Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaş delirecem ya. 2.5 gb lık whatsapp yedeğim vardı. Önemli fotoğraflar vardı. Şimdi baktım gitmiş hepsi. iCloud yedeğindeki boyut 1 gb'a düşmüş. Apple arayıp sövesim var.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sabah soğuğunda otobüs bekliyordum, kenara bir mercedes a180 yaklaştı. Plakası 55 AOG'du. Fotoğrafını çekecektim de otobüsğm geldi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Sabah soğuğunda otobüs bekliyordum, kenara bir mercedes a180 yaklaştı. Plakası 55 AOG'du. Fotoğrafını çekecektim de otobüsğm geldi.
Ben de bizim sitedeki bir tane c200d amg'nin fotoğrafını çekecektim. Adam beni yakalamıştı :d AOG :D

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Minecraft PE'de birlikte oynamak isteyen olursa xbox live nickini pm atabilir.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Adam kıçıkırık bi sınava girecek diye sülale seferberlik ilan ediyo. Bana gelince dik kafalı, şöyle böyle. Bende gurur var, öyle işimi görecek diye bi adama yalakalık yapmam ben. Eğilmem kısacası. Bana 3 kuruşluk iyilik yapıp 10 kuruşluk afra tafra yapacak, yaptığı iyiliği başıma kakacak adama ne diye yalakalık yapayım. Yaptığı iyiliği insanların başına kakmayanların başımızın üstünde yeri var o ayrı.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
matematik'den 15 kimya'dan 30 alan çocuğun gideceği yer oto sanayisi'dir. konuya ''roat to oto sanayii'' yazmanın anlamsız ve alakasız hiçbir yönü yoktur.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
matematik'den 15 kimya'dan 30 alan çocuğun gideceği yer oto sanayisi'dir. konuya ''roat to oto sanayii'' yazmanın anlamsız ve alakasız hiçbir yönü yoktur.
Gayette vardır azizim . Geçen sene notları yüksek olan bir öğrenci, bu sene düşük alıyor ve bizden yardım istiyor . Dikkat çekmek isterim geçen sene notları yüksekmiş . Notları düştü diye Sanayiye git demenin hiç bir manası yoktur.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Gayette vardır azizim . Geçen sene notları yüksek olan bir öğrenci, bu sene düşük alıyor ve bizden yardım istiyor . Dikkat çekmek isterim geçen sene notları yüksekmiş . Notları düştü diye Sanayiye git demenin hiç bir manası yoktur.
Herkes her derste iyi olacak diye birşey yok. Adam tarihte iyiyse ordan yürür mesela.

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Sanırım ingilizcen pek yok önemli değil, kimin var ki? "Roat to" yolunda demek "go to" git demek. Ben orada üyenin durumunu yorumladım. Silinmesi çok saçma. Mantık dışı.

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Zen Iyi gelecek. Benim korkum yine cekirdek basina dusen performansi ayarlayamamalari. Onun disinda nvidiaya yonelmiyorum bile.
Valla artık mod değilim saygı çerçevesinde istediğimi söyleyebilirim. Artık taraf tutucam objektifliğin canı cehenneme !!1!bir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...