Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Windows 10'daki butonlar arası bosluğa bizim cumhurbaskınımız duble yol yapar ya da en azından AVM falan yapar, bu ne bosluk yahu ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Beyler yardım edin. Yarına sunum yapmam gerekebilir. Hoca geçen hafta sorduğumda 2 hafta sonra dedi de güvenemiyorum. Bilgisayarların ikisi de linux. Telefona da powerpoint yüklemeye çalışırken de hata veriyor. Keynote u buldum. Onu deniyeceğim. Hay ben unable to dowloand hatası verdi keynote da.
Prezi kullan. Online olarak da kaydedip istediğin gibi sunarsın

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
d90940cbe1f42c593d3b58fef61369ec.png

35f416dac3899a2efad2aa3466eb79d9.png

Ulan anlaştınız mı naptınız mübarekler?

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
eskiden facebook da bir bug vardı hâlâ var mı bilmiyorum. yorum yaz bölümüne ''Yorum yaz...'' yazdığınız zaman (tırnaklar olmadan) yorum yapamıyordunuz.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Play Store'u ingiliççe olan var mı?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Lisede önceden ortaokulda arkadaş olduğunuz kişilerle ne yapıp edip aynı sınıfta olmayın. Şuan 4 yıldır tanıdığım birisi beni rezil etmeye çalıştı.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Lisede önceden ortaokulda arkadaş olduğunuz kişilerle ne yapıp edip aynı sınıfta olmayın. Şuan 4 yıldır tanıdığım birisi beni rezil etmeye çalıştı.
4 yıl bir insanı tanımak için yetmeyebiliyor. Ters köşe yapabiliyorlar. Ben de yaşadım.
Ama 12 yıl beraber okuduğum arkadaşım vardı. Onun yeri bende herp farklı olmuştur. :D

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
4 yıl bir insanı tanımak için yetmeyebiliyor. Ters köşe yapabiliyorlar. Ben de yaşadım.
Ama 12 yıl beraber okuduğum arkadaşım vardı. Onun yeri bende herp farklı olmuştur. :D

Bir problemimiz yoktu zaten. Benim de 10 yıllık arkadaşım var. Onunla iyiyiz. Ama ondan öyle bir hareket beklemezdim hiç. Onunla dalga geçtiğimi sanıp sadece adını soyadını söylemiştim grupta. Soyadını sevmiyor galiba çözemedim ben de. Sonra benim isimle dalga geçiyor(adım Gökberk nasıl geçtiğini anlarsınız zaten). Eski okul mevzularını falan karıştırıyor.(Benle uğraşan bir grup vardı) Olayı burada daha detaylı anlatmak hem gereksiz olur hem yanlış anlaşılır zaten. Çocuğa cevabını verdim 1-2 kişi de destekledi zaten beni. Çocuk iyi geceler diyip gitti. Sabah konuşmayı düşünüyordum da uzatmanın anlamı yok.

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
10 yıl bile olsa insanları tanıyamıyoruz bazen.. Yeri başka oluyor onun ama gerçek yüzünü görünce ona karşı olan hislerin kesinlikle eskisi gibi olmuyor ve sonunda eskiden beraber okuduğun bir insan bir arkadaş olarak kalıyor..

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Dolar dün 3.10'u geçti şu an 3.08'de. Ne olacak bu durum?

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Bir problemimiz yoktu zaten. Benim de 10 yıllık arkadaşım var. Onunla iyiyiz. Ama ondan öyle bir hareket beklemezdim hiç. Onunla dalga geçtiğimi sanıp sadece adını soyadını söylemiştim grupta. Soyadını sevmiyor galiba çözemedim ben de. Sonra benim isimle dalga geçiyor(adım Gökberk nasıl geçtiğini anlarsınız zaten). Eski okul mevzularını falan karıştırıyor.(Benle uğraşan bir grup vardı) Olayı burada daha detaylı anlatmak hem gereksiz olur hem yanlış anlaşılır zaten. Çocuğa cevabını verdim 1-2 kişi de destekledi zaten beni. Çocuk iyi geceler diyip gitti. Sabah konuşmayı düşünüyordum da uzatmanın anlamı yok.
Bizim sınıfta adı sadece gök olan bir çocuk vardı. Ulan yha aklıma geldi şimdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...