Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,809
Liseliler gibi davranıyorlar la 

Bir konuya @scorpion u etiketlemiştim ama bir şey yazmadı galiba . Ya da ben görmedim . Bir arkadaş var mesaj kasmak için 2012-2013'ün konularını hortlatıyor.Konuları sebepsiz hortlatanlara bir yaptırım olsa? Ne bileyim, foruma girsin ama cevap yazamasın falan.. Ya da 90 günden fazla cevap yazılmamış konular cevaba kapatılsın, otomatik kilitlensin.. Duruma göre rapor edilerek, gerekliyse yeniden açılsın..
Webtekno'nun adam toplayıp Hakkı Alkana atıp tutturması çok gülünç, komik, ve profesyonelliğe uymayan bir hareket. Kurumsal bir şirket çalışanının bunu yapmaması gerekir.
Sorun çözüldü mü hocam ?Kimin ne yaptığının fakındayım arkadaşlar. Mesajlarınıza yanıt veremediğim durumlar oluyor ama bir şey varsa konuyla ilgileniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın.
İşte bunu anlamadan birbirlerine laf atmaları da ayrı bir ironi.Parantez içi mevzusundan vazgeçmişler. Haberleri düz vermrye başlamışlar artık. Ayrıca beğeni için bot basmışlar yuh artık. İki tarafı da tuttuğum yok ama ikisi de birbirinden berbat.
Yok ama olmasın da dersleri etkiliyo sonra yoksaaKız arkadaşın yok değil mi?
Dersleri olumlu etkileyen kızlar da var. Genelleme yapmayalım.Yok ama olmasın da dersleri etkiliyo sonra yoksaa
Kopya mı cekicem onlar benden ister herhalde biraz fazla uyanıklar bizdenDersleri olumlu etkileyen kızlar da var. Genelleme yapmayalım.![]()
Tahmin ettim bende de durum aynı şu lanet dünyaya tek geldik ama tek kalamıyoruz.Bulsan ayrı dert bulmadan ayrı dert.Yok ama olmasın da dersleri etkiliyo sonra yoksaa
Kopya değil ya yanında olup seni mutlu edenler de varKopya mı cekicem onlar benden ister herhalde biraz fazla uyanıklar bizden
Babannemi kayvettik üzgünüm..
Başınız sağolsunBabannemi kayvettik üzgünüm..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunBabannemi kayvettik üzgünüm..
Sağolunbaşınız sağolsun
SağolunBaşınız sağolsun
Allah sabır versin
Sağolunallah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
SağolunBaşın sağolsun
SağolunBaşınız sağolsun. Allah Rahmet Eylesin.
Başın sağolsun dostum.Babannemi kayvettik üzgünüm..
SağolunBaşınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.