Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Klasik bir olaydır,buzulların çatlayıp dağılmasına benzer.Yapanlar genellikle sınıfdaki kanıcanlı olanın gaza gelip ters konuşmasıyla başlar.

Pasif ol,rahatuna bak. [emoji13]

Ben duruma göre kanlıcanlı olurum ama whatsapp grubunda milletin ergen tabiriyle egoları tavan yaptığı için çok konuşmuyorum.

The Zoe

Asistan
Reaksiyon puanı
59
Beyler, part olarak dosya indirmek ne kadar güvenli ?

Arada bozuk çıkıyormuş.

Araştırdığımda bazı dosyaların bozuk olduğunu okuyorum.

Sizce indirmelimiyim ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İşte bende de kasıyordu sonra bir arkadaş ekran kartı yolladı ama cidden pcyi açmak istemiyorum çünkü yel değirmeni gibi ses çıkarıyor.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Beyler, part olarak dosya indirmek ne kadar güvenli ?

Arada bozuk çıkıyormuş.

Araştırdığımda bazı dosyaların bozuk olduğunu okuyorum.

Sizce indirmelimiyim ?
Hepsini bir anda indirmeye vermediğin süreçte hata alacağını sanmıyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sony xperia e4g de müzik dinlemek htc one a9dan daha keyifli nedenini tahmin edebilen çıkacak mı bakalım :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Yazılımsal bass ve ses kalitesi daha mı iyi?
Aynen şöyle bir durum var sonynin müzik programı harika kendi ayarları ile basslar daha güzel tizler yerinde htcnin kendi müzik uygulaması olmadığı için verdiği ses düz gerçekten htcnin müziğe bu kadar önem vermesi ve böyle güzel bir müzikçalar programının olmaması komedi :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
2+1 optik çıkışlı speaker yok mu bilen yav

Optik çıkış derken?
03a2b140b85d4018df57deb90f6b3898.jpg
bizim şöyle bir 2.1 var bass'ı dehşet.

Rumplestiltskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler Death Note Defteri Almak İstiyorum. Defteri Bilenleriniz Bilir. Amacım Ülkeyi Kurtarmak :D.
Ama Sorun Şu Dedikleri Her Şeyi Yapıyorum Ve Okul Konusundada Hep Başarılıyım Sıkıntı Yok Ama Annem Almamı İstemiyor Defteri.
Sorun 50 Lira Olması Filanda Değil Bayramda Büyüklerimden Topladığım Paralarla Onu Almak İstiyorum Ama Annemin Bahanesi Şu:
''Defter'İn İsmi Ölüm Defteri Çok Negatif Bir Şey alma allah korusun sen şaka diye yazsan birin ya ölse ne olcak vebali senin olcak alma günah'' diyolar. allahım böyle bir bahane olabilirmi ? sanki gerçek defter anasını satıyım bir anime izleyip beğendim defteri almak istiyorum aldırmıyolar amk.
sizce annemi nasıl ikna edebilirim tavsiye verirmisiniz lütfen... (biraz saçma bi konu ama yardım lazım lütfen...) :(

Ekli dosyalar

• 215119208_tn30_0.jpg
    215119208_tn30_0.jpg
    14.8 KB · Görüntüleme: 416

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Beyler Death Note Defteri Almak İstiyorum. Defteri Bilenleriniz Bilir. Amacım Ülkeyi Kurtarmak :D.
Ama Sorun Şu Dedikleri Her Şeyi Yapıyorum Ve Okul Konusundada Hep Başarılıyım Sıkıntı Yok Ama Annem Almamı İstemiyor Defteri.
Sorun 50 Lira Olması Filanda Değil Bayramda Büyüklerimden Topladığım Paralarla Onu Almak İstiyorum Ama Annemin Bahanesi Şu:
''Defter'İn İsmi Ölüm Defteri Çok Negatif Bir Şey alma allah korusun sen şaka diye yazsan birin ya ölse ne olcak vebali senin olcak alma günah'' diyolar. allahım böyle bir bahane olabilirmi ? sanki gerçek defter anasını satıyım bir anime izleyip beğendim defteri almak istiyorum aldırmıyolar amk.
sizce annemi nasıl ikna edebilirim tavsiye verirmisiniz lütfen... (biraz saçma bi konu ama yardım lazım lütfen...) :(
D&R da satılıyor ama sayfaları beyaz ama bir dk metalica defteri'miydi o ya :s

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127

Asdfjklsksj
Gizlice alır senin ismini yazarım de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...