byblt
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 43
En büyük beşiktaş
Bir de bayrağı ortak etmiş yaptığı şeye. Ulan o bayrak yaşadığın ülkeden değerli. Almış eline. Sanarsın amerika bayrağı. Bayrağı don yapıp giyenlerden ne beklersin ki zaten.Dalga geçiyor şıllık..
Prim verenler utansın..Bir de bayrağı ortak etmiş yaptığı şeye. Ulan o bayrak yaşadığın ülkeden değerli. Almış eline. Sanarsın amerika bayrağı. Bayrağı don yapıp giyenlerden ne beklersin ki zaten.
Bizim sınıfta adı sadece gök olan bir çocuk vardı. Ulan yha aklıma geldi şimdi![]()
Daha önceki mesajları okudum da çok geçmiş olsun sıkma canını. Arkadaş dediğin nedir ki annenin Babanın yerini tutmaz sadece kafa dengi kafa dağıtacağın bi insan olabilir en fazla. Ben hiç arkadaşlıklara inanmıyorum. Çok uzun süreli arkadaşlıklar hariç. Tabii bu konularda duygusalım biraz çenem tuttu yine Hakkı'nda hayırlısı her şey gönlünce olsunBana gök diyolar zaten[emoji23]
Aynen hele ki matematik bitiriyor beni.Oh! Çok şükür bir haftayı daha bitirdik.
+Lise gerçekten insanı biçiyormuş.
Oh! Çok şükür bir haftayı daha bitirdik.
+Lise gerçekten insanı biçiyormuş.
Aynı durum bende de var. Ders 20 dk yı geçtiğinde sıkılıyorum. Son 10 dk kala da dersten çıkmak istiyorum. Çok geçmiş olsun.Dikkat eksikliği denen mereti yıllar önce farkedip bişey olmaz kafasıyla 4 sene lise okumaya çalışmak, onca dersi konuyu hiç bir şekilde öğrenememek, derslerin hiçbirinde kafayı verememek ve gram bilgi alamamak, bunları hep temelden eksiğim var diye diye geciştirmek, son sene aklın başına gelmesi ve bununla ilgili tedavi görmek için çabalamak, bişeylerin artık çok geç olması..
Aynı durum bende de var. Ders 20 dk yı geçtiğinde sıkılıyorum. Son 10 dk kala da dersten çıkmak istiyorum. Çok geçmiş olsun.
King[emoji1] süpersinSONG JOONG KI / 송중기ve note 7 'ye şiir
Note 7 patlar durmadn
송중기 duramaz ağlamadan
Bu sefer olmadı samsungan
İphone coşturdu çaktırmadan
Tüm sorun samsungdan
Samsung der bataryadan
Bataryacı kaçmalı patlamadan
Apple coşturur çaktırmadan
Note 7'm patlar damdan
Ben üzülürüm alttan alttan
Bu seferde olmadı samsungdan
apple coşturur çaktırmadan
@SONG JOONG KI / 송중기
Evde öyleyim bende okulda dediğim gibi. Hiç üzülme abi. Bence kendinle gurur duymalısın. Belki üzülüyorsun ama çok fazla zeki olmaktan bunlar. Detaylı yazmak istersen buraya yazmak istemezsen özelden mesaj atabilirsin. Şimdi doktora gittiğinde sana ilaç verecekler 24 mg 48 mg dozlar gibi. Onları içince %30 daha iyi oluyorum ben.Keşke benim ki sıkılmak olsa. Bu bambaşka bişey. Hoca konuşmaya başlasın 20 sn içinde kafam dağılıyor konudan konuya atlıyorum. 5 dk sonra kendime geldiğimde konu çoktan anlatılmış. Bu başka şeyler içinde geçerli. Odaklanmak felan hayal benim için. Dikkat diye bişey yok.
Ders çalışmak için oturuyorum. Daha 5 dk olmadan ona buna sarıyorum. En ufak şey dikkatimi çekiyor. Ama sıkılmak değil, tamamen dikkatim uçup gidiyor.
Evet işine gelmeyeni atıyorlar. Darbe bahanesi ile her istediklerini yapıyorlar maalesef.Okulda bizim hocalardan birini daha açığa almışlar. Adam tertemiz insandı muhalefet olanı içeri atıyorlar artık.
Lise birde hayvan gibi ders çalışılmaz ama konu eksiğiylede lise 2 ye geçilmez lise zordurLise 1'de rahatlayacağımızı soylemişlerdi . Ben hayvan gibi ders çalışıyorum. Gözüm seğiriyor şu an .
Ben çalışıyorum. 472 puan almıştım teogdan . Ve bu başarımı devam ettirmek istiyorum . Ama işte çok yoruluyoruz ...Lise birde hayvan gibi ders çalışılmaz ama konu eksiğiylede lise 2 ye geçilmez lise zordur
Bende 487 almıştım 3 yıl önce 9 da çalışmadım mesela şuan denemelerde okulda 60 civarı oluyorum(150) ki bu eksiklerimi kapatmış halim inş bu yıl sınuna ilk 10 u hedefliyorum. Yani çalışmalısınBen çalışıyorum. 472 puan almıştım teogdan . Ve bu başarımı devam ettirmek istiyorum . Ama işte çok yoruluyoruz ...
07:40 yine iyi biz pazartesi günü 4 mat 2 fiz 2 bedenin üzerine denemeye girecez yazık bizeSabah 07:40'a sınav vermişler. Aferin.![]()
Aynı gün 2 yazılı bir de tüm derslerden deneme sınavı olduğumuz gün olmuştu. Okuldan çıkışta beynim yanıyordu.Sabah 07:40'a sınav vermişler. Aferin.![]()
Tabi acelen yoksa ve piyasaya hakimsen eğer deyilsen satamazsın zaten bu fiyataBen olsam 2800 den aşağıya satmazdım ama normal değer
2800 fazla değil mi ? N11 den baktığımda 6s plus 64 en düşük 3.200 e satılıyor. 2.500 nasıl sence ?Tabi acelen yoksa ve piyasaya hakimsen eğer deyilsen satamazsın zaten bu fiyata
Normali 2500 zaten ama yinede 2600 de sen pazarlık payı ile düşer o2800 fazla değil mi ? N11 den baktığımda 6s plus 64 en düşük 3.200 e satılıyor. 2.500 nasıl sence ?