Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
5c6fcaa058ed3fc06f52e9dafb2d5c37.jpg

PayPal vergi vermediği için kapanmıştı değil mi [emoji1] Güldüğüme bakmayın fakat ülke olarak pek hayırlı bi yere gitmiyoruz [emoji20]

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Akşam akşam suyu kesen belediyenin gözünü seveyim. Kombi çalışmıyor ulen it herifler.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İninal'a bir lira ateşleyebilecek arkadaş var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
13 ayrı yerde yangın çıkması da manidar.. 13 sayısı onlar için artık daha da uğursuz..

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Black Friday'in altında bile bir şey arayan bir kitle var ülkemizde . Şaşırtıcı .

Ben arıyorum mesela bu konuda bilgimde var niye şaşırıyorsun ? kara cuma nedir derin bir araştıralım indirim yüzünden çıktığını sanan bir kitle var bende ona şaşırıyorum ...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Black Friday'in altında bile bir şey arayan bir kitle var ülkemizde . Şaşırtıcı .
Aramana gerek yok, zaten var.. Cuma günü, Müslümanların bayramıdır. Sen buna hangi kafayla "Kara" dersin? Gavurun, Müslümanların bayramına "Kara" demesinde bir art niyet aramıyorsan asıl, vardır bir sıkıntı..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Okula bir kadın geldi. Sözde müdürden valilikten izin almış. Adanadan geldiğini evinin yndığını burda bi akrabalarında kaldığını falan anlattı. O kadar profesyoneldi ki sınıf nerdeyse duman altı. Sınıfdan 200 liraya yakın para topladılar. Verdik kadına. Sonradan anlaşıldı ki dolandırıcıymış meğer. Ulan acıyorum sınıfta bizim paraya ihtiyacımız olsa 10 lira zor toplanır bir vicdan hırsızına çıkarıp 200 lira verdiler.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Okula bir kadın geldi. Sözde müdürden valilikten izin almış. Adanadan geldiğini evinin yndığını burda bi akrabalarında kaldığını falan anlattı. O kadar profesyoneldi ki sınıf nerdeyse duman altı. Sınıfdan 200 liraya yakın para topladılar. Verdik kadına. Sonradan anlaşıldı ki dolandırıcıymış meğer. Ulan acıyorum sınıfta bizim paraya ihtiyacımız olsa 10 lira zor toplanır bir vizdan hırsızına çıkarıp 200 lira verdiler.
Oha çok feci bir durum . Geçmiş olsun . Bunlar yüzüne gerçek ihtiyacı olanlar yararlanamıyor

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Eminin biz onların yerinde olsaydık ve böyle güzel bir duruma 13lü bir ad koysaydık belki olay bile olurdu.Hadi çok umurlarında bile olmasa bizim gibi düşünen olurdu illaki :)
Haklısınız belki de ben yanlış düşünüyorumdur .

Ben arıyorum mesela bu konuda bilgimde var niye şaşırıyorsun ? kara cuma nedir derin bir araştıralım indirim yüzünden çıktığını sanan bir kitle var bende ona şaşırıyorum ...
Şahsen ben pek bir şey aramadım hocam . Siz arıyorsanız da dediğim gibi bana şaşırtıcı gelir . Ama saygı duyarım :)

Aramana gerek yok, zaten var.. Cuma günü, Müslümanların bayramıdır. Sen buna hangi kafayla "Kara" dersin? Gavurun, Müslümanların bayramına "Kara" demesinde bir art niyet aramıyorsan asıl, vardır bir sıkıntı..
Siz de haklısınız hocam . Bu gavurların sağı solu belli olmaz . Ki dediğiniz gibi bu amaçla da konulmuş olabilir .

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Haklısınız belki de ben yanlış düşünüyorumdur .

Şahsen ben pek bir şey aramadım hocam . Siz arıyorsanız da dediğim gibi bana şaşırtıcı gelir . Ama saygı duyarım :)

Siz de haklısınız hocam . Bu gavurların sağı solu belli olmaz . Ki dediğiniz gibi bu amaçla da konulmuş olabilir .

Ben arıyorum ama dediğim gibi araştırdım yıllardır araştırıyorum sadece isme takılma yok yani bazı sebebler var :)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
40 yılda bi yeşilcinde işim oldu ve site bakımda ben şimdi kafayı yemeyimde napayım:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...