Korsana destek yok. [emoji14]Yerli filmi torrent olarak çekebileceğim bir site varmı ahali? Konu açacak vaktim olmadığı için buraya yazıyorum tölerans gösterirsiniz.. [emoji4]
Korsana destek yok. [emoji14]Yerli filmi torrent olarak çekebileceğim bir site varmı ahali? Konu açacak vaktim olmadığı için buraya yazıyorum tölerans gösterirsiniz.. [emoji4]
Yapma be abi..Korsana destek yok. [emoji14]
Dicek hiç bir şey bulamıyorum artık kelimeler dizildi boğazıma[emoji22] [emoji22] [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]Ekli dosyayı görüntüle 15619
Allah topunun belasını versin.
Bilmiyorum ama cümle yapısı değişmeden sadece kelimeler eş anlamlılarıyla değişirse yakalar diye düşünüyorum. Referans göstererek tırnak işareti içinde yazarsan hiç sorun olmaz, ama referans formatına dikkat etmek gerek. Genelde APA kullanılıyo.@bt38 Turnitin de eş anlamlı kelimeler sıkıntı yaratıyor mu?
Şimdi Plagiarisma diye bir site buldum. Oradan kontrol yapıyorum. Baktıklarımın hepsi %100 benzersiz çıktıBilmiyorum ama cümle yapısı değişmeden sadece kelimeler eş anlamlılarıyla değişirse yakalar diye düşünüyorum. Referans göstererek tırnak işareti içinde yazarsan hiç sorun olmaz, ama referans formatına dikkat etmek gerek. Genelde APA kullanılıyo.
Şu an yaşadığım duygu karmaşasını ne daha önce yaşamışımdır ne de daha sonra yaşarım. 20 saattir uyumadım. Sabah ki sınav için 2 saatten fazladır kitaplarla masanın başındayım. Ancak 15-20 dakika ancak çalışmışımdır. Yatsam içim rahat değil uyuyamıyorum. Bunun tedirginliği ve üzüntüsüyle birlikte yarın kar yağacak diye bir mutluluk ve uzun süredir olmayan ümitlenme duygusu var. Aynı anda ikisini birden yaşamak yetmiyormuş gibi birde kız meselesi çıktı başıma. Özgüvensizliğime soksunlar. Bu kafayla platoniklere devam. 2 ay sonra ygs var değil mi? Ben şuan köklü işlemlerde bile takılıyorum ve sayısal okuyup mühendislik istiyorum işe bak! Evet sabah organik kimyadan sınavım var doğru. Onca bilgiyi toparlamak imkansız gibi. Ama toplamazsam kötü not gelecek. Evet saat 2 olmuş. Eğer biraz daha ayakta durursam 24 saat uykusuz kalmaya doğru gideceğim. 17 yaşında biri için ne kadar da sağlıklı. Ayakta durmak için psikolojik ilaç kullanıyorum ve bütün sistemimi bozmuş ve etkisi şuan bittiği için hayat son derece renksiz gelmeye başlamış. Evet yan etkisinde bu süre dahilinde intihara meyillenme yazıyor. İhtimali de düşük değil. Hayır hayır o kadar manyaklaşmadım sadece aşırı umutsuz ve ne yapacağını bilmez bir kafadayım. Neyse gidip biraz daha kimyaya bakıyım. Sonra yatağa geçip 1 saat gözümü kırpmadan tavana bakıyım. 2 saat uyuyacağım için kendime gelmek adına tekrar ilaç içeyim. Sonra da bir cümle kuramayacak kadar uykusuz ama ilaçla gözleri kapanmayan bir manyağa dönüşeyim. Neyse..
Yok aga eyv düşünmen yeter. Ne yazacağımı tahmin edersin başını ağrıtırım ancaDertleşmek istersen özelden konuşabiliriz whatsapp messenger falan? Akşam müsaitim.
Yok aga eyv düşünmen yeter. Ne yazacağımı tahmin edersin başını ağrıtırım anca![]()
Bi ara umut erdem vardı hayatın elindeki telefondan ibaret olduğunu sanan rahat buralar şuan sanki![]()
3 ay mıydı onun cezası?Conficker amcasız soğuk buralar
3 ay mıydı onun cezası?
Varmış baya
Anma şunun adını.Bi ara umut erdem vardı hayatın elindeki telefondan ibaret olduğunu sanan rahat buralar şuan sanki![]()
Ahah aynenAnma şunun adını.![]()
Bi ara yine gelmişti. Kar yakınken o fotosu felan geliyor aklıma. Ne badireler atlattı bu forum onun etkisinden yeni yeni kurtuluyor.Bi ara umut erdem vardı hayatın elindeki telefondan ibaret olduğunu sanan rahat buralar şuan sanki![]()
[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]Bi ara yine gelmişti. Kar yakınken o fotosu felan geliyor aklıma. Ne badireler atlattı bu forum onun etkisinden yeni yeni kurtuluyor.![]()
Puhahaha. Dh de onunla bayağı uğraşıyorum bende. En son yine fake nickle girmeye çalıştı sonrası malum banlattım onu. Hayat kesinlikle elindeki telefondan ibaret değil. Bende de 6s var ama asla kimseye hava atmadım. Yani bu tür üstün görmelere gerek yok. Bunun öbür dünyası var. Ki 6s im olduğu halde aşırı mutsuzum. İnsanlık ölmüş.Bi ara umut erdem vardı hayatın elindeki telefondan ibaret olduğunu sanan rahat buralar şuan sanki![]()
Bak hocam sakın güzel canını sıkma. Aynı şeyleri kız hariç ben de yaşıyorum. Ama mühendis olmak zorunda değilsin. 20 saattir uyumama kesinlikle doğru bir şey değil. 17 yaşındasın. Ergenliğin etkisi olur öyle şeyler fazla kafanı takma. Benim de notlarım kötü mesela ama takmıyorum. Ha istediğim meslek olmaz doğru ama teknoloji editörlüğünü bir düşün derim. Bak sakın böyle şeyler düşünme. Özgüvensizlikle alakası yok bunun. Sadece için sıkılmış o kadar. Kız meselesini de boşver sal gitsin. Daha yaşın 17 bu ne yahu. Evlenecek yaşa mı geldin? İstersen de dertleşelim sıkıntı değil. Kendine iyi bak çünkü geleceğin güzel insanları olacağızŞu an yaşadığım duygu karmaşasını ne daha önce yaşamışımdır ne de daha sonra yaşarım. 20 saattir uyumadım. Sabah ki sınav için 2 saatten fazladır kitaplarla masanın başındayım. Ancak 15-20 dakika ancak çalışmışımdır. Yatsam içim rahat değil uyuyamıyorum. Bunun tedirginliği ve üzüntüsüyle birlikte yarın kar yağacak diye bir mutluluk ve uzun süredir olmayan ümitlenme duygusu var. Aynı anda ikisini birden yaşamak yetmiyormuş gibi birde kız meselesi çıktı başıma. Özgüvensizliğime soksunlar. Bu kafayla platoniklere devam. 2 ay sonra ygs var değil mi? Ben şuan köklü işlemlerde bile takılıyorum ve sayısal okuyup mühendislik istiyorum işe bak! Evet sabah organik kimyadan sınavım var doğru. Onca bilgiyi toparlamak imkansız gibi. Ama toplamazsam kötü not gelecek. Evet saat 2 olmuş. Eğer biraz daha ayakta durursam 24 saat uykusuz kalmaya doğru gideceğim. 17 yaşında biri için ne kadar da sağlıklı. Ayakta durmak için psikolojik ilaç kullanıyorum ve bütün sistemimi bozmuş ve etkisi şuan bittiği için hayat son derece renksiz gelmeye başlamış. Evet yan etkisinde bu süre dahilinde intihara meyillenme yazıyor. İhtimali de düşük değil. Hayır hayır o kadar manyaklaşmadım sadece aşırı umutsuz ve ne yapacağını bilmez bir kafadayım. Neyse gidip biraz daha kimyaya bakıyım. Sonra yatağa geçip 1 saat gözümü kırpmadan tavana bakıyım. 2 saat uyuyacağım için kendime gelmek adına tekrar ilaç içeyim. Sonra da bir cümle kuramayacak kadar uykusuz ama ilaçla gözleri kapanmayan bir manyağa dönüşeyim. Neyse..
Yapmayın hocam. Şimdi gülmekten düşeceğim yahuAblasını çağırmıştı. Daha ne olsun?![]()
Ciddi misin ? [emoji23][emoji23] ben yokken neler dönmüş...Ablasını çağırmıştı. Daha ne olsun?![]()
Aman hocam dikkat tehlikeli işlerBazen diyorum ki ; iyi ki şu motosikleti sürüyorum...