Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
7 yaşımda da ben [emoji23][emoji23] izlerim be. Bi araba vardı efsane kupalarda perte çıkıyordu. Onun durumuna düşmüş.
11 yaşımdaydım,o zamanlar 7. Sınıfın azizliği ve karnelerin bana g... CD yaptırmıştı amcam bana oradan izlerdim

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
2. Filmdeki ilgisiz konu gibi yapmazlar umarım. Ayrıca grafikleri abartıydı. Bu teaser'in grafikleri baya iyi

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
thekoles, enes baturdan daha az izleniyor twitch de... işte velet'in gücü!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
iPhone 5C'nin sar değerleri beni benden aldı :fearscream::fearscream:
SAR EU : 1.00 W/kg (kafa) 0.96 W/kg (vücut)

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyordum cihazı :flushed:

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Bütün gece anneme sınavları okurken yardım ettim,elim komple pilot kalem izi oldu ya. [emoji28]

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Alecont'a ne oldu diye sormuştum ama..
Muhtemelen kendi isteğiyle çizdirdi adını.. Neden acaba?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Yorumlarda izban falan demişler biley anlamamıştım. O bahsettiğin programı bilmiyorum açıkcası [emoji23][emoji23]
barıştırma programıydı atıyorum adam karısını üç çocuğuyla ortada bıraktıktan 19 sene sonra karısına geri dönmek istiyor giderdi sinan çetine anlatırdı böyle böyle sinan çetin adamın karısının yanına gidip affettirmeye çalışırdı ama başarılı olup olmadığı gösterilmezdi. adam stüdyoda karısını beklerdi işte sinan çetin kapıyı açalım felan derdi kapı açılır bu müzik çalardı kadın gelirse affetmiş gelmemişse iplememiş işte bir dönem efsaneydi geç saatlerde yayınlanırdı 23:00 da felan aog cuların çoğu bilmez...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
barıştırma programıydı atıyorum adam karısını üç çocuğuyla ortada bıraktıktan 19 sene sonra karısına geri dönmek istiyor giderdi sinan çetine anlatırdı böyle böyle sinan çetin adamın karısının yanına gidip affettirmeye çalışırdı ama başarılı olup olmadığı gösterilmezdi. adam stüdyoda karısını beklerdi işte sinan çetin kapıyı açalım felan derdi kapı açılır bu müzik çalardı kadın gelirse affetmiş gelmemişse iplememiş işte bir dönem efsaneydi geç saatlerde yayınlanırdı 23:00 da felan aog cuların çoğu bilmez...

Hmm. Hiç bilmiyordum böyle bişey. Teşekkürler arkadaşlar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Screenshot_2016-11-22-21-12-24.png

İnceyi yakalayan?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aşağıdaki makale, Google Çeviri tarafından çevirilmiştir:
Telgraf:
Sürüm 3.14'te yeni:

- Anında Görüntüleme. Telegram uygulamaları, Media.com ve diğer bazı sitelerdeki makaleleri anında açacaktır. Sayfaların yüklenmesini beklemek artık yok! Nasıl çalıştığını görmek için bu mesajın altındaki "Anında Görüntüle" düğmesine hafifçe dokunun.
- Ortak gruplar. Kişilerinizin profillerinde, o kişi ile paylaştığınız tüm grupların bir listesini gösteren yeni bir seçenek.
- Tarihe atlayın. Aramayı kullanırken, belirli bir günde gönderilen iletilere atlamak için artık takvim simgesine dokunabilirsiniz.
- Yeni çıkartmalar için 'View Pack' seçeneği. Yakınlarda kullandığınız diğer paketleri kaydırmadan favori paketinizden daha fazla çıkartma göndermenin hızlı bir yoludur.

Gelişmiş arayüzler ve gelişmiş hız:
- Bir şifre belirlenmişse, sohbetler görev değiştiriciden gizlenir.
- Gruplar, gizlilik ayarları ve bildirim ayarları oluşturmak için yeni kullanıcı arayüzü.
- Fotoğraf ve video çekerken gelişmiş kamera hızı.
- Geliştirilmiş video sıkıştırma.
- İletileri düzenlemek ve fotoğraflara altyazı eklemek için geliştirilmiş kullanıcı arayüzü.
- Fotoğrafları görüntülemek için gelişmiş UI.

- Ayrıca bir yayın aracı olan telegra.ph'yi tanıtıyoruz. Artık telegra.ph'yi makaleleri yayınlamak için kullanabilirsiniz - temiz, basit ve etkili.

Bu güncelleme hakkında daha fazlası:
Telegram Blog

Şaşırdınız değil mi? Hem de çok!

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Kerem Bursin kim ki balmumu heykeli yapılıyor? Hangi ülkede dışarıdan gelipte bu kadar değer veren yer var merak ediyorum. Herseyimizde entresanlık mevcut. Birşey de mantıklı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...