Eski hesap22
Profesör
ALLAH BELANI VERSİN !
not : sdn ile alakası yok bunu birine söylüyemedim buraya yazıyorum, söyledim rahatladım.
not : sdn ile alakası yok bunu birine söylüyemedim buraya yazıyorum, söyledim rahatladım.
Hocam bu konu konusunda biraz hassaslar olabildiğince az ama açıklayıcı şeyler yazıyoruz.Sonra çok sıkıntı oluyor yeni üyesiniz belirtmek istedim.ALLAH BELANI VERSİN !
İlgilenirler bizim mahalleye psikopat ultra keko abrth egsozluşahinci musallat olmuştu şikayet ettik hemen halkettiler hem para cezası aldılar hemde bütün modifiyeleri söküldüVarex egzoz kadar başınıza taş düşsün ... Araba plakasını Varex var diye şikayet etsek ilgilenirler mi acaba...
Ulan AKK yi çıkaran sistemin...
Ulan AKK yi çıkaran sistemin...
Doldu ama benim ki TTNet değil o yüzden 1'inde sıfırlanmıyorDoldu deme[emoji51][emoji51][emoji51]
Zaten kota sıfırlandığı gün kotayı bitirseydin 0sorum sende derdimDoldu ama benim ki TTNet değil o yüzden 1'inde sıfırlanmıyor11'ine kadar bekleyeceğim artık
![]()
Zaten kota sıfırlandığı gün kotayı bitirseydin 0sorum sende derdim![]()
Yanlız ben bişeyi ablayamıyorum hani bağzıları kota bitince indirme yapıyor ya sonra o faturayı nasıl ödüyorlarVar öyleleri
![]()
Faturaya etkisi yok ki akkyi aşmanın. Sadece hız yavaşlıyor . Kotayı aştığımı öğrenince oyun indirmeye başladımYanlız ben bişeyi ablayamıyorum hani bağzıları kota bitince indirme yapıyor ya sonra o faturayı nasıl ödüyorlar![]()
Ekstra servis almadıkça fazla gelmesi söz konusu olmaz. Tabi limitli intrrnet kullanmıyorsanız.Kardeş ben hep akk ye bağlıyordum pek i fatura neden fazla gelir
Yaşım 17 internet fatura üşleriyle hep babam ilgilenirdi.Hiç o neymiş bu neymiş die bakmamıştım.Bunı öğrendiğim iyi olduEkstra servis almadıkça fazla gelmesi söz konusu olmaz. Tabi limitli intrrnet kullanmıyorsanız.
Gençler aslında her gece rüya görüyormuşuz ama bazılarını hatırlıyor bazılarını hatırlamıyormuşuz.Ve en fazla 10sn civarı rüya görüyormuşuz, ort 4 sn falan mış.Ulan ben o kadar ülkeyi kurtarayım silahlı çatışmaya gireyim sen bana 3sn 'de oldu mu şimdi![]()
Bu akşam Inception'ı tekrar izliyim aklıma getirdinGençler aslında her gece rüya görüyormuşuz ama bazılarını hatırlıyor bazılarını hatırlamıyormuşuz.Ve en fazla 10sn civarı rüya görüyormuşuz, ort 4 sn falan mış.Ulan ben o kadar ülkeyi kurtarayım silahlı çatışmaya gireyim sen bana 3sn 'de oldu mu şimdi![]()
Oooo çok ucuzmuş ben olsam 5000 lira koyardım ne de olsa alacak olan yine alır neden daha fazla kar etmeyeyim ki.iPhone 7 fiyatını vatan 3800 demiş. Yeni gördüm. Yorumsuz............
Oooo çok ucuzmuş ben olsam 5000 lira koyardım ne de olsa alacak olan yine alır neden daha fazla kar etmeyeyim ki.
Bu telefon fiyatları nereye gidiyor böyle ? İnsanlara benimsettiler resmen. Herkes halinden memnun.
Millet 3 yıl sonra amiral gemi alabilecek artık. Şimdi telefon alsam Note 5 alırım. O da şu an için fiyatları uygun. Bundan 5 yıl sonra ithalatçı olanlar bile alınamaz duruma gelecek.Uzaya çıkıcaz hocam[emoji23]