Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Lise hakkında ilk gözlemim. Hocalar biraz belliyebilir. Büyükler baya kendini bir şey sanıyor. Ne kadar iri sert birisi olsanız da çömez gibi bakan çıkar birkaç tane. Ama sınıf ortamı güzel hepsi sizin gibi insanlar oluyor genelde.
İlk gün:Vay canına herkes ne kadar da iyi cennete düştüm galiba !
Son gün: İyi ki sınıflar değişiyor da kurtuluyoruz şu gerek sizlerden
Öğretmenlerim tarafından ilk haftanın çok iyi olacağı daha sonrasında ise herkesin gerçek yüzünü görebileceğim söylenmiş ti gerçekten de öyle olmuştu :D

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
İlk gün:Vay canına herkes ne kadar da iyi cennete düştüm galiba !
Son gün: İyi ki sınıflar değişiyor da kurtuluyoruz şu gerek sizlerden
Öğretmenlerim tarafından ilk haftanın çok iyi olacağı daha sonrasında ise herkesin gerçek yüzünü görebileceğim söylenmiş ti gerçekten de öyle olmuştu :D

Aralalarında sinsiler var[emoji23] ama bu sefer açık vermemeye çalışacağım.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
İlk konuşurken herkes zorlanır ama eninde sonunda yine konuşmak durumunda kalıcaksın bence bidahaki sefer camı aç bir merhaba de :)
az önce camı bi kız kapattı ve içeri girdi ama tam göremedim sanırım o değildi ya da bilemiyorum basit bi makyajla çok değişebiliyorlar. böyle sapık gibi milletin evini gözetlemek hoşuma gitmiyor ama en azından bi tanışmak istemiştim çünkü oturduğum semtte hiç arkadaşım yok belki sevgili olmaz ama çok iyi iki arkadaş olabilirdik yani :grin:

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
az önce camı bi kız kapattı ve içeri girdi ama tam göremedim sanırım o değildi ya da bilemiyorum basit bi makyajla çok değişebiliyorlar. böyle sapık gibi milletin evini gözetlemek hoşuma gitmiyor ama en azından bi tanışmak istemiştim çünkü oturduğum semtte hiç arkadaşım yok belki sevgili olmaz ama çok iyi iki arkadaş olabilirdik yani :grin:

Tam seçmeden camı açma ne olur ne olmaz :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Teneüfleri 5 dk, öğlen arasını 1 saate düşüren insafsız müdür, işemeye zaman bulamıyoruz bravo sana

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Lise hakkında ilk gözlemim. Hocalar biraz belliyebilir. Büyükler baya kendini bir şey sanıyor. Ne kadar iri sert birisi olsanız da çömez gibi bakan çıkar birkaç tane. Ama sınıf ortamı güzel hepsi sizin gibi insanlar oluyor genelde.
lise en güzel zamanlarımdı kıymetini bil. öğretmenlerle aran asosyal biri bile olsan 10 sınıfta iyice sıkılaşıyor arkadaş gibi oluyorsunuz. lise güzeldi be.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Casper excalibur g500 bitek sdn yemi çıktı neden başka yerde haberi yok!!!

Son düzenleyen moderatör:

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
lise en güzel zamanlarımdı kıymetini bil. öğretmenlerle aran asosyal biri bile olsan 10 sınıfta iyice sıkılaşıyor arkadaş gibi oluyorsunuz. lise güzeldi be.

Asosyal değilim zaten. Hocalar da genelde ilk sınıfa girdilklerinde göz korkutmak için biraz sert olabiliyor. Hani ben rahatlarım diye düşündüm geçen yıla göre de. Daha az stresli genel olarak daha tempolu bir yıl olucak gibi.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Asosyal değilim zaten. Hocalar da genelde ilk sınıfa girdilklerinde göz korkutmak için biraz sert olabiliyor. Hani ben rahatlarım diye düşündüm geçen yıla göre de. Daha az stresli genel olarak daha tempolu bir yıl olucak gibi.
asosyal konusunu extrem bir örnek ye verdim. ozaman senin durumda daha kolay. ben İstanbul'da lise okudum öğretmen dediğin yumuşak olmayacak sonra sınıf kakara kikiri oluyor ders işlenmiyor. öğretmen sert olacak sınıf suspus olacak anca öyle öğreniyor insan. kimya ve biyoloji öğretmenlerim çok rahattı birşey işlenmiyordu. ama bir matematik öğretmenim vardı ki... bugün ygs de 2500 küsürde olan kız bana gelip integral soruyordu neden çünkü hocamdan okadar iyi verim alıyordum ki anlatamam.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Beyler siz liseye gittiğinize emin misiniz ? Bugün 12 ler çevirdi beni . Hedefimi,nasıl çalışacaksın falan diye sordular . Sizinki nasıl lise la :D

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
forumda yaşı genç arkadaşları gördükçe onların yaşındayken yaptıklarım aklıma gelir. o zamanlar haftalığı bonzai'ye yatırırdık. hey gidi günler...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Lise son sınıfa geçtim ne çabuk 4. sınıf oldum anlayamadım daha doyamadım gençliğime :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu seneyi güzel geçir sonra özlüyorsun ortamı arkadaşlarımı üniversite hayatı çok başka.

Bir de sınav stresi var nasıl güzel geçireyim bilmiyorum. İnsafsız müdür teneffüsleri 5'er dakika yapmış bahçeye çıkmamızla içeri girmemiz bir oluyor.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bir de sınav stresi var nasıl güzel geçireyim bilmiyorum. İnsafsız müdür teneffüsleri 5'er dakika yapmış bahçeye çıkmamızla içeri girmemiz bir oluyor.

5 dakika mı ? Tenefüs olmasa daha iyiymiş blok ders yapıp ekren çıkardınız en azından.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
@MrSmoke bana şimdi desen git ygs lys çalış çalışırım. o arkadaş ortamında ders çalışmak gibisi yok bence. ben 3 saat Blok ders yaptığımı hatırlıyorum. dersler çok sıkıcı ama ders çalışmak hoşuma gidiyor kendimi öğrenci değil sanki bir çalışanmışım gibi hissettiriyordu :D

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Beyler benim korktuğum bir şey var . Benim ev dışındayken sürekli idrara çıkmam gerekiyor yani sürekli tuvaletim geliyor . Malum Sınav 2:30 saat . En çok bundan korkuyorum napmalıyım ?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
asosyal konusunu extrem bir örnek ye verdim. ozaman senin durumda daha kolay. ben İstanbul'da lise okudum öğretmen dediğin yumuşak olmayacak sonra sınıf kakara kikiri oluyor ders işlenmiyor. öğretmen sert olacak sınıf suspus olacak anca öyle öğreniyor insan. kimya ve biyoloji öğretmenlerim çok rahattı birşey işlenmiyordu. ama bir matematik öğretmenim vardı ki... bugün ygs de 2500 küsürde olan kız bana gelip integral soruyordu neden çünkü hocamdan okadar iyi verim alıyordum ki anlatamam.

Aslında sert olması iyi. Çünkü tepki vermeyen hoca olursa gürültü olunca o da sınavdan .............. o da var bir de

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Selamlar, ben yokken neler döndü? Neyse geçelim onu da, fen lisesinde sandığım kadar da Kezban yokmuş :D

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
S7 güzel de kamerası bana yetersiz geliyor Sony kullandıktan sonra çektiğim fotoğraflarda detay arar oldum. 12Mpx bunun için yetersiz. 23Mpx ile bir fotoğraf çekiyordum havada uçan kuşun tüylerine kadar zoom in yapabiliyordum :tearsofjoy:

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Beyler sakin son sınıfa özenmeyin. Hocaların yaptığı tek şey sınav sınav diyip kafanızı ütülemek. Daha ilk gün biyolojide 1 haftalık konuyu işledik. Kimya da konuya başladık. Matematikçi son 10 dk kala konu anlatmaya kalkıştı zor tuttuk. Uyanık olduğun her an bi tarafınızdan ygs lys var oturma lan diye baskı geliyor. Çok kötü bisey lan.

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Gençler iPhone 6s 32 gb modeli Türkiye ye ne zaman geliyor bilgisi olan var mı ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Beyler sakin son sınıfa özenmeyin. Hocaların yaptığı tek şey sınav sınav diyip kafanızı ütülemek. Daha ilk gün biyolojide 1 haftalık konuyu işledik. Kimya da konuya başladık. Matematikçi son 10 dk kala konu anlatmaya kalkıştı zor tuttuk. Uyanık olduğun her an bi tarafınızdan ygs lys var oturma lan diye baskı geliyor. Çok kötü bisey lan.

Sorma ya bizim arkadaşlar da daha ilk günden ineklemeye başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...