Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
IMG-20160930-WA0001.jpg

Adını duvarlara yazdım yarim :D @eSa

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ulan iki senelik Ttnet macerasında ilk defa internet kopması yaşadım. Müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı oluşturdular bekliyoruz mazlum mazlum. Üçümüzde de 1 Gb internet var :(

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Tübitak gözlem evi sorumlusuna e-posta attık 5 gün oldu cevap gelmedi bak şu kutuna artık abicim :rolleyes:

Rumplestiltskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kurtar olum note7de de kalem var defter var oraya yaz ne yazacaksan :D[/QUOTE]
gerek kalmadı gençler sağ olun genede almayı başardım sonunda vallaha tüm siyasetçileri yazıyorum şimdi

Rumplestiltskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler 3 ay önce ilk ps'ım olan ps4'ü aldım. ama adam akıllı bi The Last Of Us:Remastered Ve Uncharted 1,2,3,4 Oyunlarını Oynadım.
neden bu aleti aldım bilmiyorum ama benim oyun eğilimim 2005-2010 oyunları yani böyle sözde insanların ''uyduruk'' ''saçma'' ''mal'' dediği oyunları ben çok severim millet uncharted 4 oynayayım derken ben 2000 yılı spider man'i oynarım ps1 emulator'de. şimdi istediğim oyunların hepsi ps3'te var ama ps4 ü satıp ps3 e geçsem yanlış yapmış olurmuyum ? ps3'te yeni nesil olarak oynayacağım en yeni oyun gta 5 olur en fazla. onun dışında %99 2006-2010 oyunları oynamak istiyorum. ps4 konusunda herhangi bir maddi sıkıntı filanda yok yani çünkü bütün parayı oyuna dayıyorum ama olmuyor arkadaş yok yeni nesil bana uygun değil şimdi bu durumda ps4'ü satıp ps3'e geçmek bu durumda doğru olur mu ?

Rumplestiltskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
beyler 3 ay önce ilk ps'ım olan ps4'ü aldım. ama adam akıllı bi The Last Of Us:Remastered Ve Uncharted 1,2,3,4 Oyunlarını Oynadım.
neden bu aleti aldım bilmiyorum ama benim oyun eğilimim 2005-2010 oyunları yani böyle sözde insanların ''uyduruk'' ''saçma'' ''mal'' dediği oyunları ben çok severim millet uncharted 4 oynayayım derken ben 2000 yılı spider man'i oynarım ps1 emulator'de. şimdi istediğim oyunların hepsi ps3'te var ama ps4 ü satıp ps3 e geçsem yanlış yapmış olurmuyum ? ps3'te yeni nesil olarak oynayacağım en yeni oyun gta 5 olur en fazla. onun dışında %99 2006-2010 oyunları oynamak istiyorum. ps4 konusunda herhangi bir maddi sıkıntı filanda yok yani çünkü bütün parayı oyuna dayıyorum ama olmuyor arkadaş yok yeni nesil bana uygun değil şimdi bu durumda ps4'ü satıp ps3'e geçmek bu durumda doğru olur mu ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Annem tavuk yapacam dediğinde bu hafta ona büyük tepki gösterdik sonra gittim balık aldım gına geldi tavuktan çok seviyordum bende artık hiç canım çekmiyor tabi mangal hariç :sunglasses:

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Fen lisesi dedikleri kadar var. İnsandaki saygı seviye gerçekten şaşırtıyor. Absürt insanlar yok. Bu arada Kampüs'e 500 metre yakındaki lisedeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...