- Reaksiyon puanı
- 1,876
Hahaha nereden buldun o kadar kişiyi
Sınıfca yapıyoruz hepsi de istiyor mübareklerin. 10 gün kaldı bitirmem lazım ama hiç fikrim yok.
Hahaha nereden buldun o kadar kişiyi
Çok enterasan hakikaten ne diyim kolay gelsin o zamanSınıfca yapıyoruz hepsi de istiyor mübareklerin. 10 gün kaldı bitirmem lazım ama hiç fikrim yok.
İşte Apple (temsilî)
Benim hedef 490 inşallah bu sene.Bende 487 almıştım 3 yıl önce 9 da çalışmadım mesela şuan denemelerde okulda 60 civarı oluyorum(150) ki bu eksiklerimi kapatmış halim inş bu yıl sınuna ilk 10 u hedefliyorum. Yani çalışmalısın
Bence htcye de güzel gider ama seninki de resmen nokta atışı olmuşİşte Apple (temsilî)
Apple zaten her zaman kazık bir firma 1000₺ 6s in maaliyeti onlara 3000₺ ye kadar satılan fiyatlar. Ama stabil çalışması iyi bi tek o da cihaz eskiyince güncelleme yspmazsanİşte Apple (temsilî)
İnşallah gönlünden geçen olurBenim hedef 490 inşallah bu sene.
Hocam bunun capsini yapayım mı ben izin var mıdır
İstediğini yap izin Alman bile hataHocam bunun capsini yapayım mı ben izin var mıdır![]()
Aminnn.[emoji120]İnşallah gönlünden geçen olur![]()
Fen lisesi miAminnn.![]()
inci sözlükten miCapsi yaptım ha incicaps tazelerden bakabilirsiniz![]()
İncicaps.com sözlük ayrı sanırımFen lisesi mi
inci sözlükten mi
Neyse burda da paylaştım günün capsi konusunda bence güzel olduUygulama sanmıştım![]()
Benim hedef 490 inşallah bu sene.
Öyle mi? Aa bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.Umarım istediğin puanı alırsın. Ama yüksek alınca da puanının ucu ucuna yakın olduğu liseye gitme. Çünkü sonuncu sınıfa falan alıyorlar. Ben de 482 aldım. Geneli 470-475 olan bir liseye gidiyorum. Öyle bir seviye farkı yok zaten. Benim bulunduğum en üst sınıf ve öğrenciler 480-490 aralığındadalar.
Öyle mi? Aa bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.
O mu sana çarptı, sen mi ona?iPad Pro aldık elektrik çarpmasında bir numara alet demin kolum değdi çarptı yine
Evde topraklama var 3 kere oldu bu biriken elektriğim de olabilir.O mu sana çarptı, sen mi ona?
Evin kendisi topraklama zaten, önemli olan sendeki elektrik..Evde topraklama var 3 kere oldu bu biriken elektriğim de olabilir.
İngilizceniz nasıl hocam inş yaparsınızBenim hedef 490 inşallah bu sene.
Bence yanlış düşünüyorsun. Bir arkadaş 478 civarı almıştı . Fen lisesini 1 puanla falan kaçırdı . Fen lisesine gidip son sınıfa alsalar ne olacak ki ? Önemli olan sınıfın son olması değil okulun eğitimidir . Şimdi ise benle aynı okulda . Ben 472,o 478 aldı . Adam fen lisesini istiyordu gidemedi . Şimdi 1 puanla fen lisesini kaçırsan Son sınıfa alacaklar zaten iyi ki gitmemişim mi dersin ?Umarım istediğin puanı alırsın. Ama yüksek alınca da puanının ucu ucuna yakın olduğu liseye gitme. Çünkü sonuncu sınıfa falan alıyorlar. Ben de 482 aldım. Geneli 470-475 olan bir liseye gidiyorum. Öyle bir seviye farkı yok zaten. Benim bulunduğum en üst sınıf ve öğrenciler 480-490 aralığındadalar.
Bence yanlış düşünüyorsun. Bir arkadaş 478 civarı almıştı . Fen lisesini 1 puanla falan kaçırdı . Fen lisesine gidip son sınıfa alsalar ne olacak ki ? Önemli olan sınıfın son olması değil okulun eğitimidir . Şimdi ise benle aynı okulda . Ben 472,o 478 aldı . Adam fen lisesini istiyordu gidemedi . Şimdi 1 puanla fen lisesini kaçırsan Son sınıfa alacaklar zaten iyi ki gitmemişim mi dersin ?
İng harika. Şimdi 2 ingiliz yollayın 2 dkkada muhabbete dalarımİngilizceniz nasıl hocam inş yaparsınız