SağolunBaşın sağolsun dostum.
SağolunBaşın sağolsun dostum.
Babannemi kayvettik üzgünüm..
Seninki yine iyiymişGeekbench 4 çıkmış skor berbat[emoji3]

Seninki yine iyiymiş

5S perte çıktı kökten. 7 plus alacam.Cihaza noldu?
5S perte çıktı kökten. 7 plus alacam.
Da işte apple 10. Yıla özel birşey çıkarırsa benim cihaz baya aşağıda kalırHadi hayırlısı[emoji3]
Da işte apple 10. Yıla özel birşey çıkarırsa benim cihaz baya aşağıda kalır
Apple'a artık pek güvenmiyorum. Şu politikalarını değiştirmezse bundan sonra Samsung kullanacağım.
 Zaten pek umutlu değildim . Benim kota dolacak da ben indirecem de oynayacam da falan filan
 Zaten pek umutlu değildim . Benim kota dolacak da ben indirecem de oynayacam da falan filan 
HTC falan bak bence
Sağolunbaşın sağ olsun.
SağolunBaşınız sağolsun .
SağolunBaşınız sağolsun.
Sağolun@androidx hayat acı dostum.. başınız sağolsun allah rahmet eylesin.
Başın saolsunSağolun
İlla 1 Eylül'ü bekleyecekler heralde.Ağustos ayı bitti hala akk için bir karar vermediniz. Allah bizi akk ile zulüm çevirenlere akk'yla zulüm çektirsin.
Akıntıya kürek çekiyorsun. o işler boş işler.Hoyda Bir Hesap Bulmuştum Şifresi Değişmiş iyi mi ?Zaten pek umutlu değildim . Benim kota dolacak da ben indirecem de oynayacam da falan filan

)
 )Niye hocam ?Akıntıya kürek çekiyorsun. o işler boş işler.
Bizim sınıfta iki işsiz bu işlerle uğraşıyorlardı çalıntı hesap falan. Clashta 2 kez 14k elmas çektiler kart sahibi buldu bunlarıNiye hocam ?

Elin ingilteresinden nerden bulsun canımBizim sınıfta iki işsiz bu işlerle uğraşıyorlardı çalıntı hesap falan. Clashta 2 kez 14k elmas çektiler kart sahibi buldu bunları
 Tehlikeli ama napalım hocam . Oyuna para vermeyi sevmiyorum
 Tehlikeli ama napalım hocam . Oyuna para vermeyi sevmiyorum  Ver(e)miyorum .
 Ver(e)miyorum .Kart iptal edildi öyle polislik durum yaşanmadı yabancıydıElin ingilteresinden nerden bulsun canımTehlikeli ama napalım hocam . Oyuna para vermeyi sevmiyorum
Ver(e)miyorum .