• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı kişiler yüzünden yarından itibaren konulara cevap yazmayacağım .Hatta forumu bile bırakabilirim . Şu forumda sinirlendiğim kadar sinirlenmedim . Adamın(!) amacı belli ama hâlâ hiçbir şey yapılmıyor. Kaç kere bildirdik halbuki . Yazık . Çok yazık .

Ergenler girdimi iş bitiyor.:confused:
Hayır ergeni falan bırak , zaten insanları yaşına göre yargılamak çok saçma bir şey . Yaş ile olgunluk ayrı şeyler zaten . Adam tek bir amaç üstünde yoğunlaşmış ve kaç kere şikâyet ettim. Kaç kere uyarı aldı ban bile yedi hala aynı şeyi yapıyor ve SDN uyuyor .

Hayır ergeni falan bırak , zaten insanları yaşına göre yargılamak çok saçma bir şey . Yaş ile olgunluk ayrı şeyler zaten . Adam tek bir amaç üstünde yoğunlaşmış ve kaç kere şikâyet ettim. Kaç kere uyarı aldı ban bile yedi hala aynı şeyi yapıyor ve SDN uyuyor .
O konuda haklısın ama onlarda her insanın peşine tek tek düşemezler ki.Yanlış muyum?:(:)

a78b9751a7c63240d4baeae43b5621fd.jpg

arkadaşlar karşı binada bi kız var(binaların arası ortalama 5m) odalarımız neredeyse karşı karşıya ve ben kıza aşık oldum ama o beni hiç görmemiştir bile çünkü odam balkona çıkıyor ve balkonda filmli cam var. bazen kız cama sigara içmeye çıkıyor bende balkona çıkıyorum o beni görmüyor ama ben onu görüyorum, nasıl tanışabilirim ben bu kızla? bazen camı açık oluyor bi not yazıp pencereden içeri fırlatsam çok mu abartlı olur?

arkadaşlar karşı binada bi kız var(binaların arası ortalama 5m) odalarımız neredeyse karşı karşıya ve ben kıza aşık oldum ama o beni hiç görmemiştir bile çünkü odam balkona çıkıyor ve balkonda filmli cam var. bazen kız cama sigara içmeye çıkıyor bende balkona çıkıyorum o beni görmüyor ama ben onu görüyorum, nasıl tanışabilirim ben bu kızla? bazen camı açık oluyor bi not yazıp pencereden içeri fırlatsam çok mu abartlı olur?

Camından içeri birşey atma bence ters tepebilir.

çoğu kişi için kolay olabilir ama benim için değil ne biliyim biraz utangaç bir kişiliğe sahibim bu yüzden de hep kaybediyorum zaten.

İlk konuşurken herkes zorlanır ama eninde sonunda yine konuşmak durumunda kalıcaksın bence bidahaki sefer camı aç bir merhaba de :)

Flo dan alışveriş yapacak arkadaş varsa 100 lira üzeri alışverişe 20 tl indirim veren kupon KHU1H12CNR8M20

Lise hakkında ilk gözlemim. Hocalar biraz belliyebilir. Büyükler baya kendini bir şey sanıyor. Ne kadar iri sert birisi olsanız da çömez gibi bakan çıkar birkaç tane. Ama sınıf ortamı güzel hepsi sizin gibi insanlar oluyor genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...