Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Konuları sebepsiz hortlatanlara bir yaptırım olsa? Ne bileyim, foruma girsin ama cevap yazamasın falan.. Ya da 90 günden fazla cevap yazılmamış konular cevaba kapatılsın, otomatik kilitlensin.. Duruma göre rapor edilerek, gerekliyse yeniden açılsın..
Bir konuya @scorpion u etiketlemiştim ama bir şey yazmadı galiba . Ya da ben görmedim . Bir arkadaş var mesaj kasmak için 2012-2013'ün konularını hortlatıyor.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Webtekno'nun adam toplayıp Hakkı Alkana atıp tutturması çok gülünç, komik, ve profesyonelliğe uymayan bir hareket. Kurumsal bir şirket çalışanının bunu yapmaması gerekir.

Sosyal medya sorumlulaeı AOG'dan olunca bunlar normal. Ama shiftdelete'nin ağır hakaretlerle davranmaması gerekirdi.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kimin ne yaptığının fakındayım arkadaşlar. Mesajlarınıza yanıt veremediğim durumlar oluyor ama bir şey varsa konuyla ilgileniyorum. Bu yüzden kusura bakmayın.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İki site birbirine girmiş ha? Olacağı buydu zaten. :) :)
Ne zamandır diyoruz artık başlık atmayı bile unuttunuz diye. Haberleri zaten genelde dış kaynaklardan alıp çeviri yaptığınızı biliyoruz. Diğer site de, siteler de genelde bunu yapıyor.

Haberlerde aynı olanlar çıkacaktı tabiki, ne bekliyorlardı ki sanki?

yucesezar

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Webtekno haklı. Ayrıca adamlar operatörle ve ntv ile konuştuk diyor troy'un ki tam svama olmuş senden çalmıyorlarsa sanane.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Parantez içi mevzusundan vazgeçmişler :D. Haberleri düz vermrye başlamışlar artık. Ayrıca beğeni için bot basmışlar yuh artık. İki tarafı da tuttuğum yok ama ikisi de birbirinden berbat.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Parantez içi mevzusundan vazgeçmişler :D. Haberleri düz vermrye başlamışlar artık. Ayrıca beğeni için bot basmışlar yuh artık. İki tarafı da tuttuğum yok ama ikisi de birbirinden berbat.
İşte bunu anlamadan birbirlerine laf atmaları da ayrı bir ironi. :) Kendilerini düzelteceklerine başkasına laf çakmaya çalışmalar. :)
DH'deki iphone 7 maketine de laf çakmalar vs. Madem o kadar kolay yerden alınıyordu, sen alsaydın da sen yapsaydın o videoyu derler adama.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Zamanın "sözde" sosyal medya uzmanını da görmüş olduk. Şimdi böyle önlerine çıkar işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...