SağolunBaşın sağolsun dostum.
SağolunBaşın sağolsun dostum.
Babannemi kayvettik üzgünüm..
Seninki yine iyiymişGeekbench 4 çıkmış skor berbat[emoji3]
Seninki yine iyiymiş
![]()
5S perte çıktı kökten. 7 plus alacam.Cihaza noldu?
5S perte çıktı kökten. 7 plus alacam.
Da işte apple 10. Yıla özel birşey çıkarırsa benim cihaz baya aşağıda kalırHadi hayırlısı[emoji3]
Da işte apple 10. Yıla özel birşey çıkarırsa benim cihaz baya aşağıda kalır
Apple'a artık pek güvenmiyorum. Şu politikalarını değiştirmezse bundan sonra Samsung kullanacağım.
HTC falan bak bence
Sağolunbaşın sağ olsun.
SağolunBaşınız sağolsun .
SağolunBaşınız sağolsun.
Sağolun@androidx hayat acı dostum.. başınız sağolsun allah rahmet eylesin.
Başın saolsunSağolun
İlla 1 Eylül'ü bekleyecekler heralde.Ağustos ayı bitti hala akk için bir karar vermediniz. Allah bizi akk ile zulüm çevirenlere akk'yla zulüm çektirsin.
Akıntıya kürek çekiyorsun. o işler boş işler.Hoyda Bir Hesap Bulmuştum Şifresi Değişmiş iyi mi ?Zaten pek umutlu değildim . Benim kota dolacak da ben indirecem de oynayacam da falan filan
![]()
Niye hocam ?Akıntıya kürek çekiyorsun. o işler boş işler.
Bizim sınıfta iki işsiz bu işlerle uğraşıyorlardı çalıntı hesap falan. Clashta 2 kez 14k elmas çektiler kart sahibi buldu bunlarıNiye hocam ?
Elin ingilteresinden nerden bulsun canımBizim sınıfta iki işsiz bu işlerle uğraşıyorlardı çalıntı hesap falan. Clashta 2 kez 14k elmas çektiler kart sahibi buldu bunları![]()
Kart iptal edildi öyle polislik durum yaşanmadı yabancıydıElin ingilteresinden nerden bulsun canımTehlikeli ama napalım hocam . Oyuna para vermeyi sevmiyorum
Ver(e)miyorum .