Duhan.Soysal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 184
Yazın gezdim tozdum kafamı dinledim açıkçasıYazın doğru düzgün gözükmedin[emoji3]

Yazın gezdim tozdum kafamı dinledim açıkçasıYazın doğru düzgün gözükmedin[emoji3]
Yazın gezdim tozdum kafamı dinledim açıkçası![]()
Hiç sorma ya.Ben yazın nasıl geçti onu bile anlamadım.
Hiç sorma ya.
Valla bildirimi yanlışlıkla sildim bidaha göremedim mesaj kısmını..Özele gel konuşalım az[emoji3]
Tabi dostumYaşıtız yani[emoji3]
adamın steam hesabı tam takır kuru bakır neyse bir oyun hediye edeyim dedim indirim vardı felan aldım oyunu adama facebook'dan yazıyorum steam'e gir oyun gönderiyorum dedim yani o pc'nin başındasın zaten steam'e girmek ne kadar zor olabilir ki?! iki saat oldu bende beyefendi'nin keyfini beklemedim. hakkını kaybetti...
sende var sanmıştımYolla bana hocam bak nası kapıyorum![]()
Anladık. Telegram'da zaten vardı demek istiyorsun.Whatsapp'a mention gelmiş..![]()
Çok uzun süredir var hem de.Anladık. Telegram'da zaten vardı demek istiyorsun.![]()
Lg g2 zamanlarında lg vs sony lg vs htc samsung vs apple vardı büyük telefon savaşları vardı resmenForumda 1 aydır konu Apple vs Samsung. Başka forum arayışına geçtim [emoji58]
Lg g2 zamanlarında lg vs sony lg vs htc samsung vs apple vardı büyük telefon savaşları vardı resmen![]()
Açıkçası ben de çok sevmem ama yazar geçerim uzatmam gerek yok geçen burda yazdığıma pişman oldum zaten yanlış anlaşılma oldu artık dikkat ediyorum.Çok sıktı ya. Apple'ı kabullenemeyip resmen çıldırıyorlar.
Açıkçası ben de çok sevmem ama yazar geçerim uzatmam gerek yok geçen burda yazdığıma pişman oldum zaten yanlış anlaşılma oldu artık dikkat ediyorum.
En iyisi Huawei bi kere..Kendi kendime karar aldım. Daha bende yazmıyorum ne olursa olsun. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Sony'de eski kalite yok.. Eski Sony'ci olarak, hatta ciddi (eski) Sony fanatiği olarak görüşüm bu yönde..Sony servisi düzeltip fiyatı daha uygun yaparsa en iyisi olur bence![]()
Şahsen bence de . Sar değeri sıkıntı olmasa 2 ye katlardı .En iyisi Huawei bi kere..![]()