D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Rica ederim.
Bu olay cortladı. Beklenen olmadı.![]()
PayPal vergi vermediği için kapanmıştı değil mi [emoji1] Güldüğüme bakmayın fakat ülke olarak pek hayırlı bi yere gitmiyoruz [emoji20]
Akşam akşam suyu kesen belediyenin gözünü seveyim. Kombi çalışmıyor ulen it herifler.
Birşeyi kesmeden duramıyorlarbizdede habire elektrik gidiyor.
Haha net yorum nedense çok güldüm![]()
![]()
![]()
Yangın çıkmış. 15 kişi ölmüş yüzlerce kişi boğulma tehlikesi atlatmış. İsrail devleti 15 ülkeden yardım istemiş (Türkiye dahil) son bilanço'yu bilmiyorum.Ne olmuşki israilde ?
Köpekler iyi olmuş...Yangın çıkmış. 15 kişi ölmüş yüzlerce kişi boğulma tehlikesi atlatmış. İsrail devleti 15 ülkeden yardım istemiş (Türkiye dahil) son bilanço'yu bilmiyorum.
Eminin biz onların yerinde olsaydık ve böyle güzel bir duruma 13lü bir ad koysaydık belki olay bile olurdu.Hadi çok umurlarında bile olmasa bizim gibi düşünen olurdu illakiBlack Friday'in altında bile bir şey arayan bir kitle var ülkemizde . Şaşırtıcı .
Black Friday'in altında bile bir şey arayan bir kitle var ülkemizde . Şaşırtıcı .
Aramana gerek yok, zaten var.. Cuma günü, Müslümanların bayramıdır. Sen buna hangi kafayla "Kara" dersin? Gavurun, Müslümanların bayramına "Kara" demesinde bir art niyet aramıyorsan asıl, vardır bir sıkıntı..Black Friday'in altında bile bir şey arayan bir kitle var ülkemizde . Şaşırtıcı .
Oha çok feci bir durum . Geçmiş olsun . Bunlar yüzüne gerçek ihtiyacı olanlar yararlanamıyorOkula bir kadın geldi. Sözde müdürden valilikten izin almış. Adanadan geldiğini evinin yndığını burda bi akrabalarında kaldığını falan anlattı. O kadar profesyoneldi ki sınıf nerdeyse duman altı. Sınıfdan 200 liraya yakın para topladılar. Verdik kadına. Sonradan anlaşıldı ki dolandırıcıymış meğer. Ulan acıyorum sınıfta bizim paraya ihtiyacımız olsa 10 lira zor toplanır bir vizdan hırsızına çıkarıp 200 lira verdiler.
Haklısınız belki de ben yanlış düşünüyorumdur .Eminin biz onların yerinde olsaydık ve böyle güzel bir duruma 13lü bir ad koysaydık belki olay bile olurdu.Hadi çok umurlarında bile olmasa bizim gibi düşünen olurdu illaki![]()
Şahsen ben pek bir şey aramadım hocam . Siz arıyorsanız da dediğim gibi bana şaşırtıcı gelir . Ama saygı duyarımBen arıyorum mesela bu konuda bilgimde var niye şaşırıyorsun ? kara cuma nedir derin bir araştıralım indirim yüzünden çıktığını sanan bir kitle var bende ona şaşırıyorum ...
Siz de haklısınız hocam . Bu gavurların sağı solu belli olmaz . Ki dediğiniz gibi bu amaçla da konulmuş olabilir .Aramana gerek yok, zaten var.. Cuma günü, Müslümanların bayramıdır. Sen buna hangi kafayla "Kara" dersin? Gavurun, Müslümanların bayramına "Kara" demesinde bir art niyet aramıyorsan asıl, vardır bir sıkıntı..
Haklısınız belki de ben yanlış düşünüyorumdur .
Şahsen ben pek bir şey aramadım hocam . Siz arıyorsanız da dediğim gibi bana şaşırtıcı gelir . Ama saygı duyarım
Siz de haklısınız hocam . Bu gavurların sağı solu belli olmaz . Ki dediğiniz gibi bu amaçla da konulmuş olabilir .