isyankar42
Profesör
Yorgunluktan hocam, yorgunluktan uykum kaçtı mazur gmrünTekno seyir ne alaka onlar nerden katıldı ?

Yorgunluktan hocam, yorgunluktan uykum kaçtı mazur gmrünTekno seyir ne alaka onlar nerden katıldı ?
Bunun sonucunda her iki tarafta kendini hakkı görüyor.İki tarafında haklı-haksız olduğu noktalar var. Uzatılmayıp iki tarafın yararına ortak bir çözüm üretilmeli.
Sanırım kısaca şöyle sdn iphone haberi yaptı ntv bunu aldı kaynak belirtmedi webteknoda ntv haberini alıntı yaptı daha sonra hakkı abi haberi çaldılar diye sitelerin fotoğraflarını paylaştı ve şu anki noktaya geldiBen hala konuyu tam anlayamadım sanırım yorgunlultan
Webtekno kaynak belirtmeden sdn den alıntı yapmış sdn bunlara kızmış şerefsiz demiş
Ondan sonra webtekno sen bana nasıl şerefsiz dersin die sdn nin ondan aldığı birkaç kaynağı delil olaral göstermiş sdn de bunlara( sanırım haber akışıyla ilgili bi kaynakla cevap vermiş doğru mu ?
Hakkı abinin bu konuyla ilgilendiğine bizzat şahitim fakat sanırım iş yoğunluğundan dolayı öncelik veremediği bir konu oldu.Bununla ilgili hakki abinin ilgilenmesi gerekiyor
Kayıt olurken yaşa 17 yazmişiniz ? Bi yanlışlık mı vararkadaşlar saçlarım dökülüyor psikolojik bunalıma girdim daha çok dökülmeye başladı anlayacağınız bug'ta kaldım ve moralim çok bozuk ilaç falan kullanıyorum(minoxil) yaşım da çok genç 23 yaşındayım daha.![]()
sallamasyon bilgiler girerek kayıt oldum orada ne yazdığı benim için önemli değil 23 yaşındayım.Kayıt olurken yaşa 17 yazmişiniz ? Bi yanlışlık mı var
Ne diyelim geçmiş olsun az daha rahat olmalısınsallamasyon bilgiler girerek kayıt oldum orada ne yazdığı benim için önemli değil 23 yaşındayım.
haklısın, pozitif olmak her zaman iyidir. "her erkek saçlarını kaybetmeye mahkumdur" diyerek avunuyorum da henüz açıklık vs. yok sadece seyrelme var üstlerde belli bile olmuyor.Ne diyelim geçmiş olsun az daha rahat olmalısın