum. İnsanlık ölmüş.
Bak hocam sakın güzel canını sıkma. Aynı şeyleri kız hariç ben de yaşıyorum. Ama mühendis olmak zorunda değilsin. 20 saattir uyumama kesinlikle doğru bir şey değil. 17 yaşındasın. Ergenliğin etkisi olur öyle şeyler fazla kafanı takma. Benim de notlarım kötü mesela ama takmıyorum. Ha istediğim meslek olmaz doğru ama teknoloji editörlüğünü bir düşün derim. Bak sakın böyle şeyler düşünme. Özgüvensizlikle alakası yok bunun. Sadece için sıkılmış o kadar. Kız meselesini de boşver sal gitsin. Daha yaşın 17 bu ne yahu. Evlenecek yaşa mı geldin? İstersen de dertleşelim sıkıntı değil. Kendine iyi bak çünkü geleceğin güzel insanları olacağız :)
Ablasını çağırmıştı. Daha ne olsun? :D
Yapmayın hocam. Şimdi gülmekten düşeceğim yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...