Kamuoyu bir özür mesajı bekliyor.[/QUOTE
Yapan dilesin![]()
Kamuoyu bir özür mesajı bekliyor.[/QUOTE
Yapan dilesin![]()
Allah razı olsun kardeşim. Seninde bayramın mübarek olsun. Sevdiklerinle birlikte hayırlı, mutlu, huzurlu bayramlara...Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Allah(c.c.), yapacağımız duaları ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Amin.
Salgın var ...Sebepsiz yere burnum şelaleye döndü.
Aynen öyle.Kendimi bildim bileli kurban bayramının ilk gecesi yağmur yağar. Sanki bi temizlik yapılıyo gibi.
Ama o EPIL!!!Gerçekten merak ediyorum iphone tasarımını beğenen insanlar nesini elit buluyorlar.
Dikkat ediyorum her sony telefon incelmesinde insanlar sonylerdeki alt ve üst boşluklara çerçevelerine giydiriyor.
Ne gariptir ki iphone incelemelerinde kimse aynı dertten yakınmıyor.
Bir telefonun en çok ekranına baktığımız için önden görünüşü her zaman daha önemlidir.
İphone lara önden baktığım zaman üstünde markası yazmayan aşırı alt ve üst boşluklar ve resmen çerçeve cumhuriyeti ayrıca o üstteki sensörlerin rezalet yerleşimi olan çin malı ne olduğu belli olmayan telefonlara benzediğini görüyorum.
Şu tasarımı gerçekten başka bir firma yapsa o zaman göze çarpar mı acaba en çokta bunu merak ediyorum.
Hani iphoneların en çok siyahı güzel duruyor oda yazdığım birkaç rezaleti kapattığı için.
Sanırım tüm iş logoda bitiyor zaten bugün oppoya ne güldüm gitmiş 6s plus a benzetmiş çalacak başka tasarım bulamadın mıAma o EPIL!!!
Sanırım tüm iş logoda bitiyor zaten bugün oppoya ne güldüm gitmiş 6s plus a benzetmiş çalacak başka tasarım bulamadın mı![]()