Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,809
Ayrıca her ne kadar üzülsem de Lazzz ın gidişine hak veriyorum . Adam haklı çıktı .
Evet haklısınız 1 harf yanlış yazdınız diye 1 hafta 1 ay banlamıyoruz diye adaletsiziz malesef..SDN'de adalet diye bir şey kalmamıştır bu günden sonra. Başka forum arayışına geçiyorum ben de .
Tahmin ettiğim forumdur kesin hiç takılmadım oraya ama çok gördüm burda şikayetleriEvet haklısınız 1 harf yanlış yazdınız diye 1 hafta 1 ay banlamıyoruz diye adaletsiziz malesef..
Siz bu kaliteli forumu o forumla bir tutmakla hata ediyorsunuz . Şu an en kaliteli,en içten forum bana göre SDN . Fakat bana karşı adaletsizlik yapılıyor . Lazzz ustanın olayına dondu. İki Taraflılık var gibi. Ben her zaman SDN'nin adaletine güvenirdim fakat artık güvenmiyorum. Bu mesajda da onu yazdım. Başka forum arayışına girdim ama SDN kadar kalitelisi gerçekten yok.Evet haklısınız 1 harf yanlış yazdınız diye 1 hafta 1 ay banlamıyoruz diye adaletsiziz malesef..
Herhangi bir wifi yazıcıdan telefonla yazdırabilir miyim?
Aaa öyle deme onlar serserilerle her türlü şeyi yapar ama evlenirken düzgün adam isterler gerçi aynısını yapan erkeklerde var ne denir ki ne desek yetersiz kalır...Kadınlar neden bu kadar anlaşılmaz ya? Neden seni sevmeyen, aşağılayan, hor gören, değer vermeyen adamı efendi adama tercih ediyorsun? Neden efendi adam yerine p** adam? Anlam vermek mümkün değil...
Akıllı telefonlarda olur sanırım araştırmak lazım
Canon'un lazer yazıcısı alıcağız da. Hocalar laf olsun diye çıktı istiyor. Kendilerinin de ne yaptıklarının farkındalar.
O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
Greyder almıştım 6 yıl önce suya dayanıklı garantili modellerden hala da kulanırım tavsiye de ederim.bot bana kışlık bot önerin lütfen erkek kar su demeden kullanacağım bir şey 300-450 tl arsı bütçe max550tl
Teşekkürler.![]()
Greyder almıştım 6 yıl önce suya dayanıklı garantili modellerden hala da kulanırım tavsiye de ederim.
Modemin wifi bağlantı özelliği varsa akıllı telefonla istediğini yazdırabilirsin.Canon'un lazer yazıcısı alıcağız da. Hocalar laf olsun diye çıktı istiyor. Kendilerinin de ne yaptıklarının farkındalar.
Modemin wifi bağlantı özelliği varsa akıllı telefonla istediğini yazdırabilirsin. Ekli dosyayı görüntüle 11085
O kadar abartmaya gerek yok sadece atomu parçalarız. Basit şeyler.12. Sınıf konuları neymiş böyle ya? Kimyada verdikleri dersle nükleer araştırma tesisinde işe başlanır
Tipik vaka/\
|
|
Yine başlıyoruz.