Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben çok çok önce defalarca o siteyi taklit etmeyin adamlara koz veriyorsunuz diyordum. Daha dün çıkmış site gelmiş laf ediyor şimdi bunlarla. Açık konuşmak istiyorum. Sdn son zamanlarda cidden bozdu. En azından bazı editorler sadece haber yapmak için haber yapıyorlar. Bununla ilgili hakki abinin ilgilenmesi gerekiyor. 11 yıllık bir siteden bahsediyoruz. Yeni çıkmış sitelerin laf atması gerçekten komik bir durum.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ben hala konuyu tam anlayamadım sanırım yorgunlultan

Webtekno kaynak belirtmeden sdn den alıntı yapmış sdn bunlara kızmış şerefsiz demiş

Ondan sonra webtekno sen bana nasıl şerefsiz dersin die sdn nin ondan aldığı birkaç kaynağı delil olaral göstermiş sdn de bunlara( sanırım haber akışıyla ilgili bi kaynakla cevap vermiş doğru mu ?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
İki tarafında haklı-haksız olduğu noktalar var. Uzatılmayıp iki tarafın yararına ortak bir çözüm üretilmeli.

ALBATROS84

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Ben hala konuyu tam anlayamadım sanırım yorgunlultan

Webtekno kaynak belirtmeden sdn den alıntı yapmış sdn bunlara kızmış şerefsiz demiş

Ondan sonra webtekno sen bana nasıl şerefsiz dersin die sdn nin ondan aldığı birkaç kaynağı delil olaral göstermiş sdn de bunlara( sanırım haber akışıyla ilgili bi kaynakla cevap vermiş doğru mu ?
Sanırım kısaca şöyle sdn iphone haberi yaptı ntv bunu aldı kaynak belirtmedi webteknoda ntv haberini alıntı yaptı daha sonra hakkı abi haberi çaldılar diye sitelerin fotoğraflarını paylaştı ve şu anki noktaya geldi

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
iyi yönde rekabet iyidir ama, bakın bunlar böyleler, böyle yapıyorlar demek yanlış, sorunu bize daha söylemeden kendi aralarında çözmeleri gerekirdi :(

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Adamlar hala Ferhat ak ile saldırıyor hahaha. Adamların tek vuracağı yer sosyal medya çünkü. Ben diyorum anca sosyal medya üzerinden laf ederler. O da zamanında webtekno dan tarz çalıp duran sonrada kicina tekme yiyen bir stajyer yüzünden. Attığı mesajlarda 1 yildan eski. O mesajları atmadan önce bi bakar insan bu adam hala sdn ile mi diye hahaha.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Katılıyorum, hangi site veya ne kadar iyi olduğu önemli değil bunlar olabilecek durumlar direk bu kurumları karalamak hoş değil. Aralarında işi halletmek ve tatlıya bağlamak en güzeli.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Bu saatten sonra tatlıya felan bağlanmaz artık ipin ucu kaçmış.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar saçlarım dökülüyor psikolojik bunalıma girdim daha çok dökülmeye başladı anlayacağınız bug'ta kaldım ve moralim çok bozuk ilaç falan kullanıyorum(minoxil) yaşım da çok genç 23 yaşındayım daha. :sob:

Son düzenleme:

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
arkadaşlar saçlarım dökülüyor psikolojik bunalıma girdim daha çok dökülmeye başladı anlayacağınız bug'ta kaldım ve moralim çok bozuk ilaç falan kullanıyorum(minoxil) yaşım da çok genç 23 yaşındayım daha. :sob:
Kayıt olurken yaşa 17 yazmişiniz ? Bi yanlışlık mı var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
IMG_20160831_033107.png

Adam haklı. :grinning:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Konuları sebepsiz hortlatanlara bir yaptırım olsa? Ne bileyim, foruma girsin ama cevap yazamasın falan.. Ya da 90 günden fazla cevap yazılmamış konular cevaba kapatılsın, otomatik kilitlensin.. Duruma göre rapor edilerek, gerekliyse yeniden açılsın..

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
neyin kavgasını ediyorlar anlamıyorum webtekno'yu da takip ediyorum çektikleri videolar da hoşuma gidiyor bana samimi geliyor SDN'de aynı şekilde biraz daha resmi olsa da onun haricinde Chip ve Technopat'ı takip etmeyi bıraktım bu gidişle DH'ı da bırakabilirim.
ben okuyucuyum abi patronların kavgası beni ilgilendirmez Hakkı Alkan bana para vermiyor siteme gir diye aksine ben ona para kazandırıyorum aynı şey tüm siteler için geçerli. keşke kavga edeceklerine beraber ortak projeler peşinde koşsalar aman ülkeye gram birşey katarlar paragöz patronlar...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ooo bi uyuduk it dalaşı çıkmış. Ama shiftdelete de haksız şimdi sen de onların stratejisini çalmaya çalıştın yalansa yalan de hakkı bey.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Webtekno'nun adam toplayıp Hakkı Alkana atıp tutturması çok gülünç, komik, ve profesyonelliğe uymayan bir hareket. Kurumsal bir şirket çalışanının bunu yapmaması gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...