Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Öğretmenler de ayrı bir rezillik. Bugün yine bir haber okudum mesajları atmayacağım internette var. Okurken resmen utandım böyle öğretmenlerimiz var ülkemde. İbreti alem olsun diye asacaksın bunları ama bu düşünceye sahip çıkanlar oldukça zor be. Kadın istediği gibi giyinir dolaşır sen tahrik oldun diye onu taciz etme hakkın yok. Üstelik mahkemede böyle savunuyorlar kendilerini, bizim hakimlerimiz de salıyor bunları. Ahlak terbiye sıfır.
Aynen . Kadın etek de giyer pantolon da . Saçı açık da gezer kapalı da . Sana ne kardeşim ? Sen etek giydi açık gezdi diye ona vurmak,onu taciz etmek zorunda mısın? Neymiş tahrik olmuş . Bu ülkem bunları da gördü ya ...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Fazlasıyla monoton bir hayatım olduğu için şikayetçiydim. Bilgisayarım bunu duymuş olacak ki 2 hafta önce pert oldu. Benim de okul sonrası 1-2 saatlik tek eğlencem bilgisayardi ama şu an o da yok. Bu saati uyuyarak geçirmekten de sıkıldım. Yazılı haftası olması ve ygs'nin yaklaşması da sinir stres yapıyor. Şimdi de oturdum ve hayatımın en güzel günleri olan cuma günü akşamını nasıl güzel geçiririm diye bakıyorum.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Fazlasıyla monoton bir hayatım olduğu için şikayetçiydim. Bilgisayarım bunu duymuş olacak ki 2 hafta önce pert oldu. Benim de okul sonrası 1-2 saatlik tek eğlencem bilgisayardi ama şu an o da yok. Bu saati uyuyarak geçirmekten de sıkıldım. Yazılı haftası olması ve ygs'nin yaklaşması da sinir stres yapıyor. Şimdi de oturdum ve hayatımın en güzel günleri olan cuma günü akşamını nasıl güzel geçiririm diye bakıyorum.
Geçmiş olsun hocam . Okuldan sonra bilgisayar ilaç gibi geliyor . Başka bir şeyin yerini tutacağını da sanmıyorum . Bence en kısa surede pc yapılmalı

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Öğretmenler de ayrı bir rezillik. Bugün yine bir haber okudum mesajları atmayacağım internette var. Okurken resmen utandım böyle öğretmenlerimiz var ülkemde. İbreti alem olsun diye asacaksın bunları ama bu düşünceye sahip çıkanlar oldukça zor be. Kadın istediği gibi giyinir dolaşır sen tahrik oldun diye onu taciz etme hakkın yok. Üstelik mahkemede böyle savunuyorlar kendilerini, bizim hakimlerimiz de salıyor bunları. Ahlak terbiye sıfır.
Ben bu adamı savunacak kadar asla aşağılık bir mahlukat olamam kimsenin ne giydiği de beni ilgilendirmez ama benim merak ettiğim bişey var bir kız anadan doğma çıplak dışarı çıkarsa peki yine de normal karşılar mısınız?
Bu soruyu sormamdaki amaçta şudur tamam istediği gibi giyinsin de bir sınır da yok mudur mesela bazıları öyle ince o kadar sınırı zorluyor ki hani belki çıplak olsa o kadar dikkat çekmez.
Burda tabi kişinin ne derece geniş olduğu önemli bence bir sınır da olmalı.Ha yok çıplak çıksa dahi bizene diyosanız ona bişey diyemem.
Her ne olursa olsun benim zerre umrumda olmaz ben kendimi kontrol edebilen bir bireyim ama onlara ve onların peşinden giden insanlara acıyorum.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Ben bu adamı savunacak kadar asla aşağılık bir mahlukat olamam kimsenin ne giydiği de beni ilgilendirmez ama benim merak ettiğim bişey var bir kız anadan doğma çıplak dışarı çıkarsa peki yine de normal karşılar mısınız?
Bu soruyu sormamdaki amaçta şudur tamam istediği gibi giyinsin de bir sınır da yok mudur mesela bazıları öyle ince o kadar sınırı zorluyor ki hani belki çıplak olsa o kadar dikkat çekmez.
Burda tabi kişinin ne derece geniş olduğu önemli bence bir sınır da olmalı.Ha yok çıplak çıksa dahi bizene diyosanız ona bişey diyemem.
Her ne olursa olsun benim zerre umrumda olmaz ben kendimi kontrol edebilen bir bireyim ama onlara ve onların peşinden giden insanlara acıyorum.
Şahsen garip karşılarım,kınarım . Ama taciz edecek kadar haysiyetsiz,şeref yoksunu olmadık Allah'a şükür.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Elbet belli sınırları olmalı ama bu aşırıya kaçmamalı.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Aynı monotonluk bende de var. Telefonla müziğe abanıyorum yok işe yaramıyor. Arkadaşlarım yan ilçede ben de orda okuyorum onlarla gezip tozma ihtimalim yok. Zaten yaşadığım ilçe baştan aşağı monoton. Sabrediyorum tutturursam İzmire kaçacağım.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Geçen hafta yeni telefonunun gelmesiyle bir haftadır yüzüne bakmadığım tablete bakayım dedim. Kasasınbuz kesilmiş %1 şarjda buldum. Çok ilginç.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aynı monotonluk bende de var. Telefonla müziğe abanıyorum yok işe yaramıyor. Arkadaşlarım yan ilçede ben de orda okuyorum onlarla gezip tozma ihtimalim yok. Zaten yaşadığım ilçe baştan aşağı monoton. Sabrediyorum tutturursam İzmire kaçacağım.
Bizde de durum aynı iyice bunaldım bende günler aynı geçiyor kaç yıldır şehir dışına falan da gitmedik üstüne insanlar da canımı sıkmaya başlayınca bende askerlik tecilimi bozdum ne olacaksa olsun da hayat geçiyor gençlik bitiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şu olayları aslından saptırmadan anlatsanız bir gün, dişimi kıracağım..

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
9328fb75cd944d17dc800337f32fcfbe.jpg

Bulunduğum bölgede LTE olmasa da LTE olan yerlerde Türk Telekom LTE gayet güzel sonuçlar veriyor. [emoji1]

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Teog a hazırım. An itibariyle çalışmayı bıraktım kendimi sdn ve müziğe vermiş bulunmaktayım:D

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Aramıza Hoşgeldiniz. İnşallah iyi forum deneyimi yaşarsınız :) İyi forumlar ... :)
İyi forum deneyimi mi ?:D:D:D umut erdem o yahu herkese ana avrat bacı söven aile terbiyesi alamamış bir insan o. Şimdi de fake hesap açtığı için banlandı. Adam olsa dh den ceza alıp sdn de canım cicim yaparak korkusu ile fake hesabıyla takılmaya çalışan insan olmazdı bari yaşı küçük saygılı biri olsa o da yok :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
komik site...

adamın biri burada bi resim ile bişey sormuştu. kısıtlı erişim mi engelleme mi neydi. adamın mesajını silmişler. cidden ilginç.. hani neyle ilgili bile olmayan bir problemi adam burada sormuş. silmişler.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yanlis düsünüyorsun ahbari.

Forumda mobil operatörler bölümü mevcut. Kendisi vodafone kullandigi icin ilgili bölümde konu acmasini rica ettik.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arabalar 3'ün fragmanı gelmiş. Duygulandım. Sinemasına gidicem[emoji14]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...