- Reaksiyon puanı
- 13,240
ne ara aday oldun ya senŞu iş bitsin de eve gidelim

Bende seneye olucam insallah. Bu sene yogunum.
ne ara aday oldun ya senŞu iş bitsin de eve gidelim
Valla 12 gün oldune ara aday oldun ya sen
Burasi issiz koktu. Saymis birde. Cik cik cik.Valla 12 gün oldu![]()
Şu anki deneyimimi söylüyorum 9. sınıf daha zor.ne ara aday oldun ya sen
Iyi ya iste bende canini cikarcam. Pert edip kahvaltida ezme yerine yiycem olay bu.Bi baktım Alecont geri dönmüş aman tanrım didim.
Şakası bir yana yine hoş geldiniz hocam.
Şu anki deneyimimi söylüyorum 9. sınıf daha zor.![]()
Bazıları çok berbat oluyor. Hatta özel bir cihaza bağlanmadan kanal yüklenmeyen cinsleri de var galiba. Uyducular 5 dakikada hallediyorlar.Uydu alıcılardan nefret ediyorum, bilgisayardan daha karmaşıklar.
İnternetten mi oluyor o nedir?
Yav kanalları sıralayamıyorum bile ne lanet bişey bu, manuel kanal da ekleyemedim. Şu aletlerde uzman biri var mı forumda?
Uyducuya desem gel idman tv yi ekle şuna biss özelliği de var aletin halleder mi? Arada maç oluyor lazım oluyor o kanal. Ben bozdum transponderleri galiba TV8 Beyaz TV Bloomberg falan uçmuştu neyse ki fabrika ayarı yapınca geldi.Bazıları çok berbat oluyor. Hatta özel bir cihaza bağlanmadan kanal yüklenmeyen cinsleri de var galiba. Uyducular 5 dakikada hallediyorlar.
Uyducuya desem gel idman tv yi ekle şuna biss özelliği de var aletin halleder mi? Arada maç oluyor lazım oluyor o kanal. Ben bozdum transponderleri galiba TV8 Beyaz TV Bloomberg falan uçmuştu neyse ki fabrika ayarı yapınca geldi.
Kanal taşımayı ben de bulamadım valla. Zevkime göre sıralayayım diyorum yok.Hacı çin işkencesi onalr yav 2 kanalı taşıyacam diye göbeğim çatlamıştı. Serviste yöntemi bulmuş usb yi takıyo ordan hazıar ayarları veriyo. Sonradan öğrendim tabi.
Bu Biss denilen şey sürekli değişen bişey değil, değil mi? Bi kere ayarlandıktan sonra sürekli kalıyor yani o kanal?Ayarlarlar 3-5 verirsin .
Bu Biss denilen şey sürekli değişen bişey değil, değil mi? Bi kere ayarlandıktan sonra sürekli kalıyor yani o kanal?
Uyducuya paradan bahset, her şeyi yaparlar.. Gerisi senin pazarlığına kalmış.Uyducuya desem gel idman tv yi ekle şuna biss özelliği de var aletin halleder mi? Arada maç oluyor lazım oluyor o kanal. Ben bozdum transponderleri galiba TV8 Beyaz TV Bloomberg falan uçmuştu neyse ki fabrika ayarı yapınca geldi.
Ben çok gönderdim, sorun olmuyor. Mesaj göndermeyi kesiyorlar..Hâlâ saçma saçma yerlerden mesajlar geliyor. Altlarıında mesajı almak istemiyorsunuz şunu şunu yapın diyor. Ona da güvenemiyorum.
Tayland a da gidelim amaaOlur sonra bende gelirim ordan japonya yaparız sonra da döneriz![]()
Olur da paranın belini kırarsam bir tane tesla s getirtecem.
Kırmızı çok yakışıyor model s'e. Türkiyede en az ÖTV gören araçlardan biri. Daha az kazık yiyorsun. Yeni Porsche Panemara'lar baya güzel. Fiyatı da güzel[emoji23] 2017 modelleri yaklaşık 300 bin euro idi.
Siteden zevkime göre bi tesla s ayarladım. Fiyatı güncel kurda yaklaşık 500 bin lira. (Vergisiz)
şu tivibunun windows uygulaması var ya, bu kadar mal bi program görmedim, bu kadar işe yaramaz, saçmasapan bişey yok.
bu kadar adi bir programı nasıl yaptılar dedirtecek kadar berbat bişey. listeyi indirmek için her kanal için tek tek basacan, listeyi açacak, kanala tıklayacan, onu açacak edecek, sonra kanal değiştirecen her biri sıkıntı, bir de program kendi içinde yok plugin kuracan, yok about dosyası var illa hangi programla açılsın diye uyarı verecek duracak, bu mesajı yazarken yeniden yüklüyordum, kapattı tüm tarayıcıları şak diye. böyle program yapan yazılımcı kör olmuştur herhalde.. olmasa da bu kadar bedduaya olur artık.Niye noldu? Gerçi windowsta kullanmadım ama
bu kadar adi bir programı nasıl yaptılar dedirtecek kadar berbat bişey. listeyi indirmek için her kanal için tek tek basacan, listeyi açacak, kanala tıklayacan, onu açacak edecek, sonra kanal değiştirecen her biri sıkıntı, bir de program kendi içinde yok plugin kuracan, yok about dosyası var illa hangi programla açılsın diye uyarı verecek duracak, bu mesajı yazarken yeniden yüklüyordum, kapattı tüm tarayıcıları şak diye. böyle program yapan yazılımcı kör olmuştur herhalde.. olmasa da bu kadar bedduaya olur artık.