Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bu sıcak ne ya 4 saat dayanabilir miyim bilmiyorum. Uyumayım desem o da bir dert.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Allah(c.c.), yapacağımız duaları ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Amin.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
SDN'in iOS uygulamasını az önce sildim. Müzik dinlerken haber okumak istiyorum ama uygulamanızda her haber değiştirdiğimde gelen o saçma sapan reklam yüzünden müzik duraklıyor ve devam etmiyor. Yaşasın Adblock. @Troy

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Karanlığın elli tonu nasıl olucak acaba. Fragman duyurusu geldi[emoji51]

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Şimdi benim kemik yaşım büyük çıkarsa gelişimim daha çabuk mu bitiyor?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Arkadaş bu sıra nedir ya! Bakkal kıyma tezgahı kurmuş, bi saat sırada bekledim :mad:

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
368d4a8b7ad139bb0c5b915309230f45.jpg

Duvar kağıdı yaptım baktıkça rahatlıyorum [emoji23]

EsBer

Doçent
Reaksiyon puanı
272
Doyumsuzluk bencillik ne kötü bi huy kimilerine göre:unamused::nomouth:

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Dedemin bilmemnereden bir akrabası geldi,illaha benim odada yatıracaklar.

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ülkedeki gençler tüm mizah anlayışını inci ve çağrı tanerden öğrenmek yerine 4chan, 9gag gibi siteleri de takip etseler keşke. Ülke random atanlarla doldu

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Kendimi bildim bileli kurban bayramının ilk gecesi yağmur yağar. Sanki bi temizlik yapılıyo gibi.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Gerçekten merak ediyorum iphone tasarımını beğenen insanlar nesini elit buluyorlar.
Dikkat ediyorum her sony telefon incelmesinde insanlar sonylerdeki alt ve üst boşluklara çerçevelerine giydiriyor.
Ne gariptir ki iphone incelemelerinde kimse aynı dertten yakınmıyor.
Bir telefonun en çok ekranına baktığımız için önden görünüşü her zaman daha önemlidir.
İphone lara önden baktığım zaman üstünde markası yazmayan aşırı alt ve üst boşluklar ve resmen çerçeve cumhuriyeti ayrıca o üstteki sensörlerin rezalet yerleşimi olan çin malı ne olduğu belli olmayan telefonlara benzediğini görüyorum.
Şu tasarımı gerçekten başka bir firma yapsa o zaman göze çarpar mı acaba en çokta bunu merak ediyorum.
Hani iphoneların en çok siyahı güzel duruyor oda yazdığım birkaç rezaleti kapattığı için.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gerçekten merak ediyorum iphone tasarımını beğenen insanlar nesini elit buluyorlar.
Dikkat ediyorum her sony telefon incelmesinde insanlar sonylerdeki alt ve üst boşluklara çerçevelerine giydiriyor.
Ne gariptir ki iphone incelemelerinde kimse aynı dertten yakınmıyor.
Bir telefonun en çok ekranına baktığımız için önden görünüşü her zaman daha önemlidir.
İphone lara önden baktığım zaman üstünde markası yazmayan aşırı alt ve üst boşluklar ve resmen çerçeve cumhuriyeti ayrıca o üstteki sensörlerin rezalet yerleşimi olan çin malı ne olduğu belli olmayan telefonlara benzediğini görüyorum.
Şu tasarımı gerçekten başka bir firma yapsa o zaman göze çarpar mı acaba en çokta bunu merak ediyorum.
Hani iphoneların en çok siyahı güzel duruyor oda yazdığım birkaç rezaleti kapattığı için.
Ama o EPIL!!!

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Sanırım tüm iş logoda bitiyor zaten bugün oppoya ne güldüm gitmiş 6s plus a benzetmiş çalacak başka tasarım bulamadın mı :D

Sadece elmaya para vermiyoruz yalnız. Gitsen S7 de alsan 2-2.5 sene sonra değiştirmek zorunda kalacaksın. Çünkü android şişiyor ve istediğin kadar sıfırla uygulamalar sürekli güncellendiği için ağır gelmeye başlayacak. Ama iPhone'da öyle bir durum yok. Bir iPhone, 4 yıla kadar stabil yaşamaya devam ediyor. 5S 3. yılında şu an hala çatur çutur çalışıyor ve yazılım almaya devam ediyor ama aynı tarihteki Z1 ya da Note 3 çoktan GG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...