Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Geekbench 4 çıkmış skor berbat[emoji3]
Seninki yine iyiymiş
5baa3b19cf74ebb434ff3635bc8b6b30.jpg

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Hoyda Bir Hesap Bulmuştum Şifresi Değişmiş iyi mi ? :( Zaten pek umutlu değildim . Benim kota dolacak da ben indirecem de oynayacam da falan filan :D

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
HTC falan bak bence

Eskisi kadar tutulmuyor HTC. Bana göre M8'den sonra bitti. Zaten bendeki şansı da anlamadım. S6 kullanıyordum problemli diye diye iPhone 6'ya geçtim iOS 9 binbir tane problem çıkardı. 1 yıl rootlu android kullandım başıma hiçbir şey gelmedi. Jb ile kullanırken bir cache temizleyim dedim. Tüm resimler gitti ve yedeği de yoktu.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
HTC ile ilk ve tek deneyimim Tytn 2 ile oldu. Sonra babam bir kaç model takip etti, aileden de alanlar oldu ama beni hiç sarmadı.. Şu an One E8 var abimlerde..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ağustos ayı bitti hala akk için bir karar vermediniz. Allah bizi akk ile zulüm çevirenlere akk'yla zulüm çektirsin.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Abi bi zaman sonra sıkıyor.Ne gelişme var ki ? Yeni telefon tanıtıyorlar Samsung S8 geldi 10gb ram 2.5 ghz işlemci 6k ekran aman ne büyük yenilik.Yeni oyunlar gelmiş :S Abuk subuk oyunlar. Şuan bence sosyal medya da farklı yönde giden bir adam var o da Barış Özcan.Diğer kanallar bilgi verirken Barış Özcan bireysel konularda özellikle kişisel gelişim yönünde başarılı işler yapıyor.Bence bu tarz şeyler şuan için bi adım önde.İleride Barış Özcan'ın da kotası dolabilir ama şimdilik iyi gidiyor.Shiftdelete de tamam teknoloji kanalı ama taşın altına elini koyup biraz daha yaratıcı olmalı.

Konu olarak daha geniş olmalı.Instagramda gerekirse doğa fotoğrafları paylaşsın.Mesela galaxy s8'i bir kenara koyup arkasına da manzarayı alan bir fotoğraf paylaşsın.Dümdüz S8 paylaşıcağına böyle olsa çok daha güzel olurdu. Videolarıda hep geyik ve tanıtım yerine yine kişisel gelişimden gidebilirler ama derslerine güzelce çalışıp çeksinler.Geçen PES 2017 rezilliğine sinir oldum.Oyunu tanıtmadılar geçiş animasyonlarını bile "geç geç" dediler.Böyle zihniyet olmaz olsun.Arden abi gibi ne yaptığını bilen adamlara ihtiyaç var.Daha ne yapalım ne para veriyorsunuz nede bir faydası var bana, sırf sizin için bence çok güzel öneriler yaptım.Daha da böyle devam ederseniz ne diyeyim size(Biraz kendimi övmüş gibi oldum ama haklıyım be kardeşim :D )

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bizim sınıfta iki işsiz bu işlerle uğraşıyorlardı çalıntı hesap falan. Clashta 2 kez 14k elmas çektiler kart sahibi buldu bunları :D
Elin ingilteresinden nerden bulsun canım :D Tehlikeli ama napalım hocam . Oyuna para vermeyi sevmiyorum :( Ver(e)miyorum .

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ertem Şener yarışma sunacakmış. Geçenlerde de Ahmet Çakar sunuyordu. Noldu bunlara futbol yorumculuğu kesmedi herhalde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...