Teog ya da Sbs, tamamen basit sorular var ikisinde de. Teog sistemi bize vuraydı ah ben şimdi fen lisesindeydim. Ama lisede bir yazılı yaparlar duvara toslarsınız. Aldığınız 490 puan boşa gider
Sen zaten Fen lisesinde değil miydin????
Teog ya da Sbs, tamamen basit sorular var ikisinde de. Teog sistemi bize vuraydı ah ben şimdi fen lisesindeydim. Ama lisede bir yazılı yaparlar duvara toslarsınız. Aldığınız 490 puan boşa gider
İng harika. Şimdi 2 ingiliz yollayın 2 dkkada muhabbete dalarım![]()
Devlet paşalıyızÖzel okuldaysan sıkıntı olmaz ingilizce.
İlçenin fen lisesindeyim. Merkez öğretmen lisesini kazanmıştım yedekten yer açılınca yakındaki ilçenin fen lisesine kayıt oldum.Sen zaten Fen lisesinde değil miydin????
Devlet paşalıyız![]()
Hahaah benim de en sevdiğim derstir kendisi. Diziler evet bayağı geliştiriyor.[emoji3] kendin geliştirdiysen daha iyi bir şey. Ben de öyle yaptım. Dizilerin çok faydası olmuştu. Özel okulun iyi yani daha düzenli olması daha iyi grammer vermesi. İyi özel okullarda çok gereksiz bilgiler verilmiyor. Bak liseye geldik hala zamanları görüp etkinlik kitabı işliyoruz ve haftada 6 saat ingilizce var. Ayrıca hocanın da etkisiyle sevmediğim dersler arasına girdi ingilizce.
Hahaah benim de en sevdiğim derstir kendisi. Diziler evet bayağı geliştiriyor.
Ben mesela speakingde de fena değilim. Kısa sürede ne konuşacağını aklına kurman gerekiyor. Burada dizilerin faydası iyi oluyor. Ama hoca bana derse katılmıyorsun dedi. 8 kez üst üste katılmak istedim minik bir şey olsa bile. Hoca beni kaldırmadı. Ben de katılmıyorum onun dersine.
beni bildiğim için kaldırmıyormuş hocalar. Özel sordum öyle dedi. Belki senin de öyledir. Ha birde bugün toplantı var
ivyah iyvah
![]()
Öyledir. Sen parmak kaldır onlar görür zatenOlabilir. Dil sınavında bizim sınıftan en yüksek alan bendim. Okul açılmadan önce yapılmıştı.
Öyledir. Sen parmak kaldır onlar görür zaten![]()
Var öyleleri ya. Birde izmire gel millet neler yapıyorDün spor salonuna giderken yolun sonlarına doğru bir herifle kız arkadaşı bindi bizim minibüse tamda önümde oturdular.
Sonra bir anda kızı dudağından öptü herif sonrada ağızlarını sildiler.
Sinirlendim indim 700 800m yürüdüm kalan yolu.
Resmen ahlak kalmamış bide kolu geçiriyor böyle kurbanlık koyun sanki kız kaçacak.
Ulan ne zaman biraz moralim yerine gelse hemen böyle şeyler oluyor![]()
Araya spor çoraplarını uzatsaydın..Dün spor salonuna giderken yolun sonlarına doğru bir herifle kız arkadaşı bindi bizim minibüse tamda önümde oturdular.
Resmen ahlak kalmamış bide kolu geçiriyor böyle kurbanlık koyun sanki kız kaçacak.
Yapacak çok şey olurdu da benim de kötü yanım bu işte insanlıktan çıkamıyorum kolay kolay aynı olay bir kafede maç izlerken gelmişti başıma bir daha maçı sadece erkek olan yerde izlemeye gitmiştim.İnsanlardaki rahatlık seviyesi şaşırtıcı ben yanıma kız otursa dikkat ediyorum yazık nereye gidiyor toplum.Araya spor çoraplarını uzatsaydın..![]()
Aynen öyle.. Düşündükçe beynim yanıyor..Yapacak çok şey olurdu da benim de kötü yanım bu işte insanlıktan çıkamıyorum kolay kolay aynı olay bir kafede maç izlerken gelmişti başıma bir daha maçı sadece erkek olan yerde izlemeye gitmiştim.İnsanlardaki rahatlık seviyesi şaşırtıcı ben yanıma kız otursa dikkat ediyorum yazık nereye gidiyor toplum.
Benide hocam bildiğim için kaldırmazdıbeni bildiğim için kaldırmıyormuş hocalar. Özel sordum öyle dedi. Belki senin de öyledir. Ha birde bugün toplantı var
ivyah iyvah
![]()
Tövbe estağfurullah töbe töbe
Ortaokulda gördüğüm bazı olaylardan sonra bunlar normal gelmeye başladı. Ahlak utanma kalmamış.Dün spor salonuna giderken yolun sonlarına doğru bir herifle kız arkadaşı bindi bizim minibüse tamda önümde oturdular.
Gördüğünüz gibi illuminati her yerde.Tövbe estağfurullah töbe töbeo ne sjsjsjsjsj
![]()
Ben bunun arkasındakinin illuminati olduğunu sanmıyorum ehehehehehGördüğünüz gibi illuminati her yerde.![]()
Ben her gün neler görmüyorum ki artık ne ar ne utanma var ilkokullarda bile olmayan şey yok.Ortaokulda gördüğüm bazı olaylardan sonra bunlar normal gelmeye başladı. Ahlak utanma kalmamış.
Dün spor salonuna giderken yolun sonlarına doğru bir herifle kız arkadaşı bindi bizim minibüse tamda önümde oturdular.