Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Teog ya da Sbs, tamamen basit sorular var ikisinde de. Teog sistemi bize vuraydı ah ben şimdi fen lisesindeydim. Ama lisede bir yazılı yaparlar duvara toslarsınız. Aldığınız 490 puan boşa gider

Sen zaten Fen lisesinde değil miydin????

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Matt Smith Marvel'da rol almak isterdim tarzı konuşmuş. Seni de bekleriz[emoji23] harbi Matt Smith'i gerçekten Doctor Who hissini veren bir rolde görmek isterim. En uzun süredir izlediğim dizi Doctor who yaklaşık 6 yıldır izliyorum. En sevdiğim doctor Matt Smith oldu. Peter Capaldi de güzel yapıyor da yaşlı işte. Bir de ona denk gelen bölümler bana pek hareketli gelmedi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Devlet paşalıyız:p

[emoji3] kendin geliştirdiysen daha iyi bir şey. Ben de öyle yaptım. Dizilerin çok faydası olmuştu. Özel okulun iyi yani daha düzenli olması daha iyi grammer vermesi. İyi özel okullarda çok gereksiz bilgiler verilmiyor. Bak liseye geldik hala zamanları görüp etkinlik kitabı işliyoruz ve haftada 6 saat ingilizce var. Ayrıca hocanın da etkisiyle sevmediğim dersler arasına girdi ingilizce.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
[emoji3] kendin geliştirdiysen daha iyi bir şey. Ben de öyle yaptım. Dizilerin çok faydası olmuştu. Özel okulun iyi yani daha düzenli olması daha iyi grammer vermesi. İyi özel okullarda çok gereksiz bilgiler verilmiyor. Bak liseye geldik hala zamanları görüp etkinlik kitabı işliyoruz ve haftada 6 saat ingilizce var. Ayrıca hocanın da etkisiyle sevmediğim dersler arasına girdi ingilizce.
Hahaah benim de en sevdiğim derstir kendisi. Diziler evet bayağı geliştiriyor.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hahaah benim de en sevdiğim derstir kendisi. Diziler evet bayağı geliştiriyor.

Ben mesela speakingde de fena değilim. Kısa sürede ne konuşacağını aklına kurman gerekiyor. Burada dizilerin faydası iyi oluyor. Ama hoca bana derse katılmıyorsun dedi. 8 kez üst üste katılmak istedim minik bir şey olsa bile. Hoca beni kaldırmadı. Ben de katılmıyorum onun dersine.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben mesela speakingde de fena değilim. Kısa sürede ne konuşacağını aklına kurman gerekiyor. Burada dizilerin faydası iyi oluyor. Ama hoca bana derse katılmıyorsun dedi. 8 kez üst üste katılmak istedim minik bir şey olsa bile. Hoca beni kaldırmadı. Ben de katılmıyorum onun dersine.
:) beni bildiğim için kaldırmıyormuş hocalar. Özel sordum öyle dedi. Belki senin de öyledir. Ha birde bugün toplantı var:confused: ivyah iyvah:confused:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Dün spor salonuna giderken yolun sonlarına doğru bir herifle kız arkadaşı bindi bizim minibüse tamda önümde oturdular.
Sonra bir anda kızı dudağından öptü herif sonrada ağızlarını sildiler.
Sinirlendim indim 700 800m yürüdüm kalan yolu.
Resmen ahlak kalmamış bide kolu geçiriyor böyle kurbanlık koyun sanki kız kaçacak.
Ulan ne zaman biraz moralim yerine gelse hemen böyle şeyler oluyor :rage:

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Dün spor salonuna giderken yolun sonlarına doğru bir herifle kız arkadaşı bindi bizim minibüse tamda önümde oturdular.
Resmen ahlak kalmamış bide kolu geçiriyor böyle kurbanlık koyun sanki kız kaçacak.
Var öyleleri ya. Birde izmire gel millet neler yapıyor:mad:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Araya spor çoraplarını uzatsaydın.. :P

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Araya spor çoraplarını uzatsaydın.. :p
Yapacak çok şey olurdu da benim de kötü yanım bu işte insanlıktan çıkamıyorum kolay kolay aynı olay bir kafede maç izlerken gelmişti başıma bir daha maçı sadece erkek olan yerde izlemeye gitmiştim.İnsanlardaki rahatlık seviyesi şaşırtıcı ben yanıma kız otursa dikkat ediyorum yazık nereye gidiyor toplum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yapacak çok şey olurdu da benim de kötü yanım bu işte insanlıktan çıkamıyorum kolay kolay aynı olay bir kafede maç izlerken gelmişti başıma bir daha maçı sadece erkek olan yerde izlemeye gitmiştim.İnsanlardaki rahatlık seviyesi şaşırtıcı ben yanıma kız otursa dikkat ediyorum yazık nereye gidiyor toplum.
Aynen öyle.. Düşündükçe beynim yanıyor..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ulan böyle bir rezillik yok yaa.. :D

Screenshot_2016-10-16-17-52-12.png

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Ortaokulda gördüğüm bazı olaylardan sonra bunlar normal gelmeye başladı. Ahlak utanma kalmamış.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bu aralar gizem ustune gizem görüyoruz arkadaş.

Burak oyunda kanalına +599 uzantılı video felan yükler saçma sapan sayılar ve koordinatlar içerir bu video.

4chan da birkaç akıllı "dak" dedikleri saçma bi teori sallayıp savaş çıkacak der. Tarihe de bugün (16.10.16) derler. Millette gider bununla ilgili siteler videolar hazırlar. Yok hitler ayaklanacak felan fistan.

Rockstar gider kırmızı bi resim paylaşır. Millet teoriler üretir hemen.

Bakalım daha ne tur gizemli aksiyonlu şeyler görücez.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
S7'yi değişime verdik 10 gün oldu hala ses yok Samsung'u arıyorum değişim onaylanmış ama ne arayan var ne soran böyle servis mi olur.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61

Sen daha BİM'e gitmemişsin o zaman [emoji1]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba arkadaşlar. Gezilerimiz tam gaz devam ediyor. Benim çok sevdiğim yakın arkadaşım Mor vizörlü adam kendisi youtuber vloggerdır.

Kendisine sosyal medya hesapları whatsap grupları organizasyonlar grup sürüşü hakkında grubu toplama vs baya bir işim var yardımcı olmaya çalışıyorum.

Türkiyede ilk motovlogger gezi grubu açtı ve ilk buluşmamızda 30 motor falandık :)

Beşiktaş yunus polis timinin başıydı galiba Çakar abi biz öyle diyoruz çevirmeye girince çok yardımı dokunuyor :D

14716086_10211236507337314_7653030244620625497_n.jpg

14729141_10211236522057682_5472338713637959370_n.jpg

Kemerburgazda kebap yemeye gittik çok güzel bir geziydi çok eskiğimiz yanlışımız vardı ama bunlar zamanla oturacak 3 ayrı gruba ayırıcaz herkes hızlı olamıyor yada yavaş olamıyor vs.

Son düzenleyen moderatör:

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
konu çok güzel içimden geçenleri söylesem kendi kendimi banlamam gerekecek farkındayım. Bu sebeple susuyorum.

yapacağım şey binanın garajına eski monitörümü indirmek yanına birkaç tabak vazo ıvır zıvır koyup arabamda ki sopa ile onları paramparça etmek belki bir şekilde sakinleşirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...