- Reaksiyon puanı
- 1,876
Arabalar 3'ün fragmanı gelmiş. Duygulandım. Sinemasına gidicem[emoji14]
Yok daha.
Arabalar 3'ün fragmanı gelmiş. Duygulandım. Sinemasına gidicem[emoji14]
Ben de gidicem ilk filminde 4 yaşındayım[emoji14]
11 yaşımdaydım,o zamanlar 7. Sınıfın azizliği ve karnelerin bana g... CD yaptırmıştı amcam bana oradan izlerdim7 yaşımda da ben [emoji23][emoji23] izlerim be. Bi araba vardı efsane kupalarda perte çıkıyordu. Onun durumuna düşmüş.
2. Filmdeki ilgisiz konu gibi yapmazlar umarım. Ayrıca grafikleri abartıydı. Bu teaser'in grafikleri baya iyi
flim gibi biraz vardı sinan çetin sunuyordu hani...@Meridian beni aydınlatabilir misin?
flim gibi biraz vardı sinan çetin sunuyordu hani...
Sağlık olsun teog da başarılar dilerim tüm girecek olan herkese.Ahh bee. Daha dün 5. Sınıftım. Nasıl teog geldi bee..![]()
Biz de izmirliyiz@Meridian beni aydınlatabilir misin?
Bende beğendim donanımını ama 1.5 yılda 2 tane android telefon Pert ettiğim için iOS a mecburumGoogle Pixel mi alsam![]()
barıştırma programıydı atıyorum adam karısını üç çocuğuyla ortada bıraktıktan 19 sene sonra karısına geri dönmek istiyor giderdi sinan çetine anlatırdı böyle böyle sinan çetin adamın karısının yanına gidip affettirmeye çalışırdı ama başarılı olup olmadığı gösterilmezdi. adam stüdyoda karısını beklerdi işte sinan çetin kapıyı açalım felan derdi kapı açılır bu müzik çalardı kadın gelirse affetmiş gelmemişse iplememiş işte bir dönem efsaneydi geç saatlerde yayınlanırdı 23:00 da felan aog cuların çoğu bilmez...Yorumlarda izban falan demişler biley anlamamıştım. O bahsettiğin programı bilmiyorum açıkcası [emoji23][emoji23]
barıştırma programıydı atıyorum adam karısını üç çocuğuyla ortada bıraktıktan 19 sene sonra karısına geri dönmek istiyor giderdi sinan çetine anlatırdı böyle böyle sinan çetin adamın karısının yanına gidip affettirmeye çalışırdı ama başarılı olup olmadığı gösterilmezdi. adam stüdyoda karısını beklerdi işte sinan çetin kapıyı açalım felan derdi kapı açılır bu müzik çalardı kadın gelirse affetmiş gelmemişse iplememiş işte bir dönem efsaneydi geç saatlerde yayınlanırdı 23:00 da felan aog cuların çoğu bilmez...
Maalesef YGS ve LYS sınavlarıda aynen o hızla gelecek,başarılar küçük dostum inşallah gönlündeki yeri tutturursun. [emoji4]Ahh bee. Daha dün 5. Sınıftım. Nasıl teog geldi bee..![]()
WoW
Telgraf:
Sürüm 3.14'te yeni:
- Anında Görüntüleme. Telegram uygulamaları, Media.com ve diğer bazı sitelerdeki makaleleri anında açacaktır. Sayfaların yüklenmesini beklemek artık yok! Nasıl çalıştığını görmek için bu mesajın altındaki "Anında Görüntüle" düğmesine hafifçe dokunun.
- Ortak gruplar. Kişilerinizin profillerinde, o kişi ile paylaştığınız tüm grupların bir listesini gösteren yeni bir seçenek.
- Tarihe atlayın. Aramayı kullanırken, belirli bir günde gönderilen iletilere atlamak için artık takvim simgesine dokunabilirsiniz.
- Yeni çıkartmalar için 'View Pack' seçeneği. Yakınlarda kullandığınız diğer paketleri kaydırmadan favori paketinizden daha fazla çıkartma göndermenin hızlı bir yoludur.
Gelişmiş arayüzler ve gelişmiş hız:
- Bir şifre belirlenmişse, sohbetler görev değiştiriciden gizlenir.
- Gruplar, gizlilik ayarları ve bildirim ayarları oluşturmak için yeni kullanıcı arayüzü.
- Fotoğraf ve video çekerken gelişmiş kamera hızı.
- Geliştirilmiş video sıkıştırma.
- İletileri düzenlemek ve fotoğraflara altyazı eklemek için geliştirilmiş kullanıcı arayüzü.
- Fotoğrafları görüntülemek için gelişmiş UI.
- Ayrıca bir yayın aracı olan telegra.ph'yi tanıtıyoruz. Artık telegra.ph'yi makaleleri yayınlamak için kullanabilirsiniz - temiz, basit ve etkili.
Bu güncelleme hakkında daha fazlası:
Telegram Blog
Aşağıdaki makale, Google Çeviri tarafından çevirilmiştir:
Şaşırdınız değil mi? Hem de çok!
Deme öyle. Kızlarımız hasta ona. O 35 TL mi ne onlar için hiçbir şey.Kerem Bursin kim ki balmumu heykeli yapılıyor? Hangi ülkede dışarıdan gelipte bu kadar değer veren yer var merak ediyorum. Herseyimizde entresanlık mevcut. Birşey de mantıklı olsun.