Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bazı kişiler yüzünden yarından itibaren konulara cevap yazmayacağım .Hatta forumu bile bırakabilirim . Şu forumda sinirlendiğim kadar sinirlenmedim . Adamın(!) amacı belli ama hâlâ hiçbir şey yapılmıyor. Kaç kere bildirdik halbuki . Yazık . Çok yazık .

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Ergenler girdimi iş bitiyor.:confused:
Hayır ergeni falan bırak , zaten insanları yaşına göre yargılamak çok saçma bir şey . Yaş ile olgunluk ayrı şeyler zaten . Adam tek bir amaç üstünde yoğunlaşmış ve kaç kere şikâyet ettim. Kaç kere uyarı aldı ban bile yedi hala aynı şeyi yapıyor ve SDN uyuyor .

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Hayır ergeni falan bırak , zaten insanları yaşına göre yargılamak çok saçma bir şey . Yaş ile olgunluk ayrı şeyler zaten . Adam tek bir amaç üstünde yoğunlaşmış ve kaç kere şikâyet ettim. Kaç kere uyarı aldı ban bile yedi hala aynı şeyi yapıyor ve SDN uyuyor .
O konuda haklısın ama onlarda her insanın peşine tek tek düşemezler ki.Yanlış muyum?:(:)

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
a78b9751a7c63240d4baeae43b5621fd.jpg

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar karşı binada bi kız var(binaların arası ortalama 5m) odalarımız neredeyse karşı karşıya ve ben kıza aşık oldum ama o beni hiç görmemiştir bile çünkü odam balkona çıkıyor ve balkonda filmli cam var. bazen kız cama sigara içmeye çıkıyor bende balkona çıkıyorum o beni görmüyor ama ben onu görüyorum, nasıl tanışabilirim ben bu kızla? bazen camı açık oluyor bi not yazıp pencereden içeri fırlatsam çok mu abartlı olur?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
arkadaşlar karşı binada bi kız var(binaların arası ortalama 5m) odalarımız neredeyse karşı karşıya ve ben kıza aşık oldum ama o beni hiç görmemiştir bile çünkü odam balkona çıkıyor ve balkonda filmli cam var. bazen kız cama sigara içmeye çıkıyor bende balkona çıkıyorum o beni görmüyor ama ben onu görüyorum, nasıl tanışabilirim ben bu kızla? bazen camı açık oluyor bi not yazıp pencereden içeri fırlatsam çok mu abartlı olur?

Camından içeri birşey atma bence ters tepebilir.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Camından içeri birşey atma bence ters tepebilir.
bende öyle düşünüp vazgeçtim peki ama nasıl olacak kızın adını bile bilmiyorum bilsem sosyal medyadan yürürdüm. yok mu şöyle bir uygulama kızın resmini çekeyim de bana adını söylesin :tearsofjoy:

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
bende öyle düşünüp vazgeçtim peki ama nasıl olacak kızın adını bile bilmiyorum bilsem sosyal medyadan yürürdüm. yok mu şöyle bir uygulama kızın resmini çekeyim de bana adını söylesin :tearsofjoy:

Gidip zillerinden soyadını öğren. Yada komşularına sor.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
çoğu kişi için kolay olabilir ama benim için değil ne biliyim biraz utangaç bir kişiliğe sahibim bu yüzden de hep kaybediyorum zaten.

İlk konuşurken herkes zorlanır ama eninde sonunda yine konuşmak durumunda kalıcaksın bence bidahaki sefer camı aç bir merhaba de :)

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Flo dan alışveriş yapacak arkadaş varsa 100 lira üzeri alışverişe 20 tl indirim veren kupon KHU1H12CNR8M20

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Lise hakkında ilk gözlemim. Hocalar biraz belliyebilir. Büyükler baya kendini bir şey sanıyor. Ne kadar iri sert birisi olsanız da çömez gibi bakan çıkar birkaç tane. Ama sınıf ortamı güzel hepsi sizin gibi insanlar oluyor genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...