Matthew Bellamy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263
Bu akşamda romla uğraşıyoruz Herkese iyi geceler
Kolay gelsin başkanBu akşamda romla uğraşıyoruz Herkese iyi geceler
sağolasınKolay gelsin başkan![]()
Evet, abartmışlar. Telefonu da göklere çıkarmışlar. Bilgilerini, tecrübelerini konuşturamamışlar.. Fanboy havası var..Çok mu ütopik hocam?
Prezi kullan. Online olarak da kaydedip istediğin gibi sunarsınBeyler yardım edin. Yarına sunum yapmam gerekebilir. Hoca geçen hafta sorduğumda 2 hafta sonra dedi de güvenemiyorum. Bilgisayarların ikisi de linux. Telefona da powerpoint yüklemeye çalışırken de hata veriyor. Keynote u buldum. Onu deniyeceğim. Hay ben unable to dowloand hatası verdi keynote da.
Aleykümhelo
Olmadı bir sigara yakar mutluluklar dilerizşaka maka derken yozgatlı dayı amanda'yı götürecek! son zamanlarda bayrak asmaktan elimiz nasır tuttu ya la...
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=e911348752e64399c64e201ee42e586e&oe=58610012
ingiliççe bu bizim ingilizcenin yeni geliştirilmiş versiyonu değil miPlay Store'u ingiliççe olan var mı?
P9 Kulübünde son sürüm ve Türkçe versiyon paylaştım.Play Store'u ingiliççe olan var mı?
ben, ben, ben.Play Store'u ingiliççe olan var mı?
4 yıl bir insanı tanımak için yetmeyebiliyor. Ters köşe yapabiliyorlar. Ben de yaşadım.Lisede önceden ortaokulda arkadaş olduğunuz kişilerle ne yapıp edip aynı sınıfta olmayın. Şuan 4 yıldır tanıdığım birisi beni rezil etmeye çalıştı.
4 yıl bir insanı tanımak için yetmeyebiliyor. Ters köşe yapabiliyorlar. Ben de yaşadım.
Ama 12 yıl beraber okuduğum arkadaşım vardı. Onun yeri bende herp farklı olmuştur.![]()
10 yıl bile olsa insanları tanıyamıyoruz bazen.. Yeri başka oluyor onun ama gerçek yüzünü görünce ona karşı olan hislerin kesinlikle eskisi gibi olmuyor ve sonunda eskiden beraber okuduğun bir insan bir arkadaş olarak kalıyor..Lisede önceden ortaokulda arkadaş olduğunuz kişilerle ne yapıp edip aynı sınıfta olmayın. Şuan 4 yıldır tanıdığım birisi beni rezil etmeye çalıştı.
Hepsi oyunmuşBu Amanda da iyi prim yaptı.
Bizim sınıfta adı sadece gök olan bir çocuk vardı. Ulan yha aklıma geldi şimdiBir problemimiz yoktu zaten. Benim de 10 yıllık arkadaşım var. Onunla iyiyiz. Ama ondan öyle bir hareket beklemezdim hiç. Onunla dalga geçtiğimi sanıp sadece adını soyadını söylemiştim grupta. Soyadını sevmiyor galiba çözemedim ben de. Sonra benim isimle dalga geçiyor(adım Gökberk nasıl geçtiğini anlarsınız zaten). Eski okul mevzularını falan karıştırıyor.(Benle uğraşan bir grup vardı) Olayı burada daha detaylı anlatmak hem gereksiz olur hem yanlış anlaşılır zaten. Çocuğa cevabını verdim 1-2 kişi de destekledi zaten beni. Çocuk iyi geceler diyip gitti. Sabah konuşmayı düşünüyordum da uzatmanın anlamı yok.
Dalga geçiyor şıllık..Bu Amanda da iyi prim yaptı.