Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Şu "çıkış yap" deyince "emin misiniz" diye soran programlardan nefret ediyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Dağ 2'yi anca bugün izleyebildim. İzlemeyen varsa izlesin. Hatta internete düştümü diye bakmayın sinemaya gidin. Ama gidin.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Dağ 2'yi anca bugün izleyebildim. İzlemeyen varsa izlesin. Hatta internete düştümü diye bakmayın sinemaya gidin. Ama gidin.

Tivibu'ya düşmesini bekliyoruz. Sinema te şehir merkezinde. İmdb'den 10 almış fragmanı da baya sağlam.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Sinirim çok bozuk. Hocalar diğerlerine not avansı yapıp duruyor. 90 alması gereken 98 alıyor. Kimisinin sorusu yanlış okuyup 10 puan fazladan veriyor. Okuldan da memnun değilim zaten. Sınav sistemi gerçekten iyi olan bildiğiniz iyi bir okul var mı Ankara'da?(devlet özel fark etmez aklımda bulunduracağım sadece)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Tivibu'ya düşmesini bekliyoruz. Sinema te şehir merkezinde. İmdb'den 10 almış fragmanı da baya sağlam.
Tivibu'ya hemen düşüyor mu? Düşüyorsa iyiymiş.
Imdb puanlarını izleyici veriyor. Daha beğenmeyen görmedim. Bu da puana yansımış zaten. Yıllardır Amerikan aslerlerini izlemekten sıkıldı millet. Böyle vatan millet filmi olsun. O ruhu yansıtsın aynı başarıyı yakalar. Yeterki film çeken birileri olsun.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Gelsinler ya dünyadaki kızlardan hayır görmedim hiç bari uzaylı bir kız hangisi olursa olsun ilk evlenme teklifini yapanın teklifini kabul edeceğim risk budur :D

IKrakeN8

Asistan
Reaksiyon puanı
42
Teknoloji editörü olmak için ne okumak gerekiyor ? mesela sdn de çalışmak için ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...